Keresés

Részletes keresés

halfingi Creative Commons License 2003.07.19 0 0 7
Na igen, ezeket a dolgokat is kitárgyalta már a Segítség szűz vagyok c. topic, a nyitó kartács belenézegethetne...
Előzmény: tyler-durden (6)
tyler-durden Creative Commons License 2003.07.18 0 0 6
és nem voltál akkor már kurvára trébe?:) ezt el sem tudom képzelni, milyen lehet akkor. van egy haverom, aki már 28 és semmi. hihetetlen, hoyg mennyi ilyen ember van, és köztük egy csomó normális, akiről még azt is hinnéd, hogy full bejön a nőknek.

(volt egy srác, aki kurva jól néz ki, gazdag is csak nagyon gátlásos. A nők mentek rá, hívták ide-oda de ő szart rájuk. Nem is foglalkozott velük, mert nem tudta mit tegyen. Egy csaj még sírt is, hogy még csak nem is beszél vele. Jó ez már télleg gáz, és kirívó eset.)

Előzmény: padisah (5)
padisah Creative Commons License 2003.07.18 0 0 5
Legyél nyílt, kedves és barátságos mindenkivel akivel csak lehet! Ez nemcsak lányokra vonatkozik. Párkapcsolat is elsősorban barátságként indul, és feltétlenül hasznos ha tudsz emberekkel kapcsolatba kerülni. Igyekezz ne csak egy baráti körre építeni, mert ez esetleg korlátozza azon lányok körét akiket megismersz... és nem lesz köztük az akinek bejössz.

Nagyon kell figyelni arra hogy a lányok hogyan reagálnak a jelenlétedre. Aki érdeklődik azzal érdemes komolyabban megismerkedni.Nem kell tőle semmit várni,csak elkezdtek egy "rejtett párbeszédet" amiből aztán kiderül hogy ki meddig akar közeledni.

Ezt most azért írom mert én nagyjából az ellenkezőjét csináltam ennek, és csak 27 évesen lett először komoly kapcsolatom. Addig meg mentem kurvázni...

Előzmény: csendesDon (-)


Törölt nick Creative Commons License 2003.07.18 0 0 4
ööö, ő még elég tapasztalatlanka, ...
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.18 0 0 3
és még nem mutattál be neki?
Előzmény: Törölt nick (1)
halfingi Creative Commons License 2003.07.18 0 0 2
Gyere a szűztopicba:)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.18 0 0 1
van egy baratnom, aki hasonlo cipoben van. Bolcsesz vagy egyebkent?
Előzmény: csendesDon (-)
Snipper Creative Commons License 2003.07.18 0 0 0
Szóval 0 nővel voltál eddig?
Előzmény: csendesDon (-)
csendesDon Creative Commons License 2003.07.18 0 0 topiknyitó
Elmultam 23 eves, elvegeztem az egyetemet, de meg nem voltam novel. Es ez irtozatosan bosszant, ugyanis minel tovabb halogatom annal inkabb feszelyez a dolog, (mi szol majd ehhez a tenyhez a leendo csaj) pedig ne vagyok csunya, nincs testi hibam, szexualis ertelemben sem vagyok "mas". Egyszeruen nem jon ossze, igaz nem is sokat probalkozom (de abban a nehany esetben sem volt szerencsem). Kurvakkal nem akarok lefekudni, mert -bar fiu vagyok- fontosnak tartom az erzelmeket.

Mit tegyek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!