Remélem még valaki olvassa a fórumot és tudna nekem segíteni... évek óta keresek néhány felvételt, de sajnos eddig nem jártam sikerrel. Ezeket szeretném megszerezni (nagyon nagyon nagyon!):
1965 - The man I love (Az mindegy, hogy ki volt) 1966 - Gyilkossággal vádollak 1966 - Miért van ez így? 1967 - Hozzád vezet minden utam 1968 - Szomorú lány (ez megvan, de sajnos gyenge minőségben) 1968 - Miért kell mindig új szerelem? 1969 - Ez a mi világunk 1969 - Miért kellett, hogy elmenjél? 1970 - Középkori lovag 1970 - Öngyilkos káposzta (csak egy rövid részlete van meg) 1972 - Azelőtt nem volt 1973 - Mosolyod itt marad 1974 - Jön a papa 1974 - Őrülten száguldok 1976 - Hát így is jó 1985 - Hibajegyzék 1985 - Satellite 1994 - I can't believe your yesterday's kiss meant goodbye (Ez a Nem hihetek többé a tegnapi csókjaidnak c. dal angol változata, amely megvan ugyan, de eléggé gyenge minőségben)
Valamint a Mechanikus narancs musical dalai (1991)
Cserébe tudok küldeni (szinte) bármilyen más dalt Katitól! Előre is nagyon szépen köszönöm!
Hosszú évek óta keresek egy Kovács Kati számot. 1970-es évek elején készült felvétel, akkoriban -talán a Komjáthy műsorban- hangzott el egyszer. Van olasz és lengyel verzióban. az olasz Vándor Kálmán magyar szövegével. Látom, közöttünk itt van néhány Kovács Kati kutató! :) Segítség! Segítség! Segítség! Koncz Tibor e-mail címe is segítség volna. (valamikor megvolt, de nálam nyoma veszett) Amit keresek, az tuti, hogy Kati művészetének egyik méltatlanul elsűllyedt csúcsa! A melléletben itt az eredeti!
Készítettem egy tanulmány honlapot a magyar kislemezekről. És ha már ilyet csinálok kiemelten foglalkozom kedvenc énekesnőnkkel. Bemutatom az összes hazai sp-t, ep-t (még nem teljes !!!) és azoknak borító- és kiadás változatait, nagyon részletesen! Igyekeztem mindent rendbe tenni.
magyarkislemezek pont mindenkilapja pont hu. vagy magyarkislemezek pont mlap pont hu.
Érdemes naponta megnézni mindig lesz vmi újdonság.
Valami szenzációs volt!!!!! Végre énekelt olyanokat is, amiket nem szokott fellépéseken! Nagyon örültem az LGT-s daloknak meg Adamis szövegeinek.... Minden hónapban lehetne egy ilyen koncert és mindig más dalokat énekelne, azt hiszem egy darabig el lennénk....
Köszönöm, a laptörténetben meg lehet nézni, mit ki csinált. Elég sokat én, mltrqq név alatt. Csekélység, csak 30 év "munka" vagy inkább rajongás van benne. Csak élvezetből csináltam.;) Te mióta vagy rajongó?
Kihasználom az alkalmat, megkérdezem, Te tudsz valamit A magyar tánczene csillagai c. CD-ről? Én egyelőre annyit, hogy 1999-ben jelent meg, és az Én sohasem búcsúzom is rajta van.
Nekem élő rádiófelvételek kb 1987-től vannak, régebbiek más kazettáiról másoltak, így nem a legjobb miőség, de elmegy. Írj e-mailt. x11111@freemail.hu. Aztán adok telszámot pl.
Amúgy veszprémi vagyok.
Láttad kedden az m2-n a Boldog születésnapot c. filmet?
Szerintem borzasztó volt. Hallottam már róla, csupa dicséretet, meg hogy milyen jó benne a Katis rész, de annyira nem ájultam el. Előnytelen ruha, rossz fotózás, még rosszabb rendezés. Bár a legelején az ötelt jó, amikor csak a szeme látszik Katinak.
Most el vagyok havazva, de hamarosan összeállítok egy listát, nekem is van van 400 felvétel. még soha nem számoltam meg.(pl. nemrég kaptam Koncz Tibortól japán meg német kislemezeket...) A rádiófelvételek elég jó minőségűek, a rádióban megcsinálták elfogadható áron.
Amik nekem hiányoznak, azok azok a felvételek, amiket mondjuk műsorokban hangzottak el, és koromnál fogva nem hallhattam őket:-)))
Érdekelne, ha tudnánk felvételeket cserélgetni cd-n. Nekem kb 500 felvételem van tőle, rengeteg koncertfelvétel. A Nem leszek a játékszered pl 66-os, 75-ös, 81-es, 82-es, 92-es és 2004-es verzióban is megvan pl. Elég érdekes megfigyelni, miként változott a hangja.
Különben közhírré teszem, hogy megjelent Lerch István koncert-dvd-je, amin egymást követően hallható Koncz Zsuzsa és Kovács Kati egy-egy nagylemez-címadódala az élő koncertről.
Ezenkívül Katinak márc 11-én önálló koncertje lesz Pestszemntimrén.
Nekem megvan a nagy része a felsorolt kislemezeknek, de sajnos, általában csak egy példányban. (Bár van kivétel is.) Kereskedni nem akarok, de CD-re másolva szívesen cserélek.
Ami engem érdekel, azok elsősorban a meg nem jelent felvételeket illeti. (+Hangversenyfelvételek a hetvenes-nyolcvanas évekből, akkortályt elég sokat közvetített a Petőfi.)