Keresés

Részletes keresés

holló Creative Commons License 2004.08.08 0 0 80
Mondjátok járt valaki közülünk a meccsen, van hiteles szemtanú?
holló Creative Commons License 2004.08.07 0 0 79
Három újpestit megszúrtak

Székesfehérvár, augusztus 7., 22.15 Egy őrző-védő kutyát ugyanakkor agyonvertek.

Amint arról on-line közvetítésünkben már beszámoltunk, a röviddel ezelőtt véget ért Videoton-Újpest mérkőzésen nézőtéri rendbontás miatt a második félidő közepén néhány percig állt a játék. Akkor csak annyit lehetett látni, hogy a balhézó szurkolókhoz szirénázó mentőautó érkezik, kommandósok, rendőrök kíséretében.
A találkozó lefújása után kiderült, hogy az újpesti szurkolók között valaki rosszul lett, mire a társai hívták volna a stadionban ügyeletet adó mentőt, ám az nem mozdult. Hogy sürgessék, elindultak a szurkolók (végül meg is érkezett), de a fehérvári drukkerek félreértették a vendégszurkolók nekilódulását.
A kirobbant verekedés igen komoly áldozatokkal járt: három újpesti szurkolót késsel megszúrtak, míg a fehérvári biztonságiak egyik kutyáját ismeretlenek agyonverték, a szerencsétlen állat a helyszínen kimúlt.
A rendőrségi vizsgálat jelenleg is tart, a fejleményekről beszámolunk.

( nb1.hu tudósítás)

 

Ez a szezon is jól kezdődik.

holló Creative Commons License 2004.05.28 0 0 78
Erre nehéz reagálnom, bár olvastam a tudósítást, meg az nb1.hu - n olvastam a reakciókat is (így sejtem, hogy rendezői túlkapás történt ) mégsem itélkezhetek. Viszont azt gondolom, hogy az erőszakos fellépés, a durvaság tönkreteszi a játékot.
Szerintem a rendbontókat hónon kell ragadni, s előállítani, majd bizonyosan eldönteni, hogy szabályt sértett vagy sem.
Előzmény: lg18 (77)
lg18 Creative Commons License 2004.05.28 0 0 77
másold már ide az NS-ből az MTK-Újpestről az árnyékot. Kiderül, kik is a legnagyobb rendbontók a magyar fociban.
Előzmény: holló (76)
holló Creative Commons License 2004.05.28 0 0 76
A diósgyőriek ismét hallattak magukról, nemrégen eltusolt rendbontásaik után újra bevadultak:

"A Vác–DVTK NB I B-s bajnoki mérkőzés 86. percében – mint tudósításunkban is írtuk – a vendégek táborából többen átugrottak a kerítésen, és berohantak a pályára, majd hátba rúgták a hazaiak kapusát, Stammel Andrást, mire Ábrahám Attila játékvezető félbeszakította a találkozót. A lelátón maradt drukkerek ekkor nagy nehezen valahogy visszacsalogatták a szektorba a pályán randalírozókat, és amikor megnyugodtak a kedélyek, akkor a meccs is folytatódott. Végül kiderült, hogy élvonalba jutott a Diósgyőr, és ekkor a vendégszurkolók a klubház felé tódultak, hogy begyűjtsék kedvenceik felszerelését: a rendezők próbálták visszaszorítani a tömeget és bezárni a vasajtót, de azt a nekihevült miskolciak benyomták.
És ekkor majdnem tragédia történt…
Az összetorlódott szurkolók előtt ugyanis egy ablaktábla is betörött, mégpedig azért, mert abba egy, a tömeggel hadakozó rendőrt is belöktek – hogy pontosan mi is történt, arról a videofelvételek árulkodnak majd. A rendőr súlyos sérüléseket szenvedett, a nyakát és hátát tíz centiméter hosszan szántotta végig az éles üveg, és még az éjjel több órás műtéten esett át, és a sérült állapota – úgy tudjuk – immár kielégítő.
Varga Tünde, a váci rendőrkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés ügyében nyomoznak, míg három szurkolót elvittek a helyszínről, akik a váci hálót tépték szét. Többen rugdosták, dobálták a rendőrautót, de az padlógázzal kirobogott a diősgyőri szurkolók gyűrűjéből. "

Vajon most is megússzák a vétkesek a felelősségrevonást? Vajon most is a "csapatot" büntetik, s nem az elkövetőket? Vajon kizárás, pontlevonás következik, vagy a garázdáktól kimélik meg a szurkolókat?

holló Creative Commons License 2003.11.09 0 0 75
Sopron, november 9., 18.55 Nadrágszíjjal verekedtek és köpködtek.

Mint arról tegnap este beszámoltunk, az újpesti szurkolók egy csoportja megpróbálta a lefújás után is izgalmassá tenni a találkozót, és a nagyobb bajt a biztonsági emberek határozott fellépése akadályozta meg.
- A kerítést már korábban beszakították az újpestiek - mondta honlapunknak Göbl Gábor, a Sopron menedzsere -, egészen pontosan akkor, amikor Rajczi odaszaladt hozzájuk a gólját ünnepelni. A meccs végén így aztán már könnyű volt beszakítani a kaput, és a vendégek megindultak a mi szurkolóink felé, közben köpködték és nadrágszíjcsattal verték a rendezőink fejét. Szerencsére azonban a biztonsági erők határozott fellépése megakadályozta a nagyobb bajt.
A soproni rendőrség 4 Újpest-szurkolót állított elő.

holló Creative Commons License 2003.10.17 0 0 74
Ismét a Fradi táborához tartozók voltak a vandálok:
Az FTC kommunikációs irodája a következő közlemény megjelentetésére kérte szerkesztőségünket:
A Ferencváros mélységesen elítéli, és semmiféle közösséget nem vállal azokkal a sajtótudósításokban ferencvárosi szurkolóknak nevezett emberekkel, akik a beszámolók szerint ismételten rossz hírét keltették 104 éves klubunknak és áttételesen minden magyar embernek.
Szeretnénk leszögezni, hogy a Ferencváros nem szervezett és nem is hirdetett autóbuszos utazást, ugyanakkor tudomásunk van arról, hogy számos szurkoló utazott busszal és személyautóval, akik útjuk során és a mérkőzésen is kulturáltan, igazi ferencvárosi szurkolóhoz méltóan viselkedtek.
Ugyanez igaz arra a 60 szurkolóra, akik a Ferencváros küldöttségével repülővel utaztak a dán fővárosba.
Ezen jó érzésű szurkolókra és valamennyi törvénytisztelő magyar emberre tekintettel kérjük ismételten, és immár sokadszor határozottan a törvényalkotók és a hatóságok közbenjárást arra nézve, hogy Európa más országaihoz hasonlóan lépjenek fel azon szurkolói álarcba bújt bűnözők ellen, akik milliós anyagi, és súlyos erkölcsi kárt okoznak Magyarországnak.
A Ferencvárosnak a mai napig többszöri kérés ellenére sincs tudomása arról, hogy kik azok a rendőrség által beazonosított, és előállított emberek, akik május 30-án a Ferencváros - Debrecen mérkőzést követően bűncselekményeket követtek el.
Nem tudjuk kik azok, akik sorozatosan és visszatérő módon büntetlenül kárt okozhatnak a klubnak, de visszatérő módon kénytelenek vagyunk elszenvedni ezeket a károkat.
Éppen ezért kérjük ismételten a törvényalkotók és a hatóságok segítségét a probléma megoldása érdekében. Külföldi példák sokasága bizonyítja, hogy van járható út, melyet azonban a sportegyesületek egyedül képtelenek végigjárni.

holló Creative Commons License 2003.09.01 0 0 73
A mai Újpest Ftc meccs hírei:

Az MTI szerint három, az RTL Klub híradója szerint kilenc szurkolót állítottak elő a meccs előtt. Arról még nem érkezett jelentés, hogy melyik táborhoz tartoznak a renitensek.

Rendőri vasprefektálás a nézőtéren. Az újpesti szurkolók baráti látogatást tesznek a szomszédos ferencvárosi szektorokban.
A rendőri akciókkal párhuzamosan a játék is felmelegszik.

Az Index kiderítette: újpesti szurkoló szólalkozott össze újpestivel, a vita verekedésig fajult, majd közbeléptek a rendőrök. Erre a kemény mag indított támadást a rendőrök ellen, akik rendet teremtettek.

gguszti Creative Commons License 2003.08.22 0 0 72
Bocs, mégegyszer a 2 kép, remélem, jó lesz:


Előzmény: gguszti (71)
gguszti Creative Commons License 2003.08.22 0 0 71
Részeg disznó vagy, inkább válaszolj a levelemre!

A szlovénok, akikről holló beszélt:

Kb. 100-an voltak, és a Himnusz alatt tényleg ok nélkül parasztok. Azért a botrány sztem "kicsit" erős, de ne menjünk bele.

A magyar szurkolók:

Jó volt látni, hogy ennyien vállalták az utazást a válogatottért, a mérkőzés előtt, alatt és után _semmilyen_ gond nem volt a szurkolók között.

(lg18 képei, csak lekicsinyítettem őket)

HAJRÁ MAGYAROK!!!

Előzmény: Zolika. (67)
andD Creative Commons License 2003.08.22 0 0 70
Mit huligánkodtok itt, bazze? :))
viktor- Creative Commons License 2003.08.22 0 0 69
Valóban történt valami azon a meccsen, de nagy balhénak nem nagyon minősíteném. A zöldek próbálták inkább "feltupírozni", hogy elvegyék az élét a Fadi-Lokin történteknek. Közel sem volt egy kategória a két botrány.
Előzmény: holló (62)
Zolika. Creative Commons License 2003.08.22 0 0 68
HAZUG MÉDIA! HAZUG MÉDIA! HAZUG MÉDIA!!!

:)

Előzmény: gguszti (51)
Zolika. Creative Commons License 2003.08.22 0 0 67
Mocskos huligán! Te is, meg a részeges haverod is. Leköptétek Orbán Viktort... Állatok!

:o)))))))))))))

Előzmény: gguszti (61)
holló Creative Commons License 2003.08.21 0 0 66
Kicsit napló jellege lesz ennek a topicnak, de legalább időnként beleolvashatok, hogy frissítsem a memóriámat.
Szóval egy hétvégi kis botrány történt a Slovénia-Magyarország meccs előtt: a tv kicsit később kapcsolt a helyszínre, ahol már szólt a Himnuszunk, első hallásra azt hittem, hogy már vége is lesz, hiszen annyira "zajos" volt a háttér... talán már szurkolnak? No nem, a Himnuszunk javában szólt, amikor bekiabálásokkal, füttykoncerttel hecceltek bennünket. Szerencsére a következő Szlovén Himnusznál nem találtak viszonzásra, úgyhogy talán elgondolkoztak rajta, hogy miféle butaságot követtek el?
holló Creative Commons License 2003.08.16 0 0 65
Szerintem is on a felvetés. Ezért várom az ügy kifejletét, vagyis milyen következménnyel jár Törökországban egy ilyen eset?
Gyerünk beszéljünk erről, mivel a botrány, az erőszak nem magyar és nem fradi kérdés... csak annak mutatja a DEMJÁN-Szieben-Bozóky triász.
Előzmény: IVÓ (64)
IVÓ Creative Commons License 2003.08.16 0 0 64
Asszem ez itten ON, remélem kismadarunk is levonja a következtetéseit...

MTI:

"Botrányos mérkőzésen első győzelmét aratta Christoph Daum a Fenerbahce labdarúgócsapatának vezetőedzőjeként a török bajnokság 2. fordulójában.
A német tréner együttese - amely az első fordulóban 3-0-ra kikapott hazai pályán az Intanbulsportól - a Trabzonspor vendégeként diadalmaskodott 1-0-ra.
A találkozó félidejében a két szurkolótábor székekkel és kövekkel kezdte dobálni egymást, s a második játékrész csak 8 perces késéssel kezdődhetett meg. A sérültek száma egyelőre nem ismeretes."

G.HD98 Creative Commons License 2003.08.15 0 0 63
Te nem a fókusz egyik riportere vagy???
Előzmény: holló (62)
holló Creative Commons License 2003.08.15 0 0 62
Most olvastam a 100% Fradiban, hogy nemrégen volt egy nagy balhétok a DVTK-Pápa meccsen. Emlékszel? Mit tudsz róla?
Előzmény: viktor- (35)
gguszti Creative Commons License 2003.08.15 0 0 61
"Látom ez nálad már klasszikus probléma, jó hogy egy renmek programot javasolsz, na de azért az egész Újpesti topikot csak nem olvasom át egy ilyen közhely igazolásának érdekében?
Tudod mit? Az NB1.hu hazudott, nem volt sörösüveg dobálás a meccse előtt, mintahogy nem köpték le Pintér Attilát, sőt ennek kapcsán a Nemzeti Sport is hazudott, mert az UTE nem is kért bocsánatot a levelében, sőt nem is írt levelet Sopronba,..."

Szerinted ezzel nem sugalltad azt, amire mi gondoltunk? Ráadásul egy Újpest szurkolónak válaszoltad mindezt.
Mind1, mint mondtam, a vita abszolút parttalan, részemről lezártam.

Előzmény: holló (59)
holló Creative Commons License 2003.08.14 0 0 60
Egy rövid (bár kissé mégiscsak hosszú) személyeskedő vita után szeretném elmondani, hogy ezt a topicot azokra a gondolatokra, tényekre, észrevételekre nyitottam, amelyek a futball körüli erőszakról, rendbontásokról szól. De írhatnak azok is, akik szerint a Liga, vagy az MLSZ már a problémák megoldásának közelébe jutott, és azok is, akik szerint éppenhogy ideje a tétlenségnek végetvetni. Főleg azokra számítok, akik még kijárnak a meccsekre, és még azokra is, akik éppen a rendbontások miatt nem jönnek ki. Szóval írjon mindenki, akinek van véleménye a témáról.
holló Creative Commons License 2003.08.14 0 0 59
EZT ÍRTAD:"Na a sörösüveg az nem Újpesten "játszott", hanem Kispesten és nem a pályán, hanem egy villamos megállóban, amikor jöttek a BAZ megyeiek."

te viszont azt sugalltad, hogy Újpesten volt... "

Szerintem ez alapján nem állíthatod azt, hogy én Újpestre "tettem" a sörösüveg dobálást, hiszen a Sopron nem is BAZ megyei csapat.

Előzmény: lg18 (56)
gguszti Creative Commons License 2003.08.14 0 0 58
Na ez az, ami már kicsit sok. Ne te szabd már meg, mikor üljek le a géphez vagy mikor válaszoljak neked!
Nem tudom, feltűnt-e, én sem reklamáltam, mikor fél napig nem reagáltál.
Befejeztem a veled való vitát, parttalan.
Előzmény: holló (54)
lg18 Creative Commons License 2003.08.14 0 0 57
provokatív és bicskanyitogató a stílusod, azt hiszem, hogy túlságosan enyhén válaszoltam....
Előzmény: holló (54)
lg18 Creative Commons License 2003.08.14 0 0 56
"Na a sörösüveg az nem Újpesten "játszott", hanem Kispesten és nem a pályán, hanem egy villamos megállóban, amikor jöttek a BAZ megyeiek."

te viszont azt sugalltad, hogy Újpesten volt...

Ha te olyan jól ismered, hogy ki melyik csapat keménymagaja, akkor tájékoztatlak, rosszul tudod, amit tudsz.

Előzmény: holló (52)
lg18 Creative Commons License 2003.08.14 0 0 55
ne személyeskedj....ha elolvasod amit írtam, akkor én az itten tevékenységedből szűrtem le azt, amit, nem csak úgy a vakvilágban minősítettem, ahogyan te.

"meg tudod mutatni, hogy hol írtam arról, hogy sörösüveget dobtak az ÚFC pályáján?"

"holló válasz erre | adatok | e-mail 2003-08-11 17:42:46 (28)

Látom ez nálad már klasszikus probléma, jó hogy egy renmek programot javasolsz, na de azért az egész Újpesti topikot csak nem olvasom át egy ilyen közhely igazolásának érdekében?
Tudod mit? Az NB1.hu hazudott, nem volt sörösüveg dobálás a meccse előtt "

Itt.

Előzmény: holló (53)
holló Creative Commons License 2003.08.14 0 0 54
Ez aztán a remek párbeszéd: nem üveges, poharas, nem újpesti, kispesti...
Azután meg elbújdokolnak a fiúk, mert biztosan nagyon fontos dolguk akadt. Videon nézik a kispesti meccset, hátha ott sem volt sörösüveg dobálás.
holló Creative Commons License 2003.08.14 0 0 53
Gratulálok a kiváló stílusodhoz, remélem rászolgáltam a jelzőidre, s meg tudod mutatni, hogy hol írtam arról, hogy sörösüveget dobtak az ÚFC pályáján?
Igazi sportember vagy, jó érzés, hogy ennyire sokra tartottál! Biztosan remek ember vagy a virtuális életen is túl.
Előzmény: lg18 (50)
holló Creative Commons License 2003.08.13 0 0 52
Na a sörösüveg az nem Újpesten "játszott", hanem Kispesten és nem a pályán, hanem egy villamos megállóban, amikor jöttek a BAZ megyeiek.
Néhányszor voltam már Újpesten, legutóbb a válogatott meccsen , amikor az első félidő derekán megérkezett az ÚFC keménymagja és elkezdtek cigányozni... nem akarom felfújni, de azért jó volt, hogy legalább a Luxemburgiaknak fogalmuk sem volt erről az uninteligens megnyilvánulásról...
Előzmény: gguszti (49)
gguszti Creative Commons License 2003.08.13 0 0 51
"És kérlek, ne ggusztin kérd számon ezeket, mert a világ legszolídabb szurkolója, el nem tudnám képzelni, hogy hasonlóra vetemedjen."
Köszi, ez jól esett! :)) Nagyon komoly! :DD
Előzmény: lg18 (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!