Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.07.28 0 0 11
Gyerekkoromban kukás szerettem volna lenni,mert ők utazhatnak az "autó lépcsőjén" :o)
Ja,nem lettem kukás :o)
cytapeh Creative Commons License 2003.07.28 0 0 10
Visszagondolva, szerintem a gimnázium volt a legjobb. Akkor szívdöglesztő szerettem volna lenni.
Előzmény: Törölt nick (7)
cytapeh Creative Commons License 2003.07.28 0 0 9
Most, hogy mondod, ismerek még egy elhivatott emberkét. Évfolyamtársam volt, de már akkor kifejtette, hogy neki csak a papír kell, ő a diplomáját soha semmire nem fogja használni. Gimnazista kora óta a számítástechnikai könyveket bújta, és igaz, ami igaz, már az egyetemi évek alatt jobb weblapokat írt, mint akkoriban a profi cégek. Most keres is egy csomó pénzt, viszont soha nem lehet vele elmenni sörözni, mert állandóan fáradt.
Előzmény: Timna (5)
cytapeh Creative Commons License 2003.07.28 0 0 8
Néhány éve végeztek. A fő hangadó igazából a házigazda volt, aki a barátnőm egy jó barátja. Szerintem seggfej, de a barátnőm ezt úgy hívja, hogy a szakmája az élete.
Egyébként még én sem jöttem rá, mi való nekem, de állítólag vannak ilyenek.
Előzmény: hoppaaa (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.28 0 0 7
Én a KPMG-nél vagyok könyvvizsgáló, de hegymászó szeretnék lenni, sőt, inkább középső csoportos óvodás. :]
Előzmény: cytapeh (-)
képhiba Creative Commons License 2003.07.28 0 0 6
Jó cím ez!
Timna Creative Commons License 2003.07.28 0 0 5
höhö, én 11 évig otthon programoztam minden szabadidőmben, majd tökvéletlenül egy haverom szerzett nekem munkahelyet egy programozó cégnél. Ott kezdtem rájönni, hogy nekem ezt kéne csinálni, addig fogalmam sem volt :D
Classic Girl Creative Commons License 2003.07.28 0 0 4
en pl. mindig azt hittem hogy szellemi munkara vagyok hivatott. csinaltam is egy jo darabig, amikor rajottem hogy a ketkezi munka sokkal jobban megy, es sokkal tobb penz kereshetek vele, es jobban erzem magam, mint ulni egy irodaban, es 5 percenkent az orat bamulni es varni mikor mehetek haza, es utalni mindenkit aki benyit az ajton, es kerdez, illetve ker valamit. a hihetetlen gyorsasagu gepelesi technikamat meg itt tudom kamatoztatni (nem helyesirasi technikara gondoltam) :)))
Előzmény: Spanci (2)
hoppaaa Creative Commons License 2003.07.28 0 0 3
Fiatal titánokból álló társaság volt? Majd leszoknak róla.
Kérdésedre válaszolva, még nem jöttem rá.
Spanci Creative Commons License 2003.07.28 0 0 2
Biztos ismeritek a bonbonokban lévő műanyag-tartót, amiben a csokik vannak. Már kora kisgyermekkoromban azt püföltem lefelé fordítva, mind a tíz ujjammal. Már akkor felsejlett bennem a jövő gépírója. És lőn:o)))
carlos z. Creative Commons License 2003.07.28 0 0 1
Nem tudom, hogy ott vagyok-é ahol lennem kell, de haveri vacsinál, ha vmit felböfögök, azok nem a munkámmal kapcsolatos kérdések...

cz.

Tralfamador Creative Commons License 2003.07.28 0 0 0
j0 kerdes :)
cytapeh Creative Commons License 2003.07.28 0 0 topiknyitó
Nem a legjobb cím, de nem is ez a lényeg.
Nemrég alkalmam volt részt venni egy kellemes szalonnasütésen, ahol diszkrét italozás mellett a társaság kedélyesen eltársalgott a savas, ill. lúgos szennyvizekről, a beton- és műanyagfenekű ülepítőkről, pumpákról és szivattyúkról. Na most, ez kétségkívül izgalmas téma, legalábbis egy kevesek számára, de ami a leginkább megragadott az egész dologban, az a mély szakmaisággal alátámasztott elégedett önbizalom.
Mindannyian ismerjük az amolyan "már közép csoportos koromban is hegymászó szerettem volna lenni, ezért vagyok most könyvvizsgáló a kpmg-nél" típusú történeteket, de engem most ezek ellentettje érdekelne. Ki mikor jött rá, hogy ő egy adott pályára hivatott? Honnan jött a nagy felismerés?
Hát, ilyesmik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!