Már akartam kérdezni, hogy te miért vasalod a szőnyeget...
Azt hittem, annyira pedáns vagy, és nem akartam bevallani, hogy én meg nem :)))))))))
De ezek szerint véletlen volt ?????????
Nem mindegyik Rowenta olyan! A szüleim nagyon sokáig használtak egyet - semmi extra, sima acéltalp és elég randa világosbarna borítás (narancspiros gombokkal!), de rendben működött, az említett hibákból egyetlenegyet sem produkált!
Innentől nagyon figyeld magadat !!
Alulról indul, úgy a bokád tájékáról, és halad felfelé az érzés.Szépen, lassan.....
És egyszercsak hopp ! Eléri az agyadat és onanntól majd imácc vasalni !
Azért a deszkát még vedd meg hozzá :)))
Tefal Avantis 80
A felesegem ilyet vett, es teljesen elegedett vele. Kb. 12.000 Ft volt.
szupercsuszkas keramia+ilyen-olyan gozfroccsok, a tobbihez nem ertek.
Careeza - a gyengéd vasalótalp
teljesítmény: 2200 W
Dupla hatású gőz: 0 - 40 g/perc
Gőzlöket 95 g/perc vízszintesen és függőlegesen
Extra nagy víztartály 350 ml
Csepegést gátló rendszer
Automatikus vízkőképződés elleni védelem
Automata elektronikus biztonsági kikapcsolás 8 perc után /függőleges/
és 30 másodperc után / vízszintes/
-------------
Ez volt a használati utasításban.
Ez kicsit bonyolult nekem, én inkább csak annyit mondanék, hogy jó.)
Szerintem a miénk is elég jó és az csak 7500 -- igaz, sokkal kevesebbet vasalunk Nálatok. Korábban volt Tefal vmi spéci fehér bordázott talppal, no az új korában úgy csúszott, mint az álom, de nagyon hamar tönkrement.
Olyan, amilyet elmondtál, Phillips Azur 4005.
Sok fáradtságot megtakaríthatsz vele, nagyteljesítményű, tényleg jó.
Sajnos 17.000 forint.
Megértem, ha nincs sok pénz rá, de szerintem akkor sem érdemes gyengébbet venni, mert leszakad a kezed.
Sokan vagyunk, két kicsi gyerekkel, szinte naponta szükség van rá. A régit sikeresen leamortizálta a nejlon alapanyagú szőnyegünk, és sürgősen másikat kellene venni.
No de milyet?
Olyan kellene, ami gőzől, nagy telejsítményű=kivasalja a textilpelenkát is, nem csöpög, és lehetőleg ne legyen huszonezer forint.