Keresés

Részletes keresés

Sorcio Creative Commons License 2003.08.11 0 0 4
SZIASZTOK!

KÖSZI A LEVELET. TULAJDONKÉPPEN SZERETNÉK BARÁTOKAT TALÁLNI, AKIKKEL KÖZÖS HÉTVÉGI PROGRAMOKAT LEHETNE SZERVEZNI.
A BARÁTAINK KÖZÖTT NINCSENEK OLYANOK, AKIKNEK BABÁI LENNÉNEK, ÍGY ,LILI LÁNYOM IGENCSAK MOZGÉKONY MIVOLTÁT NEM SOKAN VISELIK EL HOSSZÚTÁVON. MI IS A FÉRJEMMEL KICSIT ELLUSTULTUNK, Ő LEGINKÁBB A PC ELŐTT ÜL, SZÓVAL KI KELL TALÁLNI VALAMIT.

KI SZOKOTT A KÁROLY-KERTBE JÁRNI?

HA VAN MÁR OLYAN CSAPAT, AKI ÖSSZESZOKOTT, SZÍVESEN CSATLAKOZNÁNK.

BEA

Előzmény: levelibeka (3)
levelibeka Creative Commons License 2003.08.09 0 0 3
Szia!

Az én lányom nem nyári, áprilisi és Ő már lassan 1 éve bölcsis.
Szívesen segítek ha bármi kérdésed van esetleg bölcsi ügyben is.

Brekus

Előzmény: Sorcio (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.09 0 0 2
Enyim törpe 2001 augusztusi szintén, de aktuálisan nem lakunk Pesten (ott született, 4 hónaosan jöttem el, de nem túl messzire), bár rendszeresen megfordulunk ott mindenféle talik okán. És az én ylányom is most kezdi a bölcsit, talán 2 hét múlva már megyünk is szoktatásra.
Sorcio Creative Commons License 2003.08.08 0 0 1
Szia Ancsuri!

Köszi, hogy írtál. Ha visszajöttetek, írj a beamolnar@freemail.hu címre, ott várom a jelentkezésed. Jó lenne találkozni.

Sorcio

Előzmény: Ancsurci (0)
Ancsurci Creative Commons License 2003.08.07 0 0 0
Szia,

Az én fiam 2001. májusi. Budapesten vagyunk és szerencsés vagyok, mert van egy pár hasonló korú manós barátnőm. Szivesen találkozunk veletek is!
Most elutazunk nyaralni :(, de agusztus vége felé...
Nekem a bölcsi bonyolultabb ügy, majd megirom miért, most megyek aludni.
szia
Ancs

Sorcio Creative Commons License 2003.08.07 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Olyan szülőkkel szeretnék tapasztalatot cserélni, akiknek 2001 nyáron született gyermekük.
Az én lányom augusztusi. Szeptembertől bölcsibe megy, legalább megtanulja, hogy nem csak ő létezik, rajta kívül is vannak más babák.
Szeretnék lehetőleg Budapestiekkel levelezgetni, dumálni, mert az az igazság, hogy nem nagyon vannak barátaink hasonló korú gyermekekkel.
Jó lenne nem csak magunkban túrázni, játszóterezni, stb., hanem hétvégeken, egy kisebb csapattal bulizni.

Akik hasonló cipőben járnak, jelentkezzenek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!