Hello van egy régi orosz furógépem, terhelés nélkül elindítottam, megy kb 20-30 másodpercet, durran egyet és levágja a biztosítékot, ha visszakapcsolom a biztosítékot akkor is ezt csinálja, mi lehet a hiba jelenség oka, még nem szedtem szét hol induljak el elektromos hiba lehet (kondenzátor,tekercs zárlat, vagy komutátor)?
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A fürdőben szeretnék csaptelepet cserélni, de a 100 éves excenterek meg sem mozdulnak. Próbáltam kicsit melegíteni, majd kocoktatni, de nem jártam sikerrel. Vajon mivel rögzítették ezeket régen, hogy így be vannak gyógyulva? Kócot látok kívülről, da annak nem szabadna ennyire tartania. Esetleg valakinek van ebben tapasztalata?
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezt a Fisher gipszkarton tiplit használhatom szigetelőanyag tipli helyett?
Egy ház oldalfalára, ami 16cm hungarocell szigetelés van, kamerákat tennék. A kameráknak nincs nagy súlya, és mivel 3.5, 4-es csavarokkal szoktam őket szerelni, nem szeretnék tégláig fúrni 6x200-as csavarokkal :).
A pórhab lehet megoldás ha hozzáférsz a résekhez. A padlókiegyenlítő túl híg, le fog folyni a szomszédhoz. Amúgy biztos vagy benne, hogy az alsó szomszédtól jön fel a szag? Mert ha igen, akkor annak igen brutálisnak kell lennie odalent. Nem lehet, hogy valami kisállat teteme oszladozik a kürtőben: Panelban látni ám csodát gazdagon.
Volt már ez a téma régebben, de sajnos nem lett az egyenletnek megoldása. A szerelőkűrtőt sajnos nem lehet véglegesen leburkolni, mert probléma esetén nem lehet hozzáférni a szerelvényekhez. Ha jól értem, az a fal nálad már le van csempézve, nos ebból még lehet gond. Sokan szívnak hasonló problémákkal, a szerelőkűrtőn jobb esetben csak a szag jön föl...
Remélem beillik a topicba a kérdésem. Adott egy panellakás, ahol a WC mögött található a strang, csövek tömkelegével. Na ez az a hely, ahol a csövek áttörik a födémet, és a kis résen szépen feláramlik a prosztó szomszéd szaga. A strangot, és a vízórát is, egy kis ajtócskán keresztül tudom elérni, mert a fal le van csempézve. Azon gondolkodom már nagyon rég óta, hogyan tudnám valahogy a csempézett fal lebontása nélkül kitölteni a csövek melletti kis hézagot. Az ajtócska alsó széle kb. 70-80 cm-re van a földtől, és nagyjából 40 cm széles a nyílás. Ha most építkeznék akkor lebontanám a falat, kinyomnám az alját purhabbal, hogy fulladjon meg a szomszéd a saját bűzében. De nem építkezem sajnos és nem is tudom a megoldást. :( Valakinek van ötlete a kényes helyzet elhárítására? Nagyon hálás lennék.
Szeretnék egy kis segítséget kérni szekrényajtó zsanér beállításában:
A mellékelt képen látszik, hogy a szekrénynek milyen a zsanérja.
A zsanért szeretném úgy beállítani, hogy a szekrényajtó ne csukodjón be magától, egyből. 3 zsanér van az ajtón. De nem tudom hogyan lehetne. Ezért szeretnék segítséget kérni tőletek.
Apósnál így néz ki a beton az udvaron, az autóról lecsepegő sós lé megmarta az évek során. Lehet valahogy javítani? Mintha olvastam volna valahol valami epoxi gyantás megoldást.
O.K., megtaláltam. H-head screw, H-fejű csavar a neve, és fork screwdriver, villás csavarhúzó, ami kell hozzá. Gyártják, és boltban (alighanem) kapható.