Húúú ha, hát ilyen topik is van ? - ezt ki kell tárgyalni .
Szerintetek szexuális erőszak-e ha a még kiskorú fiúcskát az anyja elrángatja a csúcstechnológiás laptopjától, amikor ő hát épen olyan internet portálakon "botránkozikik meg" - miközben nem tud elszakadni a képernyő csábos látványától - amin modern lányok vannak "megmutatom magamat a nagy világnak" {Hello word ♥} ... : Ugye értitek, hogy mire gondolok ?
Harmadéves szociális munkás hallgató vagyok és szeretném a segítségeteket kérni a szakdolgozatomhoz.A szakdolgozati témám a családon belüli erőszak, szexuális bántalmazás témakörében írom meg. Szeretném, ha kitölteténetek a kérdőívemet és ezzel segítenétek a munkámat. A kérdőív kitöltése anoním és önkéntes. Nagyon szépen köszönöm!!!
Nem akartam hitegetni, ezért a további kapcsolatot megszüntettem Vele levél és telefon egyaránt, mert lehet, hogy akart volna tőlem mást is mint barátság és én erre akkor nem voltam felkészülve......
Akkor jól tetted, ha tényleg nem komoly kapcsolatra vágytál, de szerintem azzal, hogy elmondta Neked a lány a korábbiakat, azt fejezte ki, bízik Benned... Ezek után lehet, hogy nem ártott volna, ha egyszer-kétszer még esetleg írsz neki, hogy reméled, jól van, vagy hogy ha akar még beszélni erről, írja le Neked, hiszen ezzel könnyíthetne a lelkén, de mégsem kellene találkozni, amiből esetleg további lelki sérelmek adódhatnak...
Örülök, amiért a topikban már nincs élet, és azt is, hogy akik korábban ideírtak, ők jól vannak (amennyire lehet), már csak nagyritkán gondolnak a múlt borzasztó eseményeire! Én most már majd' másfél éve egy boldog párkapcsolatban élek, a Párom mindenben kényeztet, ahogy csak lehet, Ő tényleg feledtet, boldoggá tesz! :-)
Kívánok Mindenkinek a körülményekhez képest boldog életet, nagy, szerető családot, valamint rengeteg mosolyt az életben! :-)
Szar dolgok ezek! Volt egyszer egy lány aki az első randink alkalmával elmesélte mi történt Vele..... Ezek után inkább haza vittem és nem hódítottam meg ,mert akkor kalandot kerestem éppen és nem akartam ,hogy még több csalódás érje a férfiakkal kapcsolatban...
Lelki erőszak Alapvető érzelmi igények és szükségletek megtagadása, barátoktól, munkától, családtól, kedvenc foglalatosságoktól való elszigetelés vagy eltiltás, féltékenység, nő önbizalmának módszeres lerombolása, elzárkózás a problémák közös megbeszélésétől, nő állandó hibáztatása, értéktárgyainak összetörése, tárgyak összetörése/dobálása/csapkodása, fegyverrel való fenyegetőzés, félelmet keltő viselkedés (dühödt nézés, üvöltés), támadó faggatózás, életveszélyes/ijesztő autóvezetés, telefon és egyéb kommunikációs csatornák lezárása, telefonon való állandó ellenőrzés, nő zsebeinek/táskájának átkutatása
Testi (fizikai) erőszak Lökdösés, pofozás, fojtogatás, haj húzása/kitépése, ököllel/eszközzel való ütés, rugdosás, harapás, rázás, égetés, fegyverrel (késsel, lőfegyverrel, nehéz tárgyakkal) való fenyegetés vagy bántás, alapvető testi igények és szükségletek megtagadása (éheztetés, szomjaztatás, alvásmegvonás, ürítkezés kontrollálása), bezárás, kizárás, megkötözés és mozgásszabadság korlátozása
Szexuális erőszak Nem kívánt szexuális tevékenységre való kényszerítés, nemi erőszak, szexszel való fájdalomokozás vagy megalázás, tárggyal való nemi erőszak, intim testrészeik bántalmazása, másokkal való közösülés/prostitúció kényszerítése, reproduktív jogok korlátozása: fogamzásgátlás akadályozása vagy kényszerítése, terhességre vagy abortuszra kényszerítés
Szeretném megkérni az e topicba esetleg írni szándékozókat, hogy nagyon gondolják át, hogy mit írnak le magukról, hol és kinek. A cikkben szereplő illetőhöz hasonló van egy pár még a neten.
ha visszaolvasol, szerintem kiderül. kevesen merik akár név, és arc nélkül is elmondani... Aztán, talán kevesebben is vannak, akik isamerik ezt a topikot, és a lehetőségét. meg nyár is van. remélhetőleg sokan épp jó érzésekkel kikapcsolódnak. talán gépet sem látnak :-)
tevábbi kellemes nyarat. én is elég ritkán kerülök gépközelbe hál'istennek :-D de azért majd remélem még fogunk beszélgetni :-)
Remélem, azért nem ír senki a topikba, mert egyre kevesebb lánynak van ilyesféle "problémája"! Bár a másik alternatíva valószínűbb, miszerint csupán nem írnak, hiszen nem akarják, hogy kiderüljön...
Viszont szeretnélek figyelmeztetni arra, hogy a fórumot nem csak cyanne, ani, Sánta Kutya és Bambuló olvassák, hanem mások is, akik esetleg kevésbé jó szándékúak náluk.
Kérlek vigyázz kinek adod meg a személyes adataidat, a "victimológia" nevezetű tudomány szerint vannak, akik óvatlanabbak (naívabbak, átverhetőbbek, stb.) az átlagnál és így jobban vonzzák a bajt.
Pszichiátert sosem váltanék, nem elköltözöm, csupán ott fogok tanulni, de attól még itthon is leszek sokat és dokimmal mindig akkorra beszéltem meg "randit". De köszi, tényleg!
Pécsett a Baranya Megyei Mentálhigiénés intézetbe mehetsz szakrendelésre TB-s alapon is.
A címük Pécs, Nyár utca 8. Dr. Stark András pszichiáter a vezető főorvos, hozzá nyugodtan fordulhaszt, ajánlom Dr. Koltai Máriát is. Beszéld meg a mostani pszichiátereddel, hogy ha elköltözöl, akkor átvegyenek.
A NaNE-nak van támogató telefonos szolgálata, ha esetleg telefonos segítséget szeretnél, zöld számon:
Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)
Így van, imádom és Ő is nagyon szeret engem, amit naponta 10-szer ad a tudtomra legalább, 3 évet várt rám, vagyis arra... tehát nagyon.nagyon szeretem és soha nem adom senkinek!:)
Ja! Jobb felső sarok, kijelentkezés. Ha megkérdezi a belépéskor a böngésződ, hogy megjegyezze-e a jelszót, mondd, hogy igen, és akkor onnantól belépéskor belekattintással vagy a kezdőbetűvel tudod kitölteni. Persze csak otthoni gépen!
Az lehetséges, hogy, ha csinálok egy gmail-címet, akkor a régi gmail-címem meghal? Mert asszem most vmi ilyesmi van... Bár már tényleg sokan panaszkodtak, hogy nem kapom meg a leveleiket, valami nem stimm a gépemmel.