Eladó ez a hibátlan állapotú egykori csúcsgép, nagyon jó állapotú akkumulátorral, töltővel, adatkábellel, 1gb ms pro + 256mb compact flash kártya, samsonite táska. 3 nap garanciát biztosítok rá. 06 20 509 9093
Basszus, hogy erre nem gondoltam, télleg igazad van, pedig ismerem a gépet és nem jutott eszembe, meg nem gondoltam volna hogy az ennyit számít... Köszi a segítséget
Sziasztok, új vagyok még a géppel, előtte 1 kis kompakt panasonicom volt. Nemrég kaptam meg nagybátyám f828-as gépét, nagyon elégedett vagyok vele. 1 olyan kérdésem lenne, hogy érzésem szerint szobában, lámpamegvilágítás mellett nem tudok vele jó képeket csinálni, ha nagyon magasra veszem a záridőt, akkor bemozdúl a kép, ha nagyon alacsonra eszméletlen sötét lesz, és már utólag is nehéz korrigálni. Édesapám Panasonic bridge gépe, ugyanilyen fényviszonyok között között jó képet csinál. Ha mind2t P módba rakom, annak az az eredménye hogy a sony nagyon világos képet készít, míg a Pana használható képet mutat. Azt hozzákell tennem hogy villanó nélkül van mind2. Ezt csak én tapasztaltam? ez miért lehet? Előre is köszönöm
2005 márciusi vásárlás, első tulajdonostól. Kifogástalan állapotban, 2db akkumulátorral, 4GB -os memóriakártyával, saját fotótáskájával. Nagyon keveset használt, 18 ezer expoval, karcmentes lencsével, dobozával, számlájával. Személyes átvétellel Biatorbágyon vagy Budapesten.
Ja, ha setup menüben beállítom az időt(ott be lehet),utána a fényképkészítés ikonra ha áttekerem,nem lép át, lefagy. Ha akkukivétellel újraindítom, akkor indítóképnél lefagy. Reset-et nyomtam, de nem oldja meg a gondot.
Apósoméknak van egy DSC-F828-as gép(Nekem egy R1 van). Egyik pillanatról a másikra olyan hibát csinált, hogy bekapcsolás után bejön az idő,órabeállítás,de innen sehova tovább.A vaku-visszajelző lámpa folyamatosan villog,a menüben nem lehet lejjebb lépni-semmit nem lehet beállítani,és kikapcsolni sem lehet-csak akkukivétellel. Tudja valaki hogy mi gondja van? Meghallt végleg? Vagy valami firmware frissítéssel helyre lehet hozni? Ha igen, akkor hogyan? Soha nem csináltam még ilyet!