Keresés

Részletes keresés

Quijote don Creative Commons License 2024.03.15 0 0 3001

helyesen: rendőrségi ügyeim se voltak/ se nincsenek

Előzmény: Quijote don (3000)
Quijote don Creative Commons License 2024.03.15 0 0 3000

Nem vagyok jogász és hálistennek rendőrdégi ügyeim voltak/sincsenek, de úgy tudom, hogy azért ismeretlen tettes, mert akkor mindenki tanú és a tanú a vádlottal ellentétben nem hazudhat a kihallgatáson. Nevesítve akkor lesz, ha vádemelési javaslattal átadják az ügyésségnek/bíróságnak. 

Előzmény: t_lány (2998)
nemvezírt Creative Commons License 2024.03.14 0 0 2999

Ha ebbe sem bukik bele a kamuPhd, akkor a város szavazói (és ezáltal lakói) legalább akkora birkák, mint az országos 2/3-ot megszavazók! Kérdés, hogy kik lesznek az indulók? A szamárrajtól kirúgott Szancsó sem lesz jobb, de gyanús, hogy a fia is egyre többet szerepel a jótékonysági médiában, és egyre több tisztséget kap. A Szákom amúgy kapott az energiafelügyelettől egy jelképes, 1 milliós bírságot a távhővezeték godzillára csatlakoztatása miatt, arra sem volt engedély.

Előzmény: t_lány (2998)
t_lány Creative Commons License 2024.03.13 0 0 2998

Zavaros a cikk? Civilek feljelentések alapján ismeretlen tettes ellen nyomoznak?

A hűtlen kezelés telekértékesítés, átminősítés esetében egyhangú testületi döntés esetén egyetemleges? Minden testületi tagra vonatkozik aki megszavazta? A közmű esetében egy városi tulajdonú cég? Ott a vezetők kezeltek hűtlenül? A felvonó külön engedélyköteles másik hivatal vagy az építtető? Volt hasonló tucatnyi városi vagyonvesztéses egy ügy csak az értékpapír ügyben 1,9 milliárd tűnt el? Szintén hűtlen kezelés miért nem nyomoztak? Az engedélyek tekintetében az építtető és az érdi építésügyi hivatal kezelt hűtlenül? Nem tudom csak kérdezem. Nagyon zavaros jó lenne kibogozni. Mi az hogy ismeretlen tettes, amikor minden szereplő ismert?

 

A rendőrség először ezt válaszolta: „Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályán hűtlen kezelés gyanúja miatt elrendelt nyomozás – egyelőre ismeretlen tettes ellen – jelenleg is folyamatban van, arról bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni.”

 

Egy, a rendőrségi sajtószolgálat hivatalos közlésétől függetlenül birtokunkba került rendőrségi információ szerint az ügy egyik fontos kérdése: miként lehet bármilyen törvényi következmény, érvényes építési engedély nélkül felépíteni egy ekkora házat?

Értesüléseink szerint a rendőrség 2022-ben nyomozást indított a Százhalombattán, a Gesztenyés út 9. szám alatt található, 1930 négyzetméteres alapterületű ingatlanon egy 36 lakásos társasház és személyfelvonó építésével összefüggésben. Az Átlátszó úgy tudja, a nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya folytatja hűtlen kezelés bűntette miatt.

 

Előzmény: Quijote don (2996)
kinizsi07 Creative Commons License 2024.03.13 0 0 2997

Battán erről a cikkről senki se fog tudni semmit. Ha a Szalai média a fészbúkon nem terjeszti, akkor arról senki sem tud…..sajnos…….

 

Milyen momentumok hiányoznak a cikkből? 
Csak elméleti szinten, ez nem a Fidesz válasza arra, hogy Vezért irányba helyezze, mert kicsit kevésbé Fidesz párti a phd? 

Előzmény: Quijote don (2996)
Quijote don Creative Commons License 2024.03.13 0 0 2996
Barna_mackó Creative Commons License 2024.03.10 0 0 2995

Idéztél. Tudnál forrást megjelölni?

Köszönöm! 

Előzmény: retyetye rütyütyü (2992)
t_lány Creative Commons License 2024.03.02 0 0 2994

A stílus maga az ember. Sekélyes lélek kell ahhoz hogy valaki elhunyt embereket gyalázzon. Nem ezt írta.

Előzmény: nemvezírt (2993)
nemvezírt Creative Commons License 2024.03.01 0 0 2993

Arra gondolsz pl, hogy Pali együtt hált Mónikával? Az amúgy is szeteti a brét, és talán éppen nagykorú lett. Legalább nem tette bele az ikráit, amúgy is tele van a város részeges Pali kölykeivel!

Előzmény: retyetye rütyütyü (2992)
retyetye rütyütyü Creative Commons License 2024.03.01 -1 0 2992

Szerintem félreérted. TELJESEN KOMOLYAN KÉRDEZTEM A SZEMÉLYT. Az ok egyszerű. Érdekel. Ne személyeskedjünk mert itt mindenki nyomoz hogy ki kicsoda. Téveszmésen. A facebookon nagyon durva dolgokat lehet mostanában olvasni pont:

 

„Százhalombattán az szdsz körül már a kilencvenes években mozogtak másságukat pedofil vonzalmukat titkoló mégis előbukkanó sötét szörny  alakok. Itt volt a filantróp fotós művész könyvkiadó Fischbein Nándor aki gyermeklányokat aktfotózott majd fajtalankodott velük. Ki tudja miért a lesavazott arcú holttestét a Balaton parton találták meg. Itt volt a VTV üdvöskéje Tenki Roland aki kaposi szarkómában valójában AIDS-ban hunyt el. De köztudottan volt van városi TV ex vezető, testnevelőtanár, gyermekvédelmi munkatárs, táncoktató, katolikus tisztségviselő, úszó edző, akik valamiért a rendszerben a mai napig igen csak bújtatva és óvatosan tevékenykedtek és tevékenykedhetnek. Büntetlenül. A gyermekvédelem városunkban is szinte a nullával egyenlő. Tucatnyi családban is mindennapos a gyermekbántalmazás mélyszegénység és a kapcsolódó családon belüli erőszak bántalmazás is. A védőnői rendszer legnagyobb problémája a lúdtalp és a kancsalság. Itt semmilyen szinten nincs megjelenítve a ragadozók kiléte mert itt a mai napig a szőnyeg alá van söpörve minden ilyen ügy. Pedig a szörnyek itt is közöttünk járnak. Itt a volt szdszes képviselő hulla részegen oszlopokat döntögethet úgy hogy majd a polgármester a rendőrkapitánnyal elsikálja az ügyét sőt együtt élhet akár  gyereklánnyal is. Aki gyerekkori tramutaizáltsággal és depresszióval kezelt és vélhetően a képviselővel szexuális tartalmú cselekedeteit kiskorúként kényszerítés és érzelmi zsarolás kihasználás minősített esetében teszi. Ami minimum 1-5, de inkább 2-8 évig terjedő büntetéssel szankcionálható. Az igazán groteszk hogy esik ez meg a Fideszes alpolgármester élettársának unokahúgával. Aki szintén képviselőként mindenezen csak jöt röhög, a miért baj ez hiszen szereti a f%szt a kiscsaj kiszólással rendezi mindezt. Igaz ő maga sincs erkölcsileg a helyzet magaslatán. Hiszen az évek alatt ő is több tucat hasonló ügybe bonyolódott.  Az sem mentesíti az említett képviselőt hogy több üveg tömény bevedelése után teszi hasadt tudatú állapotában. Nem egy gyermekeknek tartott házibuliban megtéve ugyanezt. Tucatnyi jelzés ellenére is. Ugyanakkor nem egy ügyben látott már olyat a világ hogy valaki megelégeli majd mindezt és a törvényeket félresöpörve eljár az ilyen torz agyú szörnyetegekkel szemben. Önbíráskodva fellépnek. Akkor lehet majd hajj de vékolni.” 

Előzmény: Quijote don (2989)
nemvezírt Creative Commons License 2024.02.28 0 0 2991

Panelproliknak mindegy, csak több kocsma ne zárjon be!

Előzmény: Cenzné Férje (2990)
Cenzné Férje Creative Commons License 2024.02.28 0 0 2990

A kettes körzetben ki indul képviselőnek?

Az eddigi képviselőnket Sz. Zoltánt csak a kampányban fogjuk látni, serénykedni?

Gyönyörű ez a város, ki lett gazolva a vasútállomás környéke.

Legyetek jók, ha tudtok.... A többi ne számít.

Quijote don Creative Commons License 2024.02.26 0 0 2989

Érdekes, hogy kéthetes nickkel érdeklődsz nevek után, de lapozzunk.
Amit itt olvastál a nevem alatt, az egy idézet.
Az ilyen ügyekben csak magánváddal lehet eljárást kezdeményezni, azaz az érintettnek kell feljelentést tenni. Sajnos az érintettek többsége szeretne túl lenni a sérelmeken és nem igazán szeretnék ezt n-szer elmondva átélni a rendőrségen és a bíróságon. Na, ezért tudnak ezek férgek hosszú távon működni.

Előzmény: retyetye rütyütyü (2987)
t_lány Creative Commons License 2024.02.22 0 0 2988

Most olvastam egy facebook oldalon. Ha ez igaz akkor itt sokkal nagyobb métely rágja Jézus országát. A sátán és annak antikrisztus fattya.

 

V.János és Orbán 2002 óta barátok. "Bicske nincs messze felcsúttól."  Orbán Győző K.Endre hátrányos helyzetű fiúknak szervez birkózó meccseket. K.Endre faluja kap Lévai Anikótól 1 milliárdot kastélyfelújításra, Novák ott nyaral. 2011 óta tartó szövevényes ügy. Csak a valóságról nem beszél senki, kit bújtatnak ennyire és miért? V.J börtönbe megy, majd hamar szabadulni fog. Elviszi a balhét? Az igazi bújtatott ember a Marabellai hulla valójában Gáspár áldozata,  a Csádra hirtelen kimenekített katona hátrahagyott nyoma. Orbán Gáspár aki szexuális ragadozóként, gyermekekkel folytat szexuális viszonyt. Apuci és baráti köre pedig szervezi neki az áldozatokat és eteti a kölykét, mindenki más pedig falaz neki. Hát így. Pont mint pár évtizeddel ezelőtt Nicu Ceaușescu és az apja. Ez a teljes igazság. Egy aberrált szektavezér, még aberráltabb kölyke akit a teljes rendszer bújtat. Erről szól valójában az ügy.

Előzmény: Quijote don (2986)
retyetye rütyütyü Creative Commons License 2024.02.21 0 0 2987

Lehetne nevesíteni mert ezek igen súlyos vádak?

 

SZEXUÁLIS ERŐSZAK BTK. 197.

197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki
a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,
b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.

(2) Szexuális erőszakot követ el az is, és öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntetendő, aki tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez vagy végeztet.

(3) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt
a) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére követik el,
b) az elkövető a hozzátartozója, vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése, illetve egyéb módon a hatalma vagy befolyása alatt álló személy sérelmére követi el, vagy
c) azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többen követik el.

(4) Öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő,
a) aki az (1) bekezdés a) pontjában vagy a (3) bekezdés b) vagy c) pontjában meghatározott bűncselekményt tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére követi el, vagy
b) ha a (3) bekezdés a) pontjában meghatározott bűncselekmény a (3) bekezdés b) vagy c) pontja szerint is minősül.

(5) Aki szexuális erőszak elkövetéséhez szükséges vagy azt könnyítő feltételeket biztosítja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Magánindítvány

207. § A 196. § (1) bekezdésében, a 197. § (1) bekezdés a) pontjában, és a 205. § (3) bekezdésében meghatározott bűncselekmény csak magánindítványra büntethető, kivéve, ha azzal összefüggően nem magánindítványra büntetendő bűncselekményt is elkövetnek

Előzmény: Quijote don (2986)
Quijote don Creative Commons License 2024.02.21 0 0 2986

battai Tiszta Közéletért pStrsooedni0a .1 c2,:e7mg1gir30fl12uF7f4m4101clc6bm9ág3crmfu

Most, hogy így balogh (mert szigorúan kisbetű és semmiképpen sem úr) megtette az elvárt lépések felét, kíváncsian várjuk, hogy Százhalombattán is megteszik e az elvárható lépéseket.Országos felháborodást váltott ki a pedofília ügyben történt felmentő ítélet. Magyarország köztársasági elnökének lemondása csak az első lépés az ügyben és rávilágított egy olyan fertőre, amiről eddig csak néztük,„hogy úszik el a dinnyehéj.Alig hallottam, sorsomba merülten,hogy fecseg a felszín, hallgat a mély.Mintha szívemből folyt volna tova,zavaros, bölcs és nagy volt a Duna.”Mélységesen felháborít bennünket és Batta lakosságát, hogy városunk is takargat gyermek megrontókat. Mert van egy közismert személy is, aki éveken keresztül szexuális és párkapcsolatot tartott fent egy gyermekkorú kislánnyal. Ráadásul kihasználta a gyermek betegségéből adódó kiszolgáltatottságát. De felháborító és undorító az a tény, hogy a polgármester, az alpolgármesterek, a képviselők és a polgármesteri hivatal irodavezetői asszisztáltak ehhez a rettenetes dologhoz. Ugyanis a fiatalkorú gyermekkel rendszeresen vett részt városi rendezvényeken, rendszeresen ült egy asztalnál a polgármesterrel és a képviselőkkel egy asztalnál a rendezvényeken. Ha hiszik, ha nem a jelenlegi város vezetők abszolút tudomással bírtak a törvénytelen és beteges kapcsolatról. Hagyták a bűnismétlést, és hagyták a kiszolgáltatott gyermek kihasználását. Az ilyen emberekkel szemben a törvény legszigorúbb szankcióival kell eljárni, és azonnal le kell mondatni őket a város vezetői pozíciójukról.

t_lány Creative Commons License 2024.02.21 0 0 2985

A kormány tüntet el minden pedofiliát megemlítő oldalt. Hiszen Orbán személyes jóbarátjáról van szó. Ide ez a nagy siettség és pucolás és kegyelem.

 

https://youtu.be/FfJNLUvnxOA

Előzmény: nemvezírt (2983)
Grizzly88 Creative Commons License 2024.02.20 0 1 2984

Szégyen ez az index, komolytalan ez a folyamatos törlés...

Szerencsére el van mentve minden fontos.

Át kellene költözni az X-re és ott szépen mindent dokumentálni. Azt nem tudják ezek a férgek cenzúrázni. 

nemvezírt Creative Commons License 2024.02.20 0 0 2983

Na, valahogy ez is eltűnt, mint az első női közt. elnök... Schr...Laci topicnyitó él-e még???

Közelednek az önkormányzati választások, és a városi vezír keze messzire elér...

S_L Creative Commons License 2003.07.13 0 0 topiknyitó
Kedves Battai Olvtársak és Írtársak!

Meggyőződésem, hogy ti, akik eddig írtatok az Index nagy nyilvánosságú Polfórumába, vagy olvastátok azt, jó lokálpatrióták vagytok, de abban mindenképpen érdekeltek, hogy Százhalombatta híre, ha nem muszáj, ne legyen rossz az országban. Ezért, engedjétek meg, hadd javasoljam magunknak, hogy váljunk meg a rosszul hangzó, ránk jelenleg indokolatlanul rossz fényt vető régi topictól („Milliárdos lenyúlások Százhalombattán”), és nyissunk egy újat, kezdjünk egy tiszta lapot, elvégre új vezetése van városunknak. Legyen a címe „Százhalombattai Be(le)szóló”:-)

Nem azt mondom, hogy a régit felejtsük el. Ha korrupció gyanús esetekről tud valaki, vagy új információk derülnek ki a régi ügyekről, magam is azt a topicot tudnám javasolni, de arról, hogy mekkora legyen, mondjuk az óvodai költségvetés, kár lenne a régiben diskurálni.
Szeretném remélni, hogy ez a topic, címe szellemének megfelelően, Batta ügyeibe tényleg beleszóló, esetleg beszóló lesz, de közben mentes a „milliárdos” durvaságaitól.

További jó topicolást, most már itt!

Schreiber László

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!