Végrehajtó a hatalom ökle és kár erre szót csépelni, egy bizonyos intelligencia szint felett pontosan látja akinek kell mit miért tesz, másból nem tudna megélni. Én leírtam róla a véleményem, ez azóta sem változott, aljas módon támadta a baloldali embereket, bármire felbérelhető volt, Dr. Tüske Laci megveretése, autó kromofágozás, gumi kiszúrkodás, erőszak aljasság. Ez soha nem lesz elfelejtve. Most meg játsza itt a jóságot, még egy egészségügyi bizottságot is elvállalt, mint elnök nyolc általánossal hentesként. Csak, hogy a gazdura le tudja járatni egy nyomorult autó lízinggel Dr. Benedeket. Most sincs ez másképpen, csak a módszereik finomodtak, ugyanúgy folyamatosan dolgoznak.a baloldaliak ellen, a paraszolvencia a lelkem bogaram mészárosom mindene. Pénzért bármire kapható és ugrik a vezér gazdurának. Szerintem nem kell lemenni erre a szintre, felesleges akik megeszik az ő jóságos meséjét, egyék meg és jó étvágyat hozzá! Ne menj le erre a szintre, mert a tények és történések sokkal fontosabbak. Például kiderült már kié, kiké volt a Mohus telek?
Nem találom sehol sem a "Ifjúsági, Sport, Közrendi és Környezetvédelmi bizottság" elnökének a lakósságot foglalkoztató környezetvédelmi kérdésekről tett nyilatkozatát.
Láttam én is. Vöröskeresztes anyuci besegített kicsit TMónizni pufi rambó apucinak? Eközben vagy egy kósza lakó hekkelte meg a gépet vagy VK anyuci nyomott félre? Amúgy is? A földre szállt angyalka csak a fákat és természetet utálja és pusztítja nagyüzemben minden féle engedély nélkül. Kiskorában lehet valamelyik Tótliki diófa megkarcolta a nudlikáját azóta haragszik a fákra.
Mindenesetre tatmacskán bekarmolva majd eltángálja ezt az anyucit is amiért nem sikerült a mocskolódó projekt és utána bánatában elkántál pár miatyánkot. Havi 2-3 millióért és pár tízmillió közpénzért ez a szint de inkább színvonaltalanság.
A város udvari bohóca aki polgármesternek készül. Látom a fenyegetést jöjjön a digitális harcosok klubja. Majd ő ide is mindenhova is. Csak be ne pixelesedjetek meg véletlenül nehogy a hajléktalan szálló menüjét töltsétek fel legközelebb. De lehetne arról is beszélni megalázott bezárt emberek kényszermunka testi kényszerítés és fenyítések anyagi lenyúlások ott is. Személyiségi jogok erőteljes megsértése minden nap oda is elférne egy jó alapos vizsgálat. Pont ahogyan a Sporthalmos FEB elnökös pénzezéseiről. Lesz is mérget vehet rá a bohóc úr.
A város teljesen lelakott, ez tűnik fel sokunknak aki régóta itt él, a droghasználat népszerűsítése és a prolizás, semmivel nem más mint a Bayer féle fizetett fitynyik disznók napi szájszar ömlése, a többivel a levélből maximálisan egyetértek. GYM szomorú levelére én itt nem tudok gyógyírt, még ha valaki a nagy kapkodásból tévedésből vagy provokatív célból tette is fel ide. Sajnos egyre több ilyen nehéz sorsú családról hallani, mert ezek a mocsok férgek ellopják, így az emberek napi megélhetése, lakhatása és életminősége , munkához való joga a létminimum alá csökken, a családoktól elvett és elszakított gyermekek pedig a fitynyikes pedofilok zaklatásainak vannak kitéve a rendszerben. Le kell váltani őket és vissza kell állítani a tolvaj oligarcha mentes országot országosan és helyben. Ez az egyetlen esély!
Jó napot ase tudom hogy is kezdjen de meg próbálom ősze foglalni nagyon fontos lene a segítségük én és a párom salynos szükségünk lenne segítségre már nem tudtunk kihez forduljunk mindent meg próbáltunk már de salynos nekünk senkink nicsen munkára és lakhatásra lenne szükségünk mert sajnos a gyerekeinket elvették és salynos én mint anya és apa mindent meg teszünk hogy a gyerekeinket újból mi nevelhesunk aki tud és át tugya érezni a falydalmunkat hogy mitis érzünk és ha ezen a világon vannak e jó emberek és tudnak segíteni nagyon hálásak lennénk vagy privátba le írom a többit vagy telefonon elérhető vagyunk 06209545388 előre is köszönöm a megertesuket de kérem ne bandának minket koszonom.
Ez a fasz tényleg azt hiszi, hogy nekünk fiataloknak az a bajunk, hogy nem drogozhatunk kedvünkre, emiatt utáljuk a Fideszt. Egyrészről én tökre örülök hogy itt Máltán legálisan füvezhet bárki, a szabadság egyik fokmérője ez számomra, másrészről az őrülten szigorú, és elmebeteg drogpolitika a legkisebb gond az Orbán-rendszerrel, pedig amúgy az is elég komoly gond.
Nem Zsoltom, nem ez a bajunk. Az a bajunk például, hogy vásárlóerő paritáson a magyar bérek érik a legkevesebbet az EU-ban. Az a bajunk, hogy az oktatás színvonalát nevetséges szintre süllyesztettétek le. Az a bajunk, hogy az egészségügy rohad. Hogy Budapest-Pécs vonattal 3,5 óra ha szerencsénk van. Amúgy 4. Vagy még több. Az a bajunk, hogy a gazdád nem tud kormányozni, nem is igazán akar, az egyetlen célja a lopás. És a mi pénzünket lopjátok. Akkor amikor az írni-olvasni nem tudó gázszerelőtök 1500 milliárdos vagyonra tesz szert, akkor minket zavar, hogy az valójában a mi pénzünk. Meg az a gusztustalan okádás is zavar minket ami a pofádból ömlik, hogy a megafonos haverjaidat ne is említsem. Ráadásul ti is loptok, a mi adóforintjainkból okádtok ránk savat.
Engem ezek kurvára zavartak, ahogy az is, hogy nem lehetett előre tervezni abban az országban, törvényeket hoztatok egyik napról a másikra, átgondolatlanul, pillanatok alatt szántottátok be a KATA-t, fideszesítettétek az egyetemeket, és még sorolhatnám.
Ha annyi lenne a gond, hogy nem lehetne bedobni egy lasztit szabadon egy techno buliban, de azon kívül működnének a közszolgáltatások, európai szintű béreket lehetne keresni, és legalább ott tartanánk, ahol mondjuk a csehek vagy a lengyelek tartanak, senkinek nem lenne semmi baja. Szóval most úgy fogok fogalmazni, hogy te is megértsd:
Elmész te a proli kurva anyádba, aki kisfröccsért kutyákat szop, te tetves proli!!
Ezt rosszul látod. Szerintem ébredezik a lakosság egy kedves barátosném küldte nemrég messengeren a tegnapi nagy attrakció margójára az Augusztus 20-ból. Szoktunk vele is pletyizni és ők is úgy látják átvernek itt mindenkit de csúfosan. Komplett politikai váltás kell ők is azt mondják. Csak a Tisza!
Hát, a Dunafürediek most duplán megisszák a levét, ennek a neres rendszernek. Amikor a meki szag elnyomja az égetett és rohadó szemét szagát, majd boldogan éljenezhetnek. Mivel a battai lakosok alszanak, a vánkost kilopják a fejük alól, ebben sem hiszem, hogy megemelik a kiüldögélt fotelból a tomporukat. A vezetőink (sic!) pedig nyomokban sem kíváncsiak a véleményükre, engem különben jobban érdekel az ÁdámE kontra Vezér csörte, ÁErika azt állítja neki egy fillér eltüntetése sem tapad a kezéhez, a polgármesternek viszont........., és a polgármester tereli rá a gyanút, hogy elterelje magáról, erre a polgármester azt írja neki hazudsz, ne kelljenek a részletek. Hát mivel közpénzről beszélünk, bizony engem, bennünket városlakókat, érdekelnek a részletek, ki és mit és mennyit lop, lopott? Ha már ennyire nyílt titok ez a facebookon egy intézményvezető és a polgármester között? Erácska, Misike hová tűnnek el a milliárdok? Nem érzitek ezt gerinctelenül gusztustalannak?
Pottyondy Edinát tudom neked erre idézni. Sajnos mindannyian látjuk mekkora baj van a kormányzópárt fejében. Mennyire csak önmagukkal vannak elfoglalva és nem látják a valóságot.
"Nagyon vad élményem volt tegnap. Megnéztem a beszédeket, és azt láttam, hogy a két ember között fordult a kocka.
Orbán egy petyhüdt, cinikus, kiégett nagypapi, akinek kilóg az asszonyverő trikó az inge alól, és fehér sapkás nagyszülők hallgatják, ahogy bejelenti a digitális polgári köröket. Magyar meg egy dinamikus politikus, aki jön kifelé a digitális harcosságból.
A büszke bunkofon használó Orbán Dopemannel alapít digitális polgári (LOL) kört, és Török Gábornak meg Lengyel Tamásnak kommentelget.🤷🏻♀️ Magyar meg elkezdett világpolitikáról beszélni, és felvázolt egy határozott víziót. A kompország státusz vége, elkötelezettség a Nyugat, az EU, a NATO, a Visegrádi Együttműködés iránt és ami zene füleimnek: nem akarja megtartani a magyarokat a kelet csicskájának, összeszerelő üzemek lesajnált, robotként kezelt, alulfizetett hasznos hülyéinek. És végre az oktatás is szóba került.
A két beszéd után egyre inkább azt érzem, Orbánék durván benézik a Tisza sikerét.
Magyar Péternek szervezet és pénz nélkül nem volt más eszköze, mint a harsány közösségi média jelenlét. Ez volt a lehetőség, hogy one man show-ból kormányzóképes erőt építsen. De ezt a receptet másolni egy mindent uraló állampárt esetében, ami eddig is közpénz tízmilliárdokat szórt el Megafonra és a többi online propagandára, nevetséges és szánalmas.
A Fidesz elkezdett visszafelé evezni, a Tisza meg előre. Tegnap először éreztem azt, hogy Magyar már nem kizárólag az Orbán eltakarítására és gyűlöletére koncentráló O1G identitást szolgálja ki, illetve nem is a neres berögzültségei felől közelít, hanem elkezdett egy önálló politikai személyiséget növeszteni.
Kiállt egy világos külpolitikai vízióval, ami egybeesik Magyarország ezeréves törekvésével és mindazok igényével, akik egy gyarapodó és biztonságos országban szeretnének élni. Egy olyan Magyarországon, ahol a miniszterelnöknek legalább gondolatai vannak az oktatásról, az egészségügyről, a közszolgáltatások színvonaláról, és legalább minimális érdeklődést mutat az itt élő emberek sorsával és életminőségével kapcsolatban.
Ezzel szemben Orbán tizenöt év kétharmad után annyit bírt mondani, hogy Magyarország egyszer nagy lesz és gazdag. Ehhez ő a maga részéről annyit tesz hozzá, hogy létrehozott egy közös chat csoportot Dopemannel. Ha nem csinál semmit, az is több lett volna."
A legnagyobb szomorú igazság, amit mostanában olvastam ezzel kapcsolatosan..!:
Ahol a melós csak szar – a modern rabszolgaság gyárai/műhelyei
Vannak munkahelyek, ahol reggel nem dolgozni mész be, hanem megalázódni. Ahol nem ember vagy, csak egy darab hús, ami működteti a gépeket. És ha valamit kérsz, például jogosan bért, tiszteletet, vagy csak normális bánásmódot? Akkor jön a válasz: „Ha nem tetszik, el lehet menni.”
Na, ez az a mondat, amit csak az mond, aki már rég elfelejtette, mit jelent embernek lenni.
💰 Bért csak akkor kapsz, ha könyörögsz érte
Hiába húztad le 10–15–20 évet. Hiába vagy ott, mikor más már rég hazament. Hiába végzed három ember munkáját egyedül. A béremelésért könyörögnöd kell. És nem is egyszer. Hónapokon át. Aztán talán kapsz havi 10 ezerrel többet...
Ez nem munkáltatás. Ez kizsákmányolás.
🗣️ Ahol úgy beszélnek veled, mint egy kutyával
Nem kér, nem beszél, nem egyeztet – csak ugat rád: – „Mozogjál már, nem vagy itt dísznek!” – „Ne dumálj, csináld, az a dolgod!” – „Ha nem bírod, húzz el!”
És te ott állsz. Túlóra után, csuromizzadtan, hátfájással, kiégve. És közben azon gondolkodsz, hogy ez lenne az élet? Hogy itt tartunk még mindig, 2025-ben?
Hát rohadtul nem ez az élet.
🧱 A rendszer, ami csak addig tart meg, amíg hasznod van
Ha beteg vagy – probléma vagy. Ha ki mersz állni magadért – bajkeverő vagy. Ha dolgozol, mint az állat – „az a minimum”.
De ha egyszer hibázol, egy rossz napod van, vagy egyszer csak besokallsz – elkezdik ásni a sírodat a cégen belül.
Nem figyelnek rád. Nem védenek meg. Nem állnak ki érted. Csak kiraknak, mint egy elhasznált szerszámot.
🔥 De van, amit nem lehet megtörni
Lehet, hogy nincs diplomád. Lehet, hogy nem irodában ülsz. Lehet, hogy nem jár prémium autóval a család. De te építed ezt az országot. Te tartod mozgásban a termelést. Te teszed lehetővé, hogy mások kényelmesen éljenek.
És ha valaki ezt nem látja – az nem vezető. Az csak egy rongy, aki hatalmat kapott, de emberséget nem.
⚙️ Üzenet azoknak, akik lenéznek
Mi, akik a műhelyben dolgozunk, a gyártósor mellett, a földeken, a raktárakban – nem kérünk sokat. Csak tiszteletet. Nem dicséretet, nem kitüntetést. Csak annyit, hogy ne nézzetek le minket. Mert ha mi egyszer leállunk – megáll az egész, amit ti annyira uralni akartok.
A melós nem szar. A melós ember. És ha nem becsülöd meg, előbb-utóbb rá fog jönni, hogy nélküled is megél. De te nélküle nem vagy senki.
Megértelek teljes ezek beteges szereptévesztésben vannak. Ezek lobbisták nem képviselők. Pont most beszélgetjük grillezés közben a szomszédokkal ezek teljesen megőrültek. Nagy Balázs a NER-es Mc Donaldsot és az 1700 forintos órabért népszerűsíti mint megválasztott képviselő. Lehet másodállásban ott dolgozik vagy mint a magyar helyi battai vállalkozásákot nem preferáló multinacionális lobbista érdekelt és fejpénzt kap. Úgy tűnik a Százhalombattaiak nem rohannak oda dolgozni. Majd jönnek a pakik, indonézek vagy az Ercsi irokézek Majd amikor Dunafüreden keveredik az iszonytató kaja szag meg a szemét szag bizonyosan nagyon fogják szeretni és mint a körzet képviselője meg is fogják neki köszöni, kapával kaszával. Amúgy tényleg minek képviselők éves szinten tűnnek el a 15-20 milliárdok, költségvetés címszóval, ugyanakkor ők szedik a szemetet a parkokban a város pedig soha nem volt még ennyire lelakott lepukkant. Vajon mire és hova tűnik a költségvetés? Tudjuk drágák a kivitelezések. Mindig azt mondják semmire sincs ráhatásuk tehetetlenek szerintem igaza van annak aki azt írta nyugodtan lemondhatnak. A cégek akikért lobbiznak és akiket képviselnek tárt karokkal várják őket! Lehet lemondani sorban, nem a MC Donaldsra esküdtek fel.
Emailen kaptam, lusta voltam bemacskakörmözni, nem rossz gondolatok egyet tudok érteni velük maximálisan. Batta egy annyira mindig is egy élhető és tisztességes jó értelemben vett munkásváros volt, a semmirekellőket mindig is kivetette magából, itt mindig tisztességesen becsületesen dolgozott majdnem húszezer ember. Kölcsönös tiszteletben és megbecsülésben. Most is így van kilencven kilenc százalékban, egy tucatnyi meg azt herdálja számolatlanul amit ezek az emberek a mai napig a tehetségükkel, szorgalmukkal, munkaerejükkel összera(t)knak. Ezek a kóklerek (sic!) akik ifjú kiszessként a régi rendszert szidták mivel semmire valók voltak és kivetette magából őket az akkori munka alapú társadalom. A rendszerváltás nemlétező hajnalán, megtalálták maguknak az akkori munkakerülőkből álló és mindig csak pofázó felforgató ideologizáló szadeszt és fideszt, mindent szidtak semmi nem volt nekik jó, nézd meg ma az országot és a várost. Ezek a dologtalan senkik vezetnek ma és harácsoltak milliárdos vagyonokat? Ugyanúgy csak pofáznak és ellopják, de számolatlanul a közpénzt és közvagyont. Mi meg hagytuk és végignéztük, végignézzük és még tapsikálunk is hozzá, rendkívül dühítő módon. Ez a takonyarcú kisuvickolt kövér felcsúti közpénztolvaj osztja az észt posványoson és már Százhalombattát is kifosztják, az itteni szektatestvéreikkel. Azt mondja a takonyarcú nem hiszi el, hogy ennyire számít a pénz? Persze mivel mindent elloptok és ellopnak, nektek nem hiányzik. A többi kilencven kilenc százaléknak meg módfelett boldogtalan emiatt. Az égetővel kapcsolatosan nem kell várni senkire, meg kell szervezni és olyan embereket kell meghívni, akik semmilyen módon nem érdekeltek összefogásban. A NER és helyi mocskai úgysem fogják elmondani a valóságot, ki kíváncsi rájuk. Látszik mit csinálnak a várossal, amit lehet ellopnak és még van pofájuk, pofázni. Milyen jogállam a legfőbb ügyész egy alkoholista kollégiumi szobatárs volt, a mostani is egy ócska báb. Ez hányadik bukott köztársasági elnök? Ismerőstől hallottam, közel százezer feljelentés van országosan ezek ellen, az unióban is ezres nagyságrendű, helyben is tucatnyi, még is mindegyik a hatóság a füle botját vakargatja. Ezek sincsenek tisztában vele, hogy nem a politikusok fizetik őket, hanem mi állampolgárok. HA mindent ellopnak ezek a felcsúti félék, nekik se miből létezniük. Én mondjuk csak évtizedekig fizettem, remélem a nyugdíjamból nem vonnak semmit. Itt helyben sincs semmilyen törvényesség, csak együtt vadászgatás és teli táska cipelés vissza a polgármesternek, ez akkor milyen törvényességi felügyelet? Röhögnek a markukba és milliárdokat lopnak, a legutolsó simlis kis képviselő, tisztelet a kivételeknek, százmilliós vagyont harácsolhatott össze? Hogyan, és van képük egy buta piárossal ide is böfögtetni, hogy bezzeg Benedek? Hát a jó édes anyjuk fészkes valagát aztat. Országosan és helyben is váltani kell, ez nem kérdéses. Áradjon, ezeket meg vigyel a Duna és a Tisza, oda valók! Az összeset mind, aki ilyen módon eladja a városát és a kirablásához asszisztál.
Sajnos újra visszajött a rekkenő hőség. Két rántáskavargatás között elmélkedem. Úgy tűnik lesznek itt nagyobb bajok is amikor egyesek azt állítják nem egészségkárosító nem szennyező egy gigantikus égető. Jó példa Gárdony kármentesítő ügye. Mi lesz majd ha esetleg kiderül hazudtak az égetőről mégsem annyira egészséges. Kemoterápiás palackokat osztogatnak a lakosságnak a vezérék féle Novus Medicalban meg sugárzás kupont a kék golyó utcában az onkológiára? Van egyáltalán kimutatás arról mi Batta levegő talaj víz alapterheltsége? Mennyivel magasabb a daganatos onkológiai megbetegedések száma? Milyen megemelkedett CO kibocsátással lehet kalkulálni? Van bármilyen dokumentum a mi van itt és mi lesz ittről? Erről esetleg valami környezetvédelmi hatástanulmány? Mivel jár a környezet számára itt amúgy is 2-3 °C fokkal magasabb az átlaghőmérséklet évek óta nincsenek telek elvétve ipari hó csak. Újabb plusz 2-3 °C vajon milyen hatással lesz Batta klímájára. Mi lesz a levegőből a tüdőkbe vérkeringésbe agyba sejtekbe kerülő mikro mérgekkel ugyanez a helyi faunába flórába kerülbe? Értem én lesz olcsó áram meg gőz jó nagyot lehet spórolni hurrá? De ez miért is jó a lakosságnak? Egyedi fűtése van a város kétharmadának! Áram dettó. Kinek lesz ez haszon a lakosságnak nem. Semmivel sem fogunk kevesebbet fizetni. Ez kizárólag ipari felhasználású lesz. Akkor biztosan ezt kell a torkunkba erőltetni? Mi lesz a jövő generációival? Miért a déli lakóépületektől óvodától légvonalban 800 méterre kell ezt? Kinek fontos ennyire a telek biznisz? Lehet tudni kié volt? Rakják odébb van egy csomó terület az Ercsi Batta közötti pusztaságban ott még vasútvonal is van. Nem lenne közúti terhelés. Mi lesz ha esetleges nemrég bekövetkezett vis maior lesz megint? Megfullad a fél lakótelep? Ennyire fontos a kicseszett profit és haszon? Ezt itt hagyom okulásul mennyire nem sikerülnek a határértékek megzabolázása más ügyben sem ki hisz el ezek alapján bármit is. Ez megint a zsebtömögetésről szól a tudjuk kik uraknak. Íme a modern és innovatív zöld cég modell pozitív hatásai:
"A Mol gárdonyi gázolajszennyezésének környezetében a kármentesítés után (!) is több százszorosan fogja meghaladni a környezetvédelmi határértéket számos súlyosan rákkeltő és az idegrendszerre veszélyes kőolajszármazék – benzol toluol, etilbenzol, xiloitok – jelenléte, míg egyéb alkilbenzolok esetében 1386-szor lehet nagyobb a szennyezés mértéke – derül ki a Fejér Vármegyei Kormányhivatal május 29-én kiadott határozatából. Ez valójában arról szól, hogy a hatóságként fellépő Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási főosztály elfogadja a Mol által benyújtott tényfeltárási záródokumentációt.
A Mol záródokumentációja szerint – amelyből a kormányhivatali határozat is idéz – a szennyezés után például a benzol maximális koncentrációja 226 milligramm/kilogramm (mg/kg) a talajban, kármentesítés utáni „javasolt határérték” 17,4 mg/kg, míg a dokumentumban is szereplő környezetvédelmi határérték 0,2 mg/kg. A toluol esetében a kimutatott koncentráció 2360 mg/kg, kármentesítés után 196 mg/kg, míg a környezetvédelmi határérték 0,5mg/kg. Az összes kőolajszármazék szénhidrogén (TPH) esetében a szennyezés után 121 000 mg/kg a koncentárció, az egészségügyi határérték 100 mg/kg, a kármentesítés utáni várható érték pedig ennél 136-szor több, 13 582 mg/kg lenne. A Xiloitok esetében pedig jelenleg 3860 mg/kg a földben található mennyiség, ez kármentesítés után 368 mg/kg lehet, míg a környezetvédelmi határérték 0,5 mg/kg. Az egyéb alkilbenzolok koncentrációja a gázolajfolyás következtében 6250 mg/kg, ennek javasolt határértéke 684 mg/kg, a környezetvédelmi határérték pedig 0,5 mg/kg."
Szerintem komoly meglepetések lesznek még itt. Sok az elégedettlen hang a hivatalban is. A régi barát lesz a legnagyobb ellenség, aki oda súg, ahova korábban soha nem tette volna. Senki se gondolta, hogy egy zéró kimenetelű Hész módosítással ekkora cirkuszt lehet csinálni. ÁE és új barátai megcsinálták. Sokan nem szerették, de ahogy kirakták a szűrét, az mindenki számára világossá tette, hogy bármikor ő lehet a következő. A pánik mértékét jelzi, hogy az se zavarja már őket, hogy mindenki szeme láttára, nyilvánosan a facebookon mondogatnak oda egymásnak. Azt írtam egy hete, hogy csak szóban a hivatalban ment a kurva anyázás Erikára, totál kiborultak rajta. Aztán kezd összeállni a mozaik, hogy ja, mégsem csendben távozott lehajtott fejjel….
Elszomorító a hivatal ennyire tehetetlen és ennyi minden aljasságot eltűr. Persze mit tehetnének? A főnökeik ellen? Látják nem vakok. De ha olyan cégvezetőt is szó nélkül kiraknak aki évtizedeken keresztül szolgált borítékolt táskázott dajkált és rendszeresen fuvolázott. Sőt ha szólni mer még meg is fenyegetik a facebook nagy nyilvánossága előtt. Igaz maffia módszerekkel. Puszipá hőség hétvége nagybevásárlás irány a Tesco.
Szép volt de ők a pénzt és a zsebeiket sokkal jobban szeretik mint a várost és mellény zsebben vannak mind. A giga nagy beruházások pénzeit még nem szerezték meg. Erre van beárazva mindegyik. Előbb mennek börtönbe inkább annyira pénzfüggők. Saját kútfő amúgy? Vagy kaptad? Szerintem jól összefoglalt. ÁE konkrétan leírta az FB posztjában a polgármester azért áldozta fel őt mert szereti a közpénzt és elterelje magáról a gyanút. Ha ez egy jogállam lenne ilyen bejegyzések és ügyek miatt már pár hatóság már iparkodna begyűjteni a delikvenseket.
Kérem Önöket büntetőjogi felelősségük tekintetében nyilatkozzanak az alábbi ügyek kapcsán, kik és milyen személyek felelősek, csak pár ügyről röviden:
- Hart Ügy! Kik a felelősek miért a lakók fizették meg az eltulajdonított közel fél milliárd forintot?
- Hungária Ügy! Hol van a város két milliárdos vagyona? Mikor kerül vissza a város kasszájába? Kik a felelősök?
- Sporthalom Kft.! Hiányzó 660 millió - fiktív munkavégzés, három év alatt közel 3 milliárdos hiány? Kik a felelősök?
- Hotel Training! Másfél milliárdos hiány? Kik a felelősök?
- Idősek otthona törvénytelen közbeszerzés és ötszörösen túlárazott munkavégzés? Kik a felelősök?
- Sportcsarnok beruházás törvénytelen közbeszerzés, tízszeres túlárazás! Kik a felelősök? Kik a felelősök?
- Egészségügyi intézmény részleges magánosítása? Kik a felelősök?
- Önkormányzati intézmények összeférhetetlen könyvelése? Kik a felelősök?
- Godzilla társasház törvénytelen kivitelezése? Kik a felelősök?
- MC Donalds egyeztetés nélküli kialakítása? Kik a felelősök?
- Lakossági egyeztetés nélküli telek spekulációval egybekötött hulladékégető létrehozása? Kik a felelősök?
Tisztelt Polgármester Úr!
Kérem nyilatkozzon Ön és családja gazdagodott -e törvénytelenül az elmúlt tizenöt évben a várost súlyosan megkárosítva? Törvénytelen eszközöket és cégeket felhasználva? Több városi kivitelezés és cég, intézmény kapcsán?
A várostól alig egy kilométerre van -e Önnek, ismerősének hozzátartozójának szántóföld telek érdekeltsége a lakossági egyeztetés nélkül idelobbizni kívánt hulladék égető kapcsán?
Nem tartja összeférhetetlennek a városi intézmények, cégek könyvelését az ön nevéhez többségi tulajdonban, majd később a felesége, lánya nevére került könyvelőirodával?
Nem érzi súlyosan törvénytelennek morálisan és erkölcsileg vállalhatatlannak az elmúlt évtizedek folyamatos Önhöz köthető és gazdagodását elősegítő ügyeit?
Ádám Erika a Sporthalom Kft. ügyvezetője Önre céloz a facebook bejegyzésben a közpénzek eltulajdonításával kapcsolatosan?
Meg tudná mondani mit is jelent pontosan az Ádám Erika részéről tett vélhetően Önre utaló korrupcióval kapcsolatos facebookos kijelentésére tett fenyegető viszont válasza, idézem: „ne kelljenek, ehhez a részletek”.
Ön Százhalombatta város első embere, és fő gerince kellene hogy legyen, akinek nem a város folyamatos elárulása és megrövidítésé a feladata, hanem az itt élő közösség szolgálata. Úgy tűnik Önnek ez sajnos másodlagos!
Kérem Önt a fent leírtak tükrében azonnal hatállyal mondjon le és távozzon a százhalombattai közéletből!
Tisztelt Képviselők! Tisztelt Hivatali Dolgozók!
Önök évek óta egy olyan embert támogatnak a polgármester személyében akik Önöket ki és felhasználva kizárólag a saját vagyongyarapodását segíti elő! Önök ennél többet érnek! A lelkiismeretükre, lokálpatriotizmusukra és város iránti szeretetükre apellálva, kérem Önöket ne legyenek asszisztensek és bűntársak a város módszeres kifosztásban!
Mondjanak le és biztosítsanak lehetőséget egy új választás kiíráshoz, egy új korrupcó mentes és tisztességes városvezetés megalakításhoz! A kialakult helyzet méltatlan a város szellemiségéhez, Önökhöz az önkormányzatisághoz és az 1990 utáni demokratikus városi berendezkedéshez! Ne támogasság tovább a korrupciót és törvénytelenségeket! Ezzel párhuzamosan kezdeményezzék a törvényesség bevonásával egy független az elmúlt évtizedek korrupció gyanús ügyleteire vonatkozó vizsgálóbizottság felállítását! Ne asszisztáljanak tovább Százhalombatta Város módszeres megrövidítéshez és tönkretételéhez, kifosztáshoz! Mondjanak le és akinek nincs félnivalója, azt úgy is újra megválasztják!
Üdvözlettel és köszönettel: Egy régi-régi Városlakó
Hínye a mindenit én nem láttam csak hallottam. Ez nagyon durva ez félig beismerő vallomás. Mit jelenthet a pont pont pont? Kire vonatkozik? Csak nem? Ugyanakkor igen is mivel közpénz egy önkormányzat egy hivatal egy intézményrendszer kutya kötelesség lenne a részletek nyilvánosságra hozatala. Már csak a politikai eskük és képviseletek miatt is. A város nem családi vállalkozás a hatalom gyakorlás nem kegy. Úgy tűnik itt valaki úgy gondolja a törvények jogrend felett áll. El kell keseríteni nagyon nem. Hol a törvényességi felügyelet? Mi ez valami mini banánköztársaság? A képviselők a lakosságot szolgálják vagy valami kegyelmi maffiarendszer donját? Mi lesz ha ÁE nem hallgat el jönnek a fogdmegek és kövekkel a lábára kötve a Dunába hajítják? Hol van ilyenkor a jegyző aljegyző hivatal a kormányhivatal? Mi folyik itt emberek?
Ismerve a Sporthalom Kft., Hotel Training milliárdos történéseit, mi a véleményetek erről az igen csak furcsa párbeszédről? Ádám Erika facebook oldalán történtek, szemfüles hivatali dolgozók mentették le. A polgármesteri hivatal piárosa, Horváth Kristóf, Ádám Erika és a polgármester között zajlottak, majd egy része eltűnt? Szerintem ezek igen súlyos bizonyítékok, hűtlen kezelésre, zsarolásra, hivatali visszaélésre és más bűncselekményekre, segítsetek abban legyetek szívesek hol lehetne ezzel kapcsolatosan feljelentést tenni? A polgármester hozzászólása egyértelmű bizonyíték arra, komoly bűncselekmény történt és a polgármester sakkban tartja, zsarolja Ádám Erikát és valamiért sem eljárást nem indíttat, sem feljelentést nem tesz, sem a közvéleményt nem tájékoztatja. Vélhetően érintett és szokás szerint mással akarja elvitetni a balhét.
Ezt a hivatalban is sokan így gondolják! Erika egy kicsit túltolta a Hello100 futtatását, és ezért kapott hideget meleget. Azt az oldalt, ahol keményen beléálltak!A Szalai a másik nagy kópé, mert most ismét fel tudta magát szopatni a rajongóival, a hello100 megint megadta neki ehhez a lehetőséget, miközben ott gyalulta a Vezért ahol tudta. Szalai meg csak szedte a szemetet megint, egy szót sem szólt és sértetlen maradt. Sőt még meg is dicsőült.
Változnak keményen a viszonyok. Nem véletlen az a nap és ahogy a Hello100 megmozdult, a hivatalig vezetnek a szálak és Szancsó szerepét is tényként kezelik a kavarásban. Valaki nagyon pontosan tudta, hogy a hész-el meg lehet ugrasztani a dolgokat, a többi meg megy magától. A Hello oldal meg megcsinálta.
Ezt én nem tudhatom nem is értek a focihoz. A város gyárak közé épült ezen nehéz lenne változtatni. A környezetvédelem pedig itt soha nem volt proaktív prioritás. Amit azonban látok Szalai tényleg egy politikai zseni el kell ismerni. Miközben telkürtölte a várost minden informális és nem informális csatornát suttogva sugallva a vezéri korrupciót. Ő eközben fürdőzik a facebookon a battai nép együgyű szeretetében az egyszerű szegény legény csillagszemű juhász lett. Vezér pedig tucatnyi csatornán próbálja lemosni magáról a korrupciót és a ráragasztott multi milliárdos lobbista szerepkört. A volt szeretőjével Ádám Erikával szidják és fenyegetik egymást a facebookon annak tekintetében ki is lopott többet. Bárki is szerkeszti a H100halmot jól összekenték a jóságos polgármester arcát virtuálisan tengernyi fekáliával. Ilyen az amikor a fagyi nagyon csúnyán visszanyal. Ráadásul ő finanszírozza városi pénzből a Szalai családot akik mindenhová beépítették magukat. Eközben mindenki Vezeréket küldi el a fészkes fenébe és a pokolba. Zseniális politikai taktika még polgármester lesz belőle figyeld meg. Zsenikécske.
Elvitte a cica, úgy tűnik. Igazán vádaskodó volt és a hangneme szint alatti, fenyegetőző. Nincs jelentősége ki mit kezdett és mikor. Ezek a gőgös hatalmi megszólalások tovább erősítik bennem azt a hitet, ennek a rendszernek egyszer s mind vége kell legyen. Úgy tűnik a MOL nem csak nálunk húzza éppen a micsodájára a lakosságot, Újpesten stadiont építenek minden féle társadalmi egyeztetés nélkül. Van pénz lóvéra, főleg ha felesleges dolgokra kell szórni. Nekünk szemétégető nekik stadion, minden nemű lakossági egyeztetés és tájékoztatás nélkül, ezidáig sem tankoltam náluk, még egy ok hogy ne tegyem. Elmehetnek a dakota főnökükkel együtt a bánatos búsba, a vezetőik már egy ócska fabatkát sem érnek csak pénzt szórnak és herdálnak, majd ha megint megáll a gyár mert már mindent kispórolnak a karbantartásokból és a bérekből akkor majd felordíthat mindenki gólörömében. Góóóóól, ja nem kapufa!
Micsoda? Az lesz feljelentve, aki le meri írni a szörnyű valóságot? Mi lesz megint, az ügyészségről kilopott vádirattal pedig megint teleszórjátok majd a várost, ahogyan Dr. Benedekkel tettétek? A helyi NER kegyencei bármit megtehetnek? Ócska közpénztolvaj pojácák vagytok egytől egyig, akik minden közvagyont ellopnak, elherdálnak. Valós teljesítmény pedig nulla, legyetek bátorak ahogyan a gazda stróman kiskutyája vonyítja egérke hangon, van még valamivel több mint kétszáz napotok. Áradjon!
Botrányos és felfoghatatlan, hogy Százhalombattán gigantikus méretű szemétégetőt akarnak építeni. Lakosság elleni bűncselekmény, hogy Vezér Mihály és a képviselő testület másfél éve dolgoznak a szemétégető megvalósításán. A szemétégető kapcsán keletkezett iratokat titkosították azzal a szándékkal, hogy azt a lakosság ne tudja meg. Itt is tetten érhető, hogy Batta képviselő testülete korrupt és saját, valamint a Vezér család törvénytelen meggazdagodása érdekében elárulja a várost, és nagy kárt okoz a lakosságnak. Tetten érhető ennél a projektnél is, hogy módosítják a helyi Építési Szabályzatot, de úgy, hogy azt a lakosság érdemben ne lássa, pontosan úgy, mint a Gesztenyés úti Godzilla esetében is tették. Az is folyamatosan, már több mint egy tetten érhető, hogy a gazdasági bűncselekményeiket Vezér család által összefogva bűnszervezetben követik el. Itt a felsorolás több mint ezer oldal lenne, de csak a legutóbbiakat ha megnézzük. A felújítandó sportcsarnok közbeszerzési eljárása még nem is zárul, de már százmilliókért dolgoznak a területen. Papírforma szerint közel 500 millióért a közműveket keresik. Akkor a közel 100 milliós terv, hogy készült el? Az idősek otthona épületének felújítására már az egybeszámítás kötelezettségét megsértve tavaly több közbeszerzést írtak ki, ebben az évben pedig az új cimborával a PESZTER Kft.-vel meg is indult a sok milliárdos kivitelezés. Biztosak vagyunk abba, hogy az aljegyző asszony cége és a Száfián László vállalkozása jelentős munkákat fog kapni kimagasló áron. Batta képviselőiből álló közbeszerzési bizottság a lakosság és a városi költségvetés kárára elfogadta és rendben lévőnek találta a sportcsarnok felújítás, és az idősek otthona átépítés többszörös túlárazásait, valamint a közbeszerzési eljárások megbontását.
Indítani fogunk egy városi játékot, ahol tippelni lehet majd, hogy a polgármester és a képviselők az adott projekteknél mennyi korrupciós pénzért bűnöznek, és árulják el a várost.
Visszatérve a szemétégetőhöz. Ezt biztosan nem fogjuk hagyni. Mindent, de mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy ekkora bűncselekményt a korrupt városvezetők ne követhessenek el a lakosság, a battai családok ellen. De, basszus hihetetlen, közzéteszik, hogy szemetet szednek, hogy fákat kivágnak, hogy megnyírnak 2 db. pici bokrot, közben pedig másfél éve titokban szemétégető építésén dolgoznak.
Fogjunk össze, derítsük fel az ügyeiket, kezdeményezzük a rendőrségi felelősségre vonásukat, váltsuk le Őket, takarítsuk ki és tegyük rendbe városunkat. A Vezér család a korrupt képviselőkkel már ellopta Százhalombattát. Vezérék könyvelnek szinte minden önkormányzati cégnek, alapítványnak. Vezérné Erika számtalan önkormányzati cég gazdasági igazgatója. A Vezér család elfoglalta városunk orvosi rendelőjét, családi vállalkozásként üzemeltetik, túlárazott beszerzéseket valósítanak meg önkormányzati pénzből a rendelőben, mi pedig fizetünk, ha betegek vagyunk. Vezér Mihály a Posta Bank botrányban eltőzsdézte Százhalombatta összes pénzét. Következő ciklusában vadász cimborájánál, Seres Istvánnál (Hungária Zrt. országos botrány) Vezér ismét elcsalta Százhalombatta város, de még a Janovszky Károly által vezetett SZÁKOM Kft. és a Korhsak Kft. (szintén vadász cimbora Imre János ügyvezető, Rókavár Panzió tulajdonos) majdnem összes pénzét. A pénzügyi tranzakciók iratanyagának jelentős részét a törvényességi működésért felelős aljegyzőasszony írta alá, akivel Vezérék rendszeresen síelnek, nyaralnak Abudabi-ban, USA-ban, Dubai-ban. Honnét tudjuk? Aljegyző asszony majdnem minden útját felteszi a facebook oldalára, hogy hergelje vele hivatali beosztottjait. Elég volt abból is, hogy abszolút alkalmatlan, végzettség nélküli személyeket nevez ki Vezér vezetőnek, hogy jobban lophasson (pl. Ádám Erika kozmetikus Hotel Training vezető, Sporthalom Kft. vezető, Konferenciaközpont vezető, Kovács Lajos nyugdíjas, elhíresülten korrupt gázszerelő a volt pénzügyi, egészségügyi és városfejlesztési bizottság elnöke, Lukács Bernadett szakirányú végzettség nélkül a hivatal pénzén létrehozott, magán orvosi rendelők működését elősegítő BattaMed kft. ügyvezetője. stb.). Abból is elég volt, hogy kis városunkban országosan példátlan módon három alpolgármestert nevez ki, akiknek magas javadalmazást sz önkori fizeti. Mindhárom alpolgármesterünk valós feladattal nincs megbízva, nincs valós tevékenységük. Nyilatkozataikban is mindig azt mondják, hogy majd a polgármester úrral megbeszélik.