Én ez év májusában pánikszerüen lemondtam az ezeréves pannon előfizetésemet, partnerkártyástól, mindenestől. Mit mondjak, nem bántam meg...
A partnerprogram kedvezményei nem érnek meg havonta az ablakon kidobottnak érzett x ezer forintot. "Megnyugtató", hogy a westelnél is ez a helyzet.
A domino-napban a számlázás perc-alapú, és minden megkezdett egység díjköteles. Ha jól értem, ez azt jelenti, hogy minden hívás minimum 33Ft, és hívásonként átlagosan fél percnyi díjjal kell többet fizetni, mint amennyit használtam.
Domino NAP, Praktikum Perfekt, Vitamax UNO
Szeretnék gratulálni a mobilcégeknek új csomagjaikhoz. Nagyon jók a percdíjak, a feltételek, minden! Csak egy dologról feledkeztek meg! A régi hűséges előfizetőikről! Hisz ha megnézzük az előfizetéses dijcsomagokat egy sincs, mellyel ilyen kedvezően lehetne telefonálni, SMSezni, stb. NEM akarom elhinni, hogy egy Dominós, Praktikumos, Vitamaxos kedvezőbb feltételekkel, díjakkal telefonálhat, mint az aki az adott cég indulása óta hűséges HAVIDÍJAS előfizetője. Most pont ezeket az embereket köpik szembe. Higgyétek el nagyon sok havidíjas emberke fel van emiatt háborodva, nemcsak én verem itt a nyálam. Én nagyon remélem, hogy kicsit elgondolkoznak, s nekünk is kihoznak hasonlóan kedvezményes dijcsomago(ka)t! Ha nem felmondom az előfizetésemet! Ha ez NEKIK jó?