Keresés

Részletes keresés

liilllaaaa Creative Commons License 2015.01.06 0 0 8

JÁTÉKOS ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ, FELVÉTELI felkészítő, TEHETSÉGFEJLESZTŐ tanfolyamok ÓVODÁSOKNAK, KISISKOLÁSOKNAK, ALSÓSOKNAK Budapesten (XIV.ker) a Lipták Villában, ill. a Cserepesházban

Nagyon nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező pedagógus segít Önnek bejuttatni a gyermekét a kiszemelt iskolába! Minden évben megannyi gyermek felvételizett sikeresen Mónika néninek köszönhetően.
Kiválóan ért a gyermekekhez, őszinte gyermekszeretettel és ösztönzéssel kihozza az apróságokból a maximumot. A fejlődés és a sikerélmény garantált! Részletek a linkekben!

Bízza gyermeke sorsát a legjobb kezekbe! Alkosson szebb jövőt a gyermekének! :)

http://www.okosleszek.eoldal.hu

TündérTanárnéni Creative Commons License 2013.06.15 0 0 7

...azért nem olyan félelmetes dolog ez az iskolaérettség, és képességfejlesztés :) / ..és ezt nemcsak mint anya, hanem mint fejlesztő pedagógus is mondom! /

 

 Bízzatok magatokban anyukák!  A gyerekkel való otthoni közös játék is lehet képességfejlesztés minőségű időtöltés :

 

http://www.tundertanoda.hu/iskolaerettseg/az-iskolaerettseg-hozzavaloi-egy-nagy-adag-jolfejlett-figyelem

 

 

Személyes érintettségem is van a témában, a lányom agyvérzéssel született 1997-ben, nagy volt a tét... Nem volt még meg a diplomám, harmadéves hallgató voltam fejlesztő pedagógia szakon amikor az iskolára készítettem fel...  Jelentem a lányom most elsős a középiskolában, és ezidáig csak kitűnő bizonyítványa volt.. 

 

Az időben elkezdett, rendszeres fejlesztés busásan megtérül évek múlva is...

 

És javarésze otthoni környezetben is megvalósítható anyával, csak tudni kell, hogy mit játszanak, mi az a mi az adott életkorban a leginkább fejleszti a gyermeket...

 

Használjátok ezt az ösztönös tudást bátran kedves Anyukák! Ti tudjátok mi a legjobb a gyermeke(i)teknek, ti vagytok vele nap mint nap, hozzátok kötődik érzelmileg...

 

Mi fejlesztős tanár nénik, csak segíteni tudunk, és irányt mutatunk :)

 

Anonimus45 Creative Commons License 2012.10.17 0 0 6

Tudjátok, hogy januártól az óvodás és az iskolás gyerekeket egyből a megyei szakértői bizottságokhoz kell vinni, ha valamilyen elmaradást vesznek észre nála az oviban vagy a tanárok? És már az iskolaérettségi vizsgálatokat is ők csinálják, nem a nevelési tanácsadók. Ez azért durva, nem?!

Előzmény: mmyin78 (5)
mmyin78 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 5

Sziasztok!

Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy új kis újságot, ami kifejezetten ovisoknak készült rejtvényújság. Az eddigiekkel (Kis Füles és hasonlók) nem csak az újság 1-2 oldalát tudja kitölteni egy ovis (az én kislányom 5 éves). Vannak benne nagyon egyszerű feladatok (összekötős, labirintus, kakukktojás), és vannak logikai feladatok is. Végül is 4-5-6 éveseknek való. (http://facebook.com/OkosOvismagazin) 32 oldalas, mindössze 280 Ft-ba került.

 

A Facebook oldalon meg lehet nézni. Akit esetleg érdekel, írjon az okosovis@gmail.com címre.

 

 

bokor Creative Commons License 2003.08.13 0 0 4
No, így már egészen jól hangzik... És attól, hogy én nem hallottam még róla, akár jó is lehet. Egyre jobban érdekel, ha valakinek van tapasztalata, tényleg írjon!!!
Előzmény: magdolnav (3)
magdolnav Creative Commons License 2003.08.13 0 0 3
Most érkeztem vissza Bp-re,ezért késve írok.Nem nem előkészítő, a neve nem túl szerencsés.Három év normál ovi és ugyanott ugyanazokkal a gyerekekekkel az ált. iskola első négy osztálya.Volt egy oldaluk a neten,most le van pukkanva, komplex program ,melynek célja az ovi és iskola közötti átmenet megkönnyítése. Hogy milyen is igazából az érdekelne. Eddig jók a benyomások, fiatal és lelkes csapat csinálja.
bokor Creative Commons License 2003.08.12 0 0 2
Nemtom, mi lehet ez, de ölég csúnyán hangzik... Érdekelne a dolog, hátha csak a neve ronda.
Előzmény: Vajk (1)
Vajk Creative Commons License 2003.08.12 0 0 1
Ez valamiféle iskolaelőkészítő ovi?
Előzmény: magdolnav (-)
x_manó Creative Commons License 2003.08.12 0 0 0
Sajnos az én fiam még növekvőfélben van de azért én is kiváncsi lennék milyen egy ilyen ovisuli.
Előzmény: magdolnav (-)
magdolnav Creative Commons License 2003.08.08 0 0 topiknyitó
Irjatok,jár valakinek gyereke ovisuli nevű intézménybe? Mi most rajtolunk,kíváncsi lennék a tapasztalatokra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!