Én gyorsan vettem egyet, mert örülök, hogy van ilyen, bár hosszú évek óta nem szívtam semmit.
Azt gondolom, hogy -mivel valószínűleg olyanok olvassák, akik érintettek- olyasmit kellene írni bele, amit még nem hallott senki, nem pedig azokat szajkózni, amit mindenki tud már rég.
Nem várok rögtön High Times színvonalat, már amennyiben én is "egyesek" vagyok. Én csak azt mondtam, hogy MOST! nem nekem szól ez az újság. Erröl nem én tehetek, és nem az elvárások.
Össze kell kapnia magát a brigádnak és törekedni kell a profi minöségre úgy a külcsín mint a belbecs tekintetében. Gondolom gözerövel ezt csinálják éppen. :o) A második szám !sokkal! összeszedettebb mint az elsö volt. Kár, hogy széttépték a macskáim :o)
Srácok, egyébként elolvashatnátok a két új cikket a www.kendermag.hu-n (Nadelmann és A cannabis és a tudat). Azokban lehet, hogy lesz némi érdekes információ számotokra is :o)
Písz
Nyugodtan elmondhatod a véleményed. Mint mondtam, nem én szerkesztem az újságot. Csak egy kicsit zavar, ha egyesek rögtön valami High Times színvonalra számítanak. Ez nem megy rögtön.
Ami a cikkeket illeti, két fordítás is van a Cannabis Culture magazinból, és szerintem mindkét cikk nagyon érdekes. Persze lehet, hogy te ezeket már olvastad korábban.
Nem kritizáltam :o) Föként nem a cikkek minöségét, színvonalát. Ha ez érzödött ki, akkor bocs.
Azért mert !számomra! érdektelenek azok az infók (mondjuk azért, mert már olvastam/hallottam öket máshol, más megfogalmazásban, stb.) - még lehetnek értékesek. Mondjuk azoknak, akik még nem olvasták/hallották öket. Ök szerencsések, mert magyarul, összeszedetten, egyben kapják kézbe.
Biztos vagyok benne, hogy elöbb-utóbb kapok én is (és még sokan mások is) új, érdekes infókat.
Én nem akarok írni. Én olvasni akarok :o) Tudod: én vagyok az olvasó. És, ha van véleményem/gondolatom, akkor ugyan hadd mondjam már el. OK? :o) Végül is erröl szól ez az egész. Nem?
Szívesen látnék kendertermesztésről szóló írásokat.Kevés szöveggel (nehogy belecsússzatok a "segítséget nyújt" tényállási elembe)és sok képpel, nagy benti és kinti ültetvényeket.Olyan infók érdekelnének,hogy pl.hogyan nemesítik a növényeket a magcégek (kicsit bővebben,mint a Fűbolygóban)és hasonló ínyencségek.
Kicsit elhúzódott a tegnapi kimaradásom a népünnepélyen és amikor vártam az első metrót láttam a második számot az újságosnál :)
igaza volt Nargile-nek, tényleg frankó!
Te szabod meg mi az egészséges?
Miért baj az neked, hogy vannak olyanok, akik egy általad nem kedvelt hobbinak hódolnak?
Mi volt a célod, amikor ebbe a topicba jöttél beszélgetni?
Mit vártál az itt jelenévő, az ide betévedő emberek felől?
Az alkohol, a cigi szerinted is drog?
A kenderfogyasztók és a többi tévúton járok azért olyan mézes-mázosak, mert tudják, hogy valahol szar dolog az amit csinálnak, és ezzel a jóságos álarccal probálják meg magukat elfogadtatni a társadalom egészséges mentalitású része felé. Ez jól megfigyelhető a szexuális devianciák kapcsán is.