Amikor 97-ben megtudtam, hogy az MMG telket a Bankár Kft felvásárolja, és pláne, hogy Megyó is benne van, akkor úgy döntöttem, nem várom meg, hogy kirúgjanak ezek a köcsög ingatlanspekulánsok.
Igazam lett.
Pl. Kovacs Gabor, a Bankar Rt. jelenlegi 100%-os tulajdonosa is munkasor volt valamint Moszkvaban vegzett a Nemzetkozi Kapcsolatok Foiskolajan 1980-ban. Egyik legjobb baratja es uzlettarsa pl. Suchmann Tamas. Azt hiszem ot nem kell bemutatnom :)
Miért van az, hogy a magyar tulajdonban lévő nagy magánvállalat-birodalmak többsége a jelenlegi kormánypártokhoz közelinek mondhatóak?
Azért, mert tájékozatlan vagy. Én a helyedben megnézném a legnagyobb bevételű magyar vállalatok listáját. És megkeresném van-e "szoci érdekeltség" pl. a Videotonnak, vagy a Vegyépszernek akár csak a közelében is.
Az Altus, Arago, stb. amolyan 12 egy tucat cégek Magyarországon. Csak azért tudod a nevüket, mert politikailag exponált emberekhez köthetők.
A sor persze folytatható tetszés szerint, pl. Wallis-szal.
Miért van az, hogy a magyar tulajdonban lévő nagy magánvállalat-birodalmak többsége a jelenlegi kormánypártokhoz közelinek mondhatóak?