www.siltbt.com csempe és fürdőszobai webáruház! Kedvező árak, minőségi termékek! Kérdés esetén az elérhetőségek egyikén keressen minket! Kedvező kiszállítás az ország egész területére!
Én a legjobb boltnak a www.mezora.hu üzletet tartom. Nagyon sok helyen jártam, de itt voltak a legsegítőkészenbbek. Tudnak köszönni ami a legtöbb helyen nem divat mostanában. Volt olyan üzlet ahol még ránk se néztek amikor bementünk. Nagyon sok hasznos dolgot tudtak mondani számomra.
Ha valakinek csempével vagy fürdőszobával van kapcsolatos kérdése az jöjjön át a Csempe, fürdőszoba topicba és ott megpróbálunk minden kérdésre választ adni. Üdv: Csempecentrum
Ugyancsak csempe téma...de új topic-ot nem szeretnék nyitni...bocs
Van valakinek tapasztalata a spanyol csempékkel kapcsolatosan? Álmaim csempeszínét Keraben-éknek sikerült kikeverniük, de sajnos nem tudom, hogy milyen minőségűek a csempéik...Eddig csak egy csempeboltban láttam ennek a cégnek a termékeit, aránylag elfogadható áron.
Minden magára adó cégnek részletes, termékkatalógusos weboldala van...A Kerabené egyszerűen pocsék...Vajon a termékeire is ez jellemző? Mi a véleményetek?