Keresés

Részletes keresés

Noi Creative Commons License 2003.10.04 0 0 14
Nagyon tudnék örülni, ha valaki válaszolna mert azóta is csak kapom a maileket amikben figyelmeztetnek hogy nem tudták továbbítani (az el sem küldött) leveleimet mert vírust találtak bennük. ...
Noi Creative Commons License 2003.09.30 0 0 13
Hm, furcsa dolgokat észleletem pár hete... a freemailes postafiókomra, mostnaában rednszeresen kapok olyan leveleket, amelyikben különbözö antiviwus nemtuommicsodák írják nekem, hogy a levelemet (amig én nem is írtam meg és nem is küldtem el senkinek) nem tudják továbbítani, mert Sobig.F@mm vagy mivel fertőzött... érdekes... pedig én azt olvastam hogy ennek szeptember 10-én le kell állnia. AKkor most mi van? Segítséég :(
.hun Creative Commons License 2003.08.27 0 0 12
Ugyanez van nálam is, pedig a cégnél van tűzfal...péntektől hétfőig mintegy 1100 ilyen levél érkezett és azóta is jönnek folyamatosan. Egy nemzetközi levlistáról le lettem tiltva mert 10 levélből 9 tőlem ment és persze mind vírusgyanús volt...és nem is tudok semmit csinálni, hiszen nálunk ugye van erre ember...:(
wekmester Creative Commons License 2003.08.27 0 0 11
Egy halom olyan levelet kapok ami válaszként jön hozzám, azaz mintha én küldtem volna el és erre válaszolnak. Természetesen a válasz levelek is vírusosak. Most mit lehet csinálni? Nincs valami tűzfal vagy ilyesmi...?
rainman Creative Commons License 2003.08.26 0 0 10
es az uzenetek eredetileg outlook express-ekbol mennek ki...
A féreg saját smtp szervere küldi tovább az áldást, nem kell hozzá az outlook!
A címeket pedig nem csak címjegyzékből szedi, hanem pl. htm állományoból. Akár erről a fórumról...
Előzmény: Törölt nick (8)
wekmester Creative Commons License 2003.08.26 0 0 9
Most én elkaptam a vírust? Rengeteg levelet kapok amiket természetesen nem nyitok meg, de remélem ez még nem a vírus. Hogy kell ezt a marha sok levelet nem beengedni az Outlookba?
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.24 0 0 8
Nalunk csak annyi szokott tortenni, hogy sorra jonnek azok az auto-reply uzenetek, amiben megkoszonik a virusos levelunket... A levelek nem a mi gepunkrol mennek ki, es az uzenetek eredetileg outlook express-ekbol mennek ki... az meg fel sincs telepitve a gepre...

Ja igen. Virusos levelet en egyebkent meg egyet se kaptam... igaz, az osszes altalunk hasznalt szolgaltato kulon is szuri a virusokat + a gepen is allandoan fut az up-to date virusirto...

Sobig.F féreg Creative Commons License 2003.08.24 0 0 7
Úgy tudom, hogy nickről nem szabad topikot nyitni.
magneto Creative Commons License 2003.08.22 0 0 6
Bocs, elnéztem valamit! Szóval rendben van a frissítés!
Előzmény: magneto (5)
magneto Creative Commons License 2003.08.22 0 0 5
A norton viszont nagyon alszik. A 08.22-nek feltüntetett "frissítésük" valójában csak 08.20-as, ha jól látom.
magneto Creative Commons License 2003.08.22 0 0 4
azé olyan birka nem vagyok, hogy vadidegen leveleket kinyitogassak. Egyből kukában landolnak. sőt innen is ki szoktam törülni az adatokat:

C:\WINDOWS\Application Data\Identities\{xxxx-xxxxx-xxx-xxxx-xxxxxxxxxxxxxx\Microsoft\Outlook Express

Előzmény: Macika (3)
Macika Creative Commons License 2003.08.22 0 0 3
Lehet, hogy nem tetted fel a legújabb frissítést...

Akkor viszont jó lesz vigyázni, mert Nálad is beindulhat a levélküldözgetés.
Olvasd el az index cikkét a féregről!
Szerintem kivételesen kicsit komolyabb, mint az eddigiek voltak...

Előzmény: magneto (2)
magneto Creative Commons License 2003.08.22 0 0 2
Jó neked, mert nekem a norton magasról leszarja őket. Csak azt nem értem, hogy miért, pedig be van állítva az imél-ellenőrzés!
Előzmény: Macika (1)
Macika Creative Commons License 2003.08.22 0 0 1
36 óra alatt >300 férges levelet kaptam 2 címre. A NAV2003 kitartóan pusztítja őket. :c))
Macika Creative Commons License 2003.08.22 0 0 0
0
keyborg Creative Commons License 2003.08.22 0 0 topiknyitó
Fogalmam sincs, hogy elkaptam-e a vírust vagy csak támad?! Rendszeresen 20-30 e-mailt kapok melyeket folyton törölhetek. Ez már maga a vírus a gépemen vagy csak beakar jutni a gépemre? Mit kell csinálnom? Tanácsokat várok! Köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!