Keresés

Részletes keresés

youlooklikeajew Creative Commons License 2006.06.07 0 0 18
sziasztok, nekem az egész estés filmre lenne szükségem, lehetőleg, sőt, kifejezetten a szinkronos verzióra, szerintetek honnan lehetne megszerezni?
The Master of Kung Fu Creative Commons License 2003.07.14 0 0 17
Az elsőket még a kilencvenes évek közepén, kalózdekóderrel, műholdról, aztán mikor az európai Sci-fi Channel befuccsolt, a netről.
Előzmény: stamina (16)
stamina Creative Commons License 2003.07.14 0 0 16
Te egyebkent honnan szerezted az epizodokat? Mert nalunk nemigen hozzaferheto, legfeljebb a net-rol, vagy az amazon-rol. Vagy kint nezted Amerikaban?
Előzmény: The Master of Kung Fu (14)
The Master of Kung Fu Creative Commons License 2003.07.13 0 0 15
Egyébként érdekes, de a film az egyik leggyengébb MST3k "epizód" - a poénok közepesek, meg a film, a THIS ISLAND EARTH sem annyira rossz, hogy különösebben gúnyt lehetne űzni belőle (persze ilyenkor nem szabad elfelejteni, hogy ezek az emberek imádják a rossz filmeket, meg úgy általában a filmeket, szóval még amiből gúnyt űznek, az is kedves a szívüknek, és ez a trashfilmek iránti szeretet érződik az egész szériából).
The Master of Kung Fu Creative Commons License 2003.07.13 0 0 14
"En a host szegmenseket ki szoktam hagyni, csak a filmet nezem meg. Lehet, hogy eretnek vagyok? :)"

Hajjaj, de még mennyire - a sorozat sármjának nagy részét a host szegmensek adják. Jó, persze, a filmek a lényeg, meg az alattuk elhangzó poénok, de az átvezető részek is tele vannak remek viccekkel - így kihagyod az "invention exchange"-t, a zenés betéteket, Brain Guy-t és az abszolút kedvencemet, Doktor Bobót... :-)))

Most csak így hirtelen ajánlom még: FINAL SACRIFICE ("Rasdauer!"), FINAL JUSTICE ("Can I have another meal?"), HIGH SCHOOL BIG SHOT ("Hey, I'm walkin' here!"), de inkább abbahagyom, mivel FANATIKUS rajongó lévén mind a százvalahányt felsorolhatnám.

Előzmény: stamina (12)
stamina Creative Commons License 2003.07.13 0 0 13
A net-en vannak fent reszek (KazaaLite, Direct Connect, etc.).
Előzmény: Batu. (9)
stamina Creative Commons License 2003.07.13 0 0 12
A hatodik szezontól változik a keretsztori

En a host szegmenseket ki szoktam hagyni, csak a filmet nezem meg. Lehet, hogy eretnek vagyok? :)

Mike Nelson a host, aki SOKKAL jobbnak bizonyult, mint Robinson

Na, azert hallottam, hogy errol keshegyig meno vitak voltak, es ket taborra szakadtak ez ugyben a rajongok. En meg csak Joel-es reszeket lattam, ugyhogy nem tudom megitelni, de majd idovel...

Kivéve a korai KMTV-seket, amelyek poénjait improvizálták

Ezt olvastam, hogy az elso szezon utan mar script-elve vannak az epizodok, bar jol meg van csinalva, mert nem tunik ugy, mintha kozben olvasnak a szoveget. Lehet, hogy megtanultak???

Kosz a linket a review-ekrol.

Előzmény: The Master of Kung Fu (10)
The Master of Kung Fu Creative Commons License 2003.07.13 0 0 11
Episode guide

http://www.mindspring.com/~dhmac/mst3k/Dons_Reviews.html

"Seemed like a nice enough fellow... At first!" Bocs, ez belterjes, de mikor majd igazi "Mistie"-k lesztek, érteni fogjátok... ;-))

The Master of Kung Fu Creative Commons License 2003.07.13 0 0 10
A hatodik szezontól változik a keretsztori, mert Trace Bolieau, aki Doktor Forrestert játszotta, megunta a dolgot, és odébbállt (akkortól a sidekickje, TV's Frank sem akart tovább MST3k-zni). Szóval a hatodik szezontól Forrester anyja + egy többé-kevésbé asztráltestes idegen lény + Doktor Bobó, a majmok bolygójának egyetlen túlélője (egy szuperatombombával hőseink (véletlenül) felrobbantják a Majmok bolygóját)keseríti meg Mike és a robotok életét (ugyanis az első öt szezon műsorvezetője, Joel Robinson szintén másvalamibe akart fogni és otthagyta a szériát; onnantól Mike Nelson a host, aki SOKKAL jobbnak bizonyult, mint Robinson - amúgyis ő volt a sorozat vezető írója már a kezdetektől).

Jó epizódok? MIND jók! :-) Kivéve a korai KMTV-seket, amelyek poénjait improvizálták (ezért elég gyengék és ritkásak). De próbáld ki először a SPACE MUTINYT - én rosszul voltam a röhögéstől...

Előzmény: stamina (8)
Batu. Creative Commons License 2003.07.12 0 0 9
Nem láttam sajna angolul, de magyarul is jó. Ha vkinek megvan jelezze:) Kiváncsi lennék a sorozatra is...
Előzmény: stamina (7)
stamina Creative Commons License 2003.07.12 0 0 8
Egybkent ha valaki nem ismeri, a sorozat kerettortenete roviden annyi, hogy egy gonosz tudos a vilag felett pocsek fimek segitsegevel akarja atvenni az uralmat, ezert fello egy urhajoval egy embert az urbe, es rosszabbnal rosszabb filmeket kuld neki, hogy rajta tesztelje le, hogy mennyi rossz filmre van szukseg, hogy az embereket teljesen meghulyitse. A kiserlet alanya, hogy megorizze a jozan eszet, robotokat epit maganak, veluk egyutt nezi es alazza le poenokkal a filmeket.

A kicikizett filmek valodiak, es annyira rosszak, hogy mar jok. :) A poenok pedig helyenkent fergetegesek.

stamina Creative Commons License 2003.07.12 0 0 7
Latom te is megtalaltad kozben? BTW, angolul is lattal reszeket? Csak kivancsi vagyok, hogy a szinkronos verzio milyen volt azokkal osszehasonlitva.
Előzmény: Batu. (5)
stamina Creative Commons License 2003.07.12 0 0 6
Valoban! Egyetlen mozifilmet csinaltak, amiben a "This Island Earth"-ot cikiztek ki, de a magyar filmcim forditasrol nem ugrott be.

Nem hittem volna, hogy ezt valaki leszinkronizalja (elvegre az eredeti filmet is kell valahogy, meg az alamondasokat is), ezt megnezem majd magamnak, ha megvan valami tekaban.

Előzmény: Batu. (4)
Batu. Creative Commons License 2003.07.12 0 0 5
Előzmény: Batu. (4)
Batu. Creative Commons License 2003.07.12 0 0 4
Szvsz az is MST3K volt, emlékszem, a borítóra rá volt írva. Arról szólt, hogy a Föld nevű sziget című borzalom alá dumáltak robotok(?). Szinkornizálva is állat volt:)
Előzmény: stamina (3)
stamina Creative Commons License 2003.07.12 0 0 3
En meg nem hallottam rola, de mivel ez a sorozat szerintem gyakorlatilag szinkronizalhatatlan es feliratozhatatlan, ezert nem hiszem, hogy ugyanarrol van szo... ;)
Előzmény: Batu. (2)
Batu. Creative Commons License 2003.07.12 0 0 2
Ennek van egy magyar szinkronos video-változata is, nem? A Föld nevű sziget:)))
Előzmény: stamina (-)
stamina Creative Commons License 2003.07.12 0 0 1
En meg csak nehany reszt lattam belole, de maga a koncepcio is eleg egyedi. Egyes filmeket, meg az MST3K treatment mellett is nehez vegignezni. :) (Pl. Manos, the Hands of Fate.)

Tudsz mondani nehany kiemelkedoen jo reszt, amit erdemes lenne megneznem? Voltak olyan reszek, ahol nem birta a garda vegig szuflaval a humort (idonkent leult a dolog), ezert inkabb kiprobalom azokat, amiket ajanlasz, ahelyett, hogy elolrol elkezdenem a 10 evfolyamot. :)

Előzmény: The Master of Kung Fu (0)
The Master of Kung Fu Creative Commons License 2003.07.12 0 0 0
Az abszolút kedvenc sorozatom (a Seinfeld mellett :-)
Előzmény: stamina (-)
stamina Creative Commons License 2003.07.12 0 0 topiknyitó
Ismeritek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!