Keresés

Részletes keresés

Gyöngy Creative Commons License 2003.08.16 0 0 183
Aki bújt, aki nem, megyek! :)))
Előzmény: Törölt nick (182)
kiski Creative Commons License 2003.08.05 0 0 180
Mondjuk Gala sem igazán az a férfiak háta mögé bújós nyafka liba; pofozkodás fennforgása esetén egyenrangúként lehet kezelni.
Előzmény: Montefiore1 (170)
Geőcze Zoárd Creative Commons License 2003.08.04 0 0 179
Kedves Moáv,

Szivemből szóltál.

Előzmény: MoavePress (156)
Geőcze Zoárd Creative Commons License 2003.08.04 0 0 178
Jó, de miért pont a számviteli fegyelmet akarod megsérteni? :-))) Mondjuk ez egy közkedvelt sport itthon, az igaz...
Előzmény: Törölt nick (177)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.04 0 0 177
:-))))
Mostan éppenséggel nem igazán érdekel a járványügy.
Előzmény: Törölt nick (176)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.04 0 0 175
OFF
Nagyon köszönöm!
289-et akartam írni!
ON
Előzmény: Törölt nick (174)
Montefiore1 Creative Commons License 2003.08.04 0 0 173
Ezt egy f@rok munkásőrözőnek írtam.

Egyébként igaz, azt mondtam annak idején a tanárnéninek, hogy ez egy gazdasági tevékenység, tessék azokra bízni, akiknek ez a dolguk és fizessék meg őket.

Ezért nem kaptam meg azt az úttörőnyakkendőt, amire rá volt hímezve az úttörőjelvény, 1945-1965 beírással, értelemszerűen a huszadik évfordulóra.

Consequence: tanulmányaimat mindösszesen négy iskolában fejeztem be: ebből az érettségizős az esztergomi ferences gimnázium volt, mert itt ilyen jellegű challengeknek nem voltam kitéve. Így nem kellett kisztagnak lennem. Az ideológiaiakat meg nem bánták a szüleim: azt mondták, azzal csak megbirkózol magad is.

Sok az IRL, tudom, de talán általános tanulságokat is hordoz.

Montefiore

Előzmény: Törölt nick (171)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.04 0 0 172
OFF

Ki tudja nekem beidézni a Btk., 284-es paragrafusát, forrással lehetőleg? Úgy általában is a Btk.-t a számviteli fegyelem, megsértésével kapcsolatban

ON

Bocs, de ez egy pörgős topic, sok jogásszal?!
:-)

Montefiore1 Creative Commons License 2003.08.04 0 0 170
Toda raba. Ani ohev otach also.

Ilyen suta módon akartam elkerülni a bárki másra vonatkozó IRL adatok kiszolgáltatását.

MP úr kijelentésében volt némi machós jelleg. Azt gondoltam, a válaszadók értik ezt.

Azt mégsem írhattam (és előre is bocsánat, hiszen ezért nem írtam:) "a felsoroltak között van valaki, akinek adott esetben nem a hátamat támasztanám".

Mint fent.

M.

Előzmény: Törölt nick (165)
Montefiore1 Creative Commons License 2003.08.04 0 0 167
Bocs, de ezen a suta módon próbáltam elkerülni bármely másra vonatkozó IRL adat nyilvánosságra hozatalát.

M.

Előzmény: Törölt nick (165)
kerdojel Creative Commons License 2003.08.04 0 0 166
Sose csalnak a megerzeseim...

sotetbunkokerdojelbacsi

Előzmény: Törölt nick (104)
Gróf Úr Creative Commons License 2003.08.04 0 0 164
OFF
Férfiak között ez torkollhat abba is, hogy fizikai felelősséget vállalnak egymásért.

Szöginy Gala :-DDDD
ON

Előzmény: Montefiore1 (163)
Montefiore1 Creative Commons License 2003.08.04 0 0 163
Kedves winstonsmith,

sajnos, IRL adatokkal kellene válaszolnom. Ezt csak a magaméival tehetem meg. A többit extrapoláld.

1) a kifejezés közvetlen értelme: vannak bizonyos önvédelmi sport-előzményeim. Egy adott helyzetben és játékos formában ezeket volt alkalmam összevetni Moave úr hasonló tapasztalataival.

2)a kifejezés átvitt értelme: van az úgy, hogy emberekben bizalom támad más emberek iránt.

Férfiak között ez torkollhat abba is, hogy fizikai felelősséget vállalnak egymásért.

3) ott van igazad, hogy az idézted hozzászólásban keveredtek a nickek és a személyek. Ez nem biztos, hogy helyes.

4) A munkásőrséget meg címezd annak, akit megillet (ha még fontos, 13 évvel az SZDSZ által előmozdított négyigenes népszavazás győzelme után). Magam még kisz-tag se voltam, meg még úttörővezető se, meg a papírbegyűjtési kötelezettséget sem teljesítettem (ha ez az időbeli visszatekintés elegendő a számodra, meg az infantilis indoktrinátoraidnak).

De azt lefogadom, hogy elő lehet idézni helyzeteket, amikor vöröset pisilnél - ez nekem már elég, hogy kategorizáljalak, nem kell a "szocializmusra felesküdnöd", vagy izgága kisztitkárnak, vagy Munka Érdemrendes múzeumigazgatónak lenned, miként a Nagy Kormányosaid egyike-másika.

Tisztelettel:

Montefiore

Előzmény: winstonsmith84 (160)
Nagydög Creative Commons License 2003.08.04 0 0 162
Anteris a munkasor? Lehet hogy hamarosan megismerheted valamelyik hobbijat. :)))

Nagydög

Előzmény: winstonsmith84 (160)
winstonsmith84 Creative Commons License 2003.08.04 0 0 160
"akikre éles helyzetben - harcközben - a hátam biztosítását feltétel nélkü rábíznám" - Te jó ég! Mi van itt? Munkásőrtagozat ideológiai harca a fórumon?
"Most akkor gondolod, hogy nem bírnálak leállítani? Hmmm..." - vááá! Úgy látszik hódítanak az internetes távoktatási közelharckursukok. Csak hogy tuddd: besenyőpistabácsi és Boborján után én vagyok az univerzum harmadik legerősebb és legközelharcosabb embere. Ha találkoznék Steve Segallal a mertó lépcsőjén és beszólna jól lerúgnám az ipsét. És aszondanám neki: parasztstívszegál!. No ebből is láthatod milyen rettenetes verekedő vagyok éles helyzetekben.

De az is lehet félreértettelek. Ha mondjuk az éles helyzet egy eltérő sexuális orientációjúak orgiája. És a homosexuális orgián csak 3 ember fedezhetne hátulról ...

Előzmény: MoavePress (159)
MoavePress Creative Commons License 2003.08.04 0 0 159
Sir, az eddigi fórumlétem alatt mindössze három olyan emberről tudok itten, akikre éles helyzetben - harcközben - a hátam biztosítását feltétel nélkü rábíznám: Galadriel, Te, és Anteris. Most akkor gondolod, hogy nem bírnálak leállítani? Hmmm...
Előzmény: Montefiore1 (144)
elemes Creative Commons License 2003.08.04 0 0 158
most keszult el (igaz, csak itt a gaztuzhelyen) egy kis vorosboros pulykaporkolt. kozben a vorosbor is fogyogatott, ezert eleg sok gaplsi hubat vetek.

Sioux press kartacs, elobb-utobb meglatogatom a hacendat! legutobb mar egesz felsopetenyig jutottam.

Előzmény: MoavePress (156)
MoavePress Creative Commons License 2003.08.04 0 0 157
Nem-nem! Az vesse rám az első követ, aki nem fél, hogy tökönrúgom! :-)
Előzmény: F. C. King Bastard (155)
MoavePress Creative Commons License 2003.08.04 0 0 156
Kedves Kartácsak$

Úgyláccik néhány félreértés esete forog fenn - ezért ártani nem használ, ha tisztázzuk. Nem a seggbebaszott sértett hercegnő, nem a Jim Beam szól belőlem, hanem a tömény cinizmus. Engem nem zavar, ha kevesen jönnek a haciendára bográcsolni, az sem különösebben, ha egy-egy össznépinek hirdetett talin kevesen vannak - igazán az zavar, hogy belterjessé váltak. Félreértés ne essék többé-kevésbé természetes jelenség, a zember márcsak olyan, hogy odamegy, ahol jól érzi magát. Persze vannak racionális okok, miért nem bírja mindenki mindenhova odatolni a pofáját - alapvetően fontosabb a család, barátok, karrier, miegymás - egy percig sem vitatom.

Hanem. Az a baj, hogy azt a kényelmetlenséget valahogy nem hajlandóak felvállalni a T. Kartácsak, hogy kollektíve beismerés legyen: Elbasztuk a rencerváltást, nem ilyen lovat akartunk. Ki-ki görcsösen ragaszkodik a sajátmaga elképzelésének megfelelő pártprerencájához - tekintet nélkül arra, hogy egyik pártcsürhe nagyobb balfasz, mint a másik. Valahogy visszacseng fülemben Követ Urunk remekbeszabott megfogalmazása: "... azt hiszem egy kegyelmi pillanatban azt tanáltuk mondani, hogy éljen a haza."

Mivel úgy látom, hogy - néhány abszolút barom fórumozótól eltekintve - ebben nincs kibékíthetetlen nézetkülönbség az árkok ellenére sem, talán aprópénzre köllene váltanunk eme fennkölt eszményképünket. Szépen, mócceresen, és főleg kitartóan. Távolról sem célom, hogy egy össznépi összeborulást szervezzek, mert az marhaság. Mindössze az a célom, hogy néhány nyitottabb elméjű kartács szóbaálljon a másikkal, mert meglehetőst setét jövőképet alítok. Megyóék próbálnak valamelyest racionális döntéseket hozni, csak mire átmegy a dolog a frakción addigra ki is herélik - mert oda az a kis népszerűség is. Orbán sem jobb, mert ő meg értelmezhetetlen lilaködökbe burkol bármit, ami egyébként jó is lehetne, és ezért még az egyébként elfogadható döntései is masszív ellenállásba ütköznek.

Ezt köllene valahogy áthidalni...

F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.08.03 0 0 155
Nem látom be, mi értelme van egy ilyen topiknak, amikor van már egy az összeborulásra (Békeszex avagy Ároktemető Kefélés!), és egy a trágárkodóknak is (Vigyázat! Alpári topic...)...

Persze, az vesse rád az első követ, aki nem nyitott még ittasan topikot... ;-)

Előzmény: MoavePress (-)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.08.03 0 0 154
nem te írtad? :)
Előzmény: Törölt nick (153)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.03 0 0 153
jajj, bátyuska, hova lett a legendás humorérzéked?
Előzmény: Törőlt_nick (152)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.08.03 0 0 152
"ajvé"???

................

"Sándor Mónika interjúja Lugosi Viktória írónővel

az Ajvé című, sikeres regényéről, a női irodalomról és a női karrier nehézségeiről."

(http://www.nextwave.hu/esztertaska/lugosi.htm)

Előzmény: Törölt nick (32)
Lizimizi Creative Commons License 2003.08.03 0 0 151
volt Nagyfőnök !
Szójjál mán a cenzoroknak hogy ne radírozzanak ki!
Mer addig még a csatabárdot ásíkáló mohawk indiánnak sem tudok válaszolni !
Előzmény: Wágner úr (139)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.03 0 0 150
Ugyan kerem, soha sem lehet eleg, legfeljebb nem szabad tomenyt inni, hanem tömenytelent
Montefiore1 Creative Commons License 2003.08.03 0 0 149
Az addikció, kedves macskosz, az nem úgy működik: nem az anyag, hanem a körülmények meg a helyzet hívják elő. Nem lehet úgy eldugni. Ha cipőkrémetek van otthon vagy Kpachaja Mockba, dajenu.

Különben valaki itt letörölt valamit. Köszönöm.

M.

Előzmény: Törölt nick (147)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.03 0 0 147
és ha eldugjuk a bort?
Előzmény: Montefiore1 (144)
Montefiore1 Creative Commons License 2003.08.03 0 0 144
T. MoavePress, kedves Macskosz,

szerintem azért nem jönnek,mert az elkülönülés valahogy előbbre való a fejükben, mint azok a dolgok,amelyek miatt az elkülönülést jogosnak érzik. Szóval jobban hisznek az elkülönülésben magában - éppen a saját "ideológiájuk" totális elméleti-történeti megalapozatlansága miatt - mint a maguk teóriáiban.

Innen veszik például azt, hogy Te (MP) vagy én liberálbalosok volnánk, holott ennek még az ellenkezője sem igaz. Macskosznak tényleg van valami - legalább liberális - "beütése".

Én pedig azért nem megyek (kedves és személyes meghívásotok ellenére), mert tudom magamról, hogy egy üveg bor után napokra bekattanok és akkor bizonyos hívószavakat nemhogy csúnyán "lereagálok", hanem magam provokálom ki őket. És akkor verekszem, vagy igen sértő és primitív dolgokat beszélek.

Na most ez urbánus környezetben (pincérnő, pincér, záróra, számla, ruhatár, kitessékelés, taxi) viszonylag kontroll alatt maradhat, de rurálisan abszolút eszkalálódna.

Úgyhogy jó mulatást - ha egyszer lesz egy megbízhatóan absztinens időszakom és még élünk és nemcsak mi, hanem a fórum és a meghívás is él, akkor örömmel élek vele magam is.

Tisztelettel:

Montefiore

nedooddki Creative Commons License 2003.08.02 0 0 142
Szerintem MV gond nélkül módosítja a hirdetmény szövegét:))
Előzmény: josef (140)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.02 0 0 141
ez itt nagy OFF, ugyhogy csak egy uccso mondatot:

"Egyedül viszont nem mernék oda kimenni, először lőnek az emberre, utánna kérdeznek arrafelé, ha valami gond merül fel. "

Na ezert mondtam, hogy nagy meglepetesek (csalodasok?) ernenek.

Előzmény: tüzes fal (125)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!