Keresés

Részletes keresés

Wic Creative Commons License 2003.08.23 0 0 3
Én UHU alól nyomulok, Winfast TV2000 kártyával.
Mondhatni, tökéletes.

Wic

Előzmény: micu (2)
micu Creative Commons License 2003.08.22 0 0 2
Régebben grabbeltem linux alatt ezzel a kártyával és nem volt ilyen gondom. De közben új gépem lett (a kártya át lett rakva) + új Mandrake verzió és ezzel jött elõ ez a gond.
Előzmény: Wic (1)
Wic Creative Commons License 2003.08.22 0 0 1
Én a Zapping-ot használom felvételre.

Az elég jól bevált. 30 perben kb fél másodpercet csúszik el a hang. De ez utólag javítható (csak nem emléxem, mivel :) )

Wic

Előzmény: micu (-)
nfl Creative Commons License 2003.08.20 0 0 0
Normál tévénézéskor nem megy a kép a számítógép memóriájába, hanem ún. overlay módban közvetlenül az egyik kártyáról a másikra megy. Ha a memóriába kéred a képet, az lassabb. Ehhez plusz hozzájön a tömörítés és a winchesterre írás ideje.

Lehet próbálkozni a képpuffer növelésével vagy kisebb/nagyobb tömörítéssel. Lehet, hogy nem használ, de ötlet. (MPlayer levlista biztos okosabbakat mond.)

Előzmény: micu (-)
micu Creative Commons License 2003.08.11 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Akadt egy igen érdekes problémám. Mandrake 9.1 alatt BTTV kártyáról akartam felvenni és igen érdekes jelenség lépett fel: amikor a felvett AVI-t lejátszottam olyan volt mintha lassított felvételt játszanék le, legalább 30%-kal lassabb a kép és a hang is mint az eredeti. Ezt két független progi is csinálta (mencoder és a libavifile avicap-ja). Nincs valakinek ötlete hogy miért lehet ez ? Érdekes módon a normál TV nézés megy csak a grab nem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!