szerintem o a philips hiradastechnikai ceg fizetetlen reklamembere is egyben. meg anno egy z+ os musorban ecsetelgette magarol a barom hogy o egy bizonyos markanal tette le a voksot es o csakis olyan tv keszuleket, video lejatszot, stb hajlando vasarolni. hat nem nehez kitalalni biztosan nem a teslara gondolt.
Nincs ezzel semmi gond. Legfeljebb nem ertem, a kozonsegidomar az miert lepcsofok. Bar rosszabb nem lehet, mint pl. Havas Henriknel "tanulni" a szakmat.
Philip amugy szimpatikus fiu volt, legfeljebb a szamokkal (amelyeket tan nem is ismert) bant kisse kreativan.
Egyebkent en 93-94 tajan ismertem meg ebben a ket musorban. Elotte mar kabel tv-zett?
ma a hírtvben egy gyulyásdénes nevű - a fidesz házi himnusz énekese - meg egy bencsik nevű - újságírónak álcázott idióta - azon keseregtek, hogy már a rádiót is el akarják venni tőlük.
Mindenkinek igaza van.Sokkal, de sokkal Nívósabbak Majka, Boros Bochkor, Lilu,Zsu,Pikali Gerda,Novák Péter, Ábel Anita,Benkő Nóra,Konta Barbara ( nincs érettségije),Liptay Claudia, Pa Dö Dőék, Mónika,Balázs. Úgy van,ők mind felkészültek,tehetségesek,nívósak,és soha nem nyalnak senkinek.És van egy semmivel fel nem érő fantasztikus tulajdonságuk,hogy egyikőjük sem a vonaltól jobbra áll. Ugyanis Rákaynak az az egyetlen megbocsáthatatlan bűne,hogy már nem Z pluszt boldogítja. Ennyire nem kellene szemtengely ferdülésben szenvedni.
Barátom, engem nem érdekel, hogy hányan voltak ott. Viszont egy túlfűtött médiapojáca nyilvánvalóan hazudott, és erre az sem lehet mentség hogy mindezt a nagy nemzeti agyvérzés alkalmából követte el.
Legcsinosabb csaj sajnos a Hir Tevét szegényíti!
Pataki Enikő!
Maradjunk annyiban hogy gazdagítja. Amúgy meg szokták volt mondani, hogy a küllső tükrözi a belső tulajdonságokat.
Ezért van az, hogy a baloldali nők olyanok mint Lamperth, Lendvai vagy Kósáné, a jobbosok meg mint Pataky Enikő :-)
Ki az a Mészöly?
Nem az a volt focista, aki szövettségi kapitány korában Q.A-zott élőben a tévében, és olyan szabatosan üvöltött, hogy lekeverték, s a kispadot nem adták be többé? -Tehát valóban elnyomták -a hangját!