Nagyon jól megmondta Trin Dorg elvtárs ezeknek a senkiháziaknak. "Senkinek semmi köze IRL adatokhoz" mert az a Párt VIP listája. A Párt dolgaiba meg "nejlonnyilasok" ne szóljanak bele!
Jól beszélsz a cirkusz a lényeg,a megtévesztés,a hergelés.De megértem mert ŐT ezért fizetik!!!!!Az az valamilyen érdeke fűződik ahoz,hogy szítsa az ellentétet.
Trin Dorg
Az a gyanúm,hogy te vagy a legtriviálisabb provokátor,aki itt a környéken irogat a kertek alján.Amit a topiknyitóban irtál akkora emeletes baromság,amit csak azért tettél közé,hogy néhány szerencsétlen defenz jobbost behúzzál a csőbe,azok felbőszülnek és már kezdődik is az ingyencirkusz ki a fasiszta, ki a horda,ki a náci. Öreg ,igyál inkább egy sört,és gondolkozz a huszonhatodik felhasználó neveden.
A kormányod épp most vágja tönkre a gazdaságot és megint nehéz 4 év lesz az ideológiailag és gazdaságilag romboló balliberálisok után talpraállítani az országot. Mert vazze ti csak rombolni tudtok abban vagytok jók.
Hülye kis provogátor vagy.
VAgy ha komolyan gondolod akkor szívesen kiosztanék két méretes pofont neked.
Üljél le b. barátom és gondolkodj.
Demokrácia van.
Helyes. A bal oldal által okozott károkat fizessék ki a jobb oldal szavazóinak a bal oldal szavazói, cserébe a jobb oldal szavazói kifizetik a jobb oldal szavazói kifizetik a balosoknak a jobb oldal által okozott károkat. Úgy is kellene már egy új autó, bár ha a cuculizmus évtizedeit is figyelembe vesszük lesz az még helikopter is...
PS: Keller elvtárs tényleg elég sok mindent elkövetett, és meglehetõsen szánalmas végerdedménnyel. És mivel most az igazságszolgáltatás is finoman szólva kissé a kormány befolyása alatt áll és még így sem találtak semmit annak igazából egy oka lehet: nem is nagyon van olyan dolog amibe bele lehet kötni. Persze ettõl lehettek olyan ügyek amik nem voltak teljesen tisztességesek de ettõl még szabályosak voltak. De ilyen volt Pl. a Tocsik ügy is (meg szvsz az MSZP és FIDESZ holdudvar vagyona nagy részének eredete).
PS/2: Engem speciel az is érdekelne hogy Keller elvtárs ténykedése mennyi pénzébe került az adófizetõ állampolgároknak. Különösen annak fényében hogy a fenti elvtárs lényegében csak a FIDESZ ügyeivel foglalkozik, a saját lenyúlásaikkal alig-alig -> ez egy jó kis közpénzbõl finanszírozott propagandagépezet az elõzõ kormány lejáratására.
És az MSZP által okozott 44 évnyi károkért és a 40 milliárd dollár államadósságért szerinted nem kellene valakinek fizetni? Szerintem húzd meg magad, de nagyon...
Senkinek semmi köze IRL adatokhoz, ez itt egy fórum kisöreg ha még nem tünt volna fel. A hozzád hasonlatos nejlonnyilasoknak meg végképp nincs köze ahhoz, hogy ki miféle módon jön ide.
Foglalkozzal inkább imádott Vezéreddel, a JEL-lel.
Amúgy régi, jobboldali személyiséged utolsó hozzászólása 2002. július 26-án, reggel 8 óra 14 perckor történt.
Az időben következő hozzászólásodban 2002. október 7.-én reggel 8 óra 52 perckor már tolvaj bandának, szélső jobboldalinak nevezed a FIDESZ-t és a nem balliberális sajtót.
A metamorfózis tehát ebben a 2 és fél hónapban zajlott le. Mi okozhatta? Talán szexuális zaklatás/erőszak szenvedő alanya voltál? Nem akarsz erről beszélni?
Ilyen hirtelen dementálódás azért ritka. Nem olvastam végig az összes hozzászólását, de az eredeti a futó áttekintés alapján télleg értelmesebb volt ( a miépes stichjével együtt is.)
Trinci Dronci, fenntartod még azt a véleményed, hogy ebben az országban az MSZP törte le a korrupciót? :DDDDDDDDDDDDD
És mondd csak, mikor átvetted a haverod nickjét, meg se fordult a fejedben, hogy ezt az itt lévőkkel tudasd? Nem hát, hiszen te végig ugyanaz voltál, csak hát a gerinced puhább a hasmenéses székletnél is...
Mért nyúlna le bárki egy ilyen nevet, mint a Trin Dorg??? Mért ne hozna létre egy sajátot? A hozzászólásaim száma nem befolyásolja a mondanivalóim tartalmát. Állításomat bárki leellenőrizheti, ha a keresőben visszanézi Trin Dorg hozzászólásait.
Baromság. Egyértelmű a gerinc puhasága, akarom mondani hiánya.
Nem válaszoltál a kérdésre, apafej. Hogy jutottál a nickhez? Nekem vannak balos barátaim, speciel ilyen baromságokkal, amit te írogatsz, egyik se égetné magát. Én meg pláne nem adnám át a nickemet egy ilyen seggnek. Szóval?
Na, a jobboldal hű önmagához. Összeesküvés elmélet gyárt egyből és mocskolódik.
El sem bírják képzelni az ide írogó fideszesek, hogy jobb és baloldali emberek között barátság is létezhet. Nik csak lenyúlással szerezhető egy jobboldali szerint - na kérem, jellemző, a jobboldal magából indul ki: lopás, tolvajlás, rablás, lenyúlás.
Erre a lenyúlásra épült a Csurka-Orbán-Torgyán kormány, a botrány kormány.
A jobboldal szavazói meg épp olyanok, mint ők: mindenről a lopás jut eszükbe!!!
Szerintem meg a több, mint 40 milliárd dolláros államadósságot kellene ráverni az MSZP szavazók táborára.
"A demokrácia a felelősség vállalását kell hogy jelentse." Akkor te is felelős vagy az államadósságért.
Amúgy elfelejtetted, hogy egy éve még a JEL-t imádtad? Vagy rövid az emlékezeted? Egy kis ízelítő:
Trin Dorg, nemrég:
"Minden vitán felül áll, hogy egyetlen hiteles párt van Magyarországon, amely a magyar érdeket Brüsszelben képviselheti, érvényre juttathatja: az MSZP és az SZDSZ. "
"Ebben az országban az MSZP tett rendet, törte le a korrupciót, hozott békét a belpolitikába, hozta el a szabadságot a köztévébe. "
És ezt írtad 2002 tavaszán:
"demokatikus válastás??? a kartárs agyát kezdi átmosni a komonista média! 1000-nyi és 10000-nyi helyen csaltak ezek! "
"Orbán kiemelkedő képességű ember és higgadt államférfivé érett 12 év alatt, míg a kommunista párt 12 év alatt egyetlen egy fiatalt sem volt képes kitermelni magából, sőt, azokat, akik tenni akartak A PÁRT (úgy hallottam, ezt hamrosan tilos lesz kisbetűvel leírni) megújulása érdekében, háttérbe szorították, kirúgták, likvidálták. Csintalan, Szűrös, Schmuck... "
"Egészen a pénztárcádig fog érni az a kéz! Medgyessy Péter az ország egyik leggazdagabb embere volt eddig is, most megszavazta az ország, hogy még gazdagabb legyen. Jó helyen lesz a Te pénzed is a Péter bankszámláján! "
Szóval kedves topiclakó társaim, ne dőljetek be Trin Dorg beszólásainak, ócska, köpönyegforgató provokátor ő csupán, ultrarugalmas gerinchúrral. Érdemes rákeresni Trin Dorg hozzászólásaira! Aki egyet ért velem, az szavazzon Trin Dorgra az Index Kovács László díja c. topicban!
Tüzes fal oolvtársnak igaza van. A szombati berúgás hagyján, de miért kell indexelni másnaposan? És ez nemcsak a topiknyitóra vonatkozik, hanem budai (e néven a 93.-ik) és cipo olvtársakra is...