Keresés

Részletes keresés

Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.08.13 0 0 25
Hát... Körülményes lenne bizonyítani. Az eladó és a "visszabérlő" - gondolom - más és más jogi személy. (Bár mindkettő állami szerv vagy intézmény.) Az egyiknek pénzre volt szüksége - ezért tartós bérletbe adta az üdülőt; a másiknak meg üdülő kellett, hát kibérelte a tartós bérbe vevőtől. Hogy megtehették volna közvetlenül is? Hát istenkém, kommunikációs zavar...
Ne érts félre: vallom, hogy Gyurcsánynak - és en passante Szalaynak is - le kellene mondania az ügy miatt. De bűncselekmény gyanúja csak Keller üvegszemével nézve áll fenn.
Előzmény: elemes (24)
elemes Creative Commons License 2003.08.13 0 0 24
nem; ez nem ugyes, hanem ugyetlen megvalositasa a hutlen kezelesnek.
Előzmény: Kovács Béla Sándor (21)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.08.13 0 0 23
Rendben. Aki a címet adta, túlzott, sőt csúsztatott. Szvsz nem annyira, hogy az a mai magyar sajtóban kirívó lenne. Sajnos.
(Ajánlom figyelmedbe e téren a Népszavát, Origót, Magyar Hírlapot is - de még a Népszabadság is épp ma igazította helyre Karsai Bélával kapcsolatos vaskos "tévedéseit".)
Előzmény: boá (22)
boá Creative Commons License 2003.08.13 0 0 22
Amíg nem tudni a "visszabérlés" éves díját, addig nem tudni azt sem, voltak-e "egyebek". Addig hadd legyek olyan rosszhiszemű, hogy arra hajlok: csak állami pénz volt. (Vagyis Szalay az állam pénzén megvette Gyurcsánynak az állam üdülőjét. Ügyes...)
Igen, én is vagyok olyan rosszhiszemű/attól tarok, hogy kb. így történt.

De!
1. A hírtévének nem lenne szabad ilyen rosszhiszemű dolgokra hajlania.
2. A hírtévé azt állította, hogy "Gyurcsány elismerte: állami pénzből fizette ki a villát" - mindenféle egyebek nélkül.
Nagy különbség!

Előzmény: Kovács Béla Sándor (21)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.08.13 0 0 21
"Semmi gond nem lenne, ha a hírtévé azt állította volna, hogy
Gyurcsány elismerte: egyebek között állami pénzből fizette ki a villát"

Amíg nem tudni a "visszabérlés" éves díját, addig nem tudni azt sem, voltak-e "egyebek". Addig hadd legyek olyan rosszhiszemű, hogy arra hajlok: csak állami pénz volt. (Vagyis Szalay az állam pénzén megvette Gyurcsánynak az állam üdülőjét. Ügyes...)

Előzmény: boá (20)
boá Creative Commons License 2003.08.13 0 0 20
Az index se bizonyít többet, bár nem is állít...

Semmi gond nem lenne, ha a hírtévé azt állította volna, hogy
Gyurcsány elismerte: egyebek között állami pénzből fizette ki a villát
Csakhát ezzel épp a méregfogát húzta volna ki a mondandójának. Meg egyébként is, az már ismert egy ideje, hogy állami cégek is bérelték azt az ingatlant...

Ha (3)-ban Kulik kolléga nem épp azzal a forrással kezdi az "offolást", akkor nem is szóltam volna hozzá... Ilyen egy fatális lépést... ;-)))

Előzmény: Khrii (19)
Khrii Creative Commons License 2003.08.13 0 0 19
az Indexnek hiszel?
itt
alulról az ötödik sort olvasd, és ne offoljuk tovább ezt a topikot :)
Előzmény: boá (17)
elemes Creative Commons License 2003.08.13 0 0 18
boa

mult heten asszem pentek reggel a napkelteben maga gyurcsany beszelt errol. ennek nyoman tobb lap is megkereste es kulonbozo megfogalmazasban mindnek ezt mondta -- azert adta berbe, hogy a berleti dij fedezze a lizingdijat; nem csak az allamnak adta berbe hanem cegnek is, igen allami cegnek. stb.

10 éven át megfelelt az államnak ez a konstrukció...

latod, errol szol az a kozmondas: akinek vaj van a fejen, ne menjen a napra...

Előzmény: boá (15)
boá Creative Commons License 2003.08.13 0 0 17
Gyurcsány et. mosdatásához rohadt sok szappanra lesz szükséged!!! ;-) Sok sikert!!!
:-)))
Hehehe, mosdatni? Nem vagyok én olyan...
Egyelőre csak erről a HíRtÉvÉs bandáról mutatom ki, milyen mocskos...
Ha már hozzászólsz, esetleg valami érvet melléjük?
Előzmény: Khrii (16)
Khrii Creative Commons License 2003.08.13 0 0 16
Gyurcsány et. mosdatásához rohadt sok szappanra lesz szükséged!!! ;-) Sok sikert!!!
Előzmény: boá (15)
boá Creative Commons License 2003.08.13 0 0 15
a magyarazat az volt hogy a berleti dij fedezte a lizingdijat.
Erre linket, légszi!

Hogy ebből mennyi, vagy ennek az összegnek hányszorosa folyt be a bérleti díjakból, az legalább két hétig még titok marad.
Még a HíRtV is elismeri, titok, hogy fedezi-e, vagy kevesebb a bérleti díjak összege, mint a 30m. Ezzel cáfolva a címbéli állítását, hogy Gyurcsány elismerte volna. Csakhát ez már lehet, hogy nem esik le mindenkinek.

Amúgy, 10 éven át megfelelt az államnak ez a konstrukció...

Előzmény: elemes (12)
belohin Creative Commons License 2003.08.13 0 0 14
"Felsoroltak egy pár mdf-est, kisgazdást, mszp-s, de fideszes nvete egyet sem írtak le."

Definiálnád, hogy ki számít fajtiszta fideszesnek? ;)

Előzmény: telegramm (10)
Amorf Creative Commons License 2003.08.13 0 0 13
Na pont erről beszéltem egy másik topikban. Szánalmas próbálkozás.

Előzmény: mibi (-)
elemes Creative Commons License 2003.08.13 0 0 12
boa kartacs,

vilagosan elismerte. tobb helyutt is nyilatkozott. 94-tol X evig az allamnak adta berbe a nyaralot, utana pedig allami vallalatoknak. a magyarazat az volt hogy a berleti dij fedezte a lizingdijat.

Előzmény: boá (11)
boá Creative Commons License 2003.08.13 0 0 11
Itt van egy példa:
Gyurcsány elismerte: állami pénzből fizette ki a villát

Ez itt kicsit OFF, de azért megnéztem a cikket.
A gond mindössze annyi vele, hogy a címbeli állításhoz nincs bizonyítás. Csak spekulációval lehet eljutni abból, amit Gyurcsány állított ahhoz, amit a HíRtV állítani vél.

Tudsz ehhez hasonlót?
Gondolom tele van a HíRtV portálja hasonlókkal...

Előzmény: Kulik (3)
telegramm Creative Commons License 2003.08.13 0 0 10
Annyiszor és nagyon sok fórumon megkérdeztem már, hogy csak egy fideszes milliárdos - nem milliomos - nevét írják meg.

Válasz: demagóg a szövegem.Miért?

Mindegy, hogy jobbos vagy balos vagyok tényként édekelne ki a milliárdos a fideszesek között.

Sajnos az emberek nagy többsége el sem tudja képzelni mennyi a milliárd!

Még soha senki nem válaszolt! Felsoroltak egy pár mdf-est, kisgazdást, mszp-s, de fideszes nvete egyet sem írtak le.

Ki a milliárdos a fideszesek között?

Khrii Creative Commons License 2003.08.13 0 0 9
Akkor bizonyítsd be, esetleg hívd Keller elvtársat.
Addig 0.
Előzmény: valasz erre (7)
armagnac Creative Commons License 2003.08.13 0 0 8
Nahát, én meg pont az ellenkezőjéről tudok.
1:1
Előzmény: valasz erre (7)
valasz erre Creative Commons License 2003.08.13 0 0 7
Én tudok arról, hogy poki 30 millát kapott minisztersége idején egy fősikola felújításáért.
Pedig nem is ő pemzlizett, csak aláírt egy szerződést.
Ja, adómentesen kapta....
Wazze Lean Creative Commons License 2003.08.13 0 0 6
Úgy egyébként a témához: Közöd?
fertozott Creative Commons License 2003.08.13 0 0 5
Hát akkor elmondom:

Ha akarodén elmondom, hogy hogyan szerezte Pokorni az első 5 millióját. Egyszerűen összeházadodott egy csajszival a Lecke utcából, s a lakásuk ára (mai áron kb.12 milla).Neki is voltmegtakarítása, s a ezekből meg a spórolásból összeszedtek egy villányi úti lakást,ami kb.18-20 millaértékű. Utána vették ezt a házat. /amihez hitelt is felvettek/.

Ja és 4 gyermeket nevel nem csak 1-et, mint a Magyar Gabi.

Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.08.13 0 0 4
Egyébiránt az a véleményem, hogy a tükörtopikok nyitogatása infantilis dolog. Ez ráadásul még mélyésgesen hazug is, hiszen azt a megalapozatlan gyanút akarja kelteni, hogy Pokorni Gyurcsányhoz hasonlóan milliárdos, és hogy - amúgy nem létező - vagyona hasonlóan kifogásolható forrásokból származik. Szégyelhetnéd magad, mibi! (Nem emlékszem pontosan, de mintha nem lettél volna mindig ilyen. Ellopták a jelszavadat vagy a frusztráció radikalizál?)
Kulik Creative Commons License 2003.08.13 0 0 3
No mesélj.
Emeld a tétet.
Itt van egy példa:
Gyurcsány elismerte: állami pénzből fizette ki a villát
Tudsz ehhez hasonlót?
tag88 Creative Commons License 2003.08.13 0 0 2
Hozzászólásonként kapod a fizetésed, vagy havi általányban ?
Funk Creative Commons License 2003.08.13 0 0 0
5x sok 0
mibi Creative Commons License 2003.08.13 0 0 topiknyitó
Gondoltam itt az ideje, hogy emeljuk a tetet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!