Keresés

Részletes keresés

adamsky21 Creative Commons License 2005.08.14 0 0 20

És az emeletes buszokat mi a drága jó faszommal indoklod vajon?

Remélem, jövőre tank is lesz...

Alhazred Creative Commons License 2004.08.11 0 0 19

én az ilyenek irányításával voltam elfgolalva, hidd el nem könnyü nekik sem,

 

a sziget infrastruktúrája ugy szar ahogy van, ez az oka mindennek.

 

Ne tudd meg mi van az egyik Y-kereszteződésben, a feszt területén kivül. Mindkét irányból őrült tempóval taxisok, mentősök, kamionok, minden. A kanyar meg faszán beláthatatlan, mivel ott van valami pékség, vagy miafene.

 

El kell látni azt a 60 ezer embert, és az sajna ekkora jármüforgalmat igényel. A robogózás meg más tészta, járd végéi a szigetet gyalog kétszer. Rámegy a fél napod, meg a fél lábad, mindjárt másképp fogod látni a robogókat...

 

persze az ahogy néha mennek, arra mindez nem mentség. Rám is rámdudált egy, de két szekrényméretü biztonsági ült a szerencsétlen kis jószágon, ugyhogy nem kezdtem el akadékoskodni:-)

Előzmény: rohadek2 (18)
rohadek2 Creative Commons License 2004.08.10 0 0 18

Jah tényleg jó lehet:( Elég sokan dolgoznak kint legjobb lenne ha mindenki robogózna nem? Engem is többször majdnem elütöttek.

Meg aznautó amiben egy ember ül csomag nélkül és száguld vele végig a főuton.

A legdurvább valahol a Trend környékén volt amikor egy komplett emeletes turistabusz kanyarodott a hátsó főútról a duna felé, azt hittem nem jól látok, amikor megláttam ezt a monstrumot. Ott bénázott fél órát a tömeg meg nem bírt átmenni. Páran rugdosták is a buszt, legjobb lett volna felboritani.

Előzmény: Alhazred (17)
Alhazred Creative Commons License 2004.08.09 0 0 17

bazzegt, alegjobb dolog félig berugva robogózni a szigeten.

 

komolyra fordítva, kellenek azok a kis szarok, hidd el. kurvasokember, kurvasok meló, és igy a leggyorsabb, amig nem lesz magasvasút a szigeten.

Előzmény: Borzas (16)
Borzas Creative Commons License 2004.08.09 0 0 16

Áhhhh. Igen.

 

Azt nme értem, hoigy hogy az istenben létezhet a szervezők közt az a 300 robogós balfék. ilyen sok ember lenne "fontos" annyira  rendezvény szempontjából, hogy ilyen vackot kell alájuk adni? továbbá takarodjanak a promoautók is, bomba, pepszi, neszkafé. ez utóbbit eleve nem értem, milyen létjogosultsága van, mikor a kávézás intézményét szentségteleníti meg az egész szar.

 

egyébként: engem azért mégis a gyalogosok idegesítenek legjobban...:)))

Előzmény: adamsky21 (15)
adamsky21 Creative Commons License 2004.08.07 0 0 15

Hgy repul az ido... Elmult egy ev, es semmi sem valtozott.

Picit talan tobb teherauto van... :(((

mángorló Creative Commons License 2003.08.08 0 0 14
én is olvastam hogy a szervezők ígérik, hogy jövőre kevesebb autó meg minden, mert látogatók panaszolták. csak azt nem tudom, hogy ezt honnan tudják, mert nem találtam még olyat, hogy "keves látogatók, írjátok meg mi kéne".

bár, ha kevesebb autó, nagyobb a kosz is, mert azért sok volt a toi-toi tisztító, a víműves, a szállító teherautó is, de azért volt dudálós bites rendszámú autós is és az a sok motoros :(

adamsky21 Creative Commons License 2003.08.07 0 0 13
Ehh, sajnos amikor megereztek a lincshangulatot, soha nem szalltak ki, inkabb lapitottak... Pedig utolag is ugy erzem, peldat kellett volna statualni, meg valamikor az elejen. :)
lybb Creative Commons License 2003.08.07 0 0 12
Volt néhány meleg helyzetem nekem is azon az úton, és tényleg a sofőrök voltak a legjobban felháborodva. Nem lepődtem volna meg, ha valaki tényleg megveri az egyiket.
Daoldin Creative Commons License 2003.08.07 0 0 11
a felvetés abszolút jogos, asszem az utolsó elötti napon hátulról nekem jött a csónakház elötti úton egy redbullos kisteher (vagymiafranc, apró raktérrel, rajta egy faszival, meg pár rekesz redbullal), frankón bevertem a vállam, és még volt pofája rámkiabálni, hogy vigyázzak... anyád.
szivesen lerángattam volna a gépről, csak hogy rontsam a Sziget statisztikáját :o)
lybb Creative Commons License 2003.08.07 0 0 10
Az egyik napilapban olvastam, hogy jövőre kevesebb autót fognak beengedni... hát kíváncsi leszek. Elég bosszantó volt az állandó jelenlétük.
mángorló Creative Commons License 2003.08.06 0 0 9
én főleg a hátsó nagy úton közlekedtem, de már első nap feltűnt, hogy a tavalyihoz képest is sokkal több az autó és a rendezők által használt motor. volt amikor dugó is volt, ott előzték egymást a kocsik a tömeg között.

a végén már a nagy főúton is mentek autók a fullos tömegben. valamit nagyon ki kéne a sziget szervezőknek találni, mert ez így nagyon nem jó, remélem olvassák a fórumokat vagy lehet visszajelezni valahol nekik.

apropó a két fő utat összekötő útnál a zuhanyzóknál a lyukhoz mit szóltok? volt olyan, aki úgy beleesett hogy beverte a fejét a betonba és össze kellett varni.

Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 8
Az idei volt az ötödik szigetem, az autóforgalom engem is ledöbbentett. A kiszolgáló autókon kívül rengeteg civilnek (látszó?) autós és motoros kavart benn, néha pofátlanul belehajtva a legnagyobb tömegbe.
Zavaró és balesetveszélyes - nem értem miért kell beengedni ennyi járművet.
adamsky21 Creative Commons License 2003.08.05 0 0 7
Talan az idozonas ut a jarhato, de szerintem azert is sokat kell majd konyorogni a kov. szigetig hatralevo idoben :(
Előzmény: lybb (6)
lybb Creative Commons License 2003.08.04 0 0 6
Ma délután egy kajaszállító autó legalább fél óráig járatta a motorját. Kíváncsi lennék, hogy hogy kapott zöld kártyát, irtó büdös volt.
Én sem endednék be kocsikat, csak egy meghatározott időzónában, vagy talán egy elkerített út kellene nekik.
McLek Creative Commons License 2003.08.04 0 0 5
Teljes mértékben egyetértek. Ha sört hoznak, vagy Toitoi jön, esetleg mentő, egy k. szót sem szólok. De ez a sok buzeráns mit száguldozik lekushadt robogójával??? Na ezt azért nem engedném. És hogy őszinte legyek ezt a mérhetetlen civi lautós forgalmat sem értem.
M
Lakatos Vendel Creative Commons License 2003.08.03 0 0 4
Nem voltam egyáltalán ideges, mikor röpke fél órai autókerülgetés után végre beértem az Apocalypticához, és láttam, hogy fullos a téma. Inkább jöttem visszafelé. Láttam egy-két ingerültebb kollégát, akik megszakértették a kocsikat, valahogy nem volt kedvem szólni nekik :))

Ja, amúgy nem hiszem, hogy a 3 szőke bögyös macát és 2 kigyúrt köcsögöt tartalmazó 600as merci olyan nagyon fontos lenne a Sziget szempontjából. Van még egy pár ilyen "fontos ember". Sajnos...

Epiphany Creative Commons License 2003.08.03 0 0 3
Nem voltál egyedül, én is revolutiont akartam, de rám is csak röhögtek. De a legrosszabbak télleg a robogósok.
Előzmény: adamsky21 (2)
adamsky21 Creative Commons License 2003.08.03 0 0 2
Ehh, en is beernem felmegoldassal is... Tegnap megprobaltam forradalmat szervezni az Apocalyptica helyetti forgalmi dugoban, de mindenki csak nezett ram, mint a hulyere... Birkak ezek. :(( Na majd talan ma PiCsan.
plma Creative Commons License 2003.08.03 0 0 1
Adamsky21, teljesen jogos a felháborodásod, csak nem hiszem, hogy megvalósítható..:(
Valamilyen korlátozást azért jó lenne elérni, pl:
csak a "fontosabb" járművekkel lehetne behajtani(mentő,kajaszállító,toi-toi...)a Szigetre.Bár azzal is kiegyeznék, hogy a robogósokat kiiktatnák, utálom őket én is..:)
plma
MacPhisto Creative Commons License 2003.08.03 0 0 0
KURVÁRA támogatom. Már azon voltam, ha még egy geci robogós rámdudál, olyan sallert lenyomok hogy az a hülye törelmetlen feje kormány alakú hajlatot vegyen fel. A szar büdös pöfögő autókról nem is szólva. És nem érdekel hogy hogy fognak szállítani. Ekkora haszonkulcsba bazdmeg beleférnek a serpák is.
Előzmény: adamsky21 (-)
adamsky21 Creative Commons License 2003.08.03 0 0 topiknyitó
Bocs a nagybetukert, de tenyleg csak engem idegesit az elkepeszto gepjarmuforgalom a Szigeten? Akit erdekelne alairasgyujtes/barrikad/tuntetes, az irjon mar be ide pls.
A helyi civil szervezetek, pl. levego munkacsoport, nem erdeklodenk tulzottan... :( Online peticio esetleg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!