Valaki tudna ajánlani egy szuperantioxidáns turmixot főleh zöldségekből, ami iható is (és nem borzasztó ízű) ? Már többször próbálkoztam, idáig a cékla+alma és a répa+narancs kombó jött be, de szívesen fogadnék új recepteket.
Nekem tetszik az adatait ... Én nem olvastam, mint ez. Ön információkat nemcsak érdekes, de az átlagos teljes mértékben értem és más népek, akik látogat-a telek. De sajnos nem írt többé miatt én tanulmány mcitp, mert szeretnék frissíteni engem IT területen, és hogy nekem jobb és jobb. Nem kiad minden alkalommal a dolgozószobámba, még időt a zene, a sport és az internetböngészés a tudhat meg többet, és több nagy teljes és legfrissebb információkat. De nekem tetszik, hogy csatlakozzanak hozzád csoport és boldog, hogy én egy részét a csoport segítségével, hogy egy számla-ra-a telek és választ a post. Have a nice day!
Nekem tetszik az adatait ... Én nem olvastam, mint ez. Ön információkat nemcsak érdekes, de az átlagos teljes mértékben értem és más népek, akik látogat-a telek. De sajnos nem írt többé miatt én tanulmány [url=http://www.mcitptests.net]mcitp[/url], mert szeretnék frissíteni engem IT területen, és hogy nekem jobb és jobb. Nem kiad minden alkalommal a dolgozószobámba, még időt a zene, a sport és az internetböngészés a tudhat meg többet, és több nagy teljes és legfrissebb információkat. De nekem tetszik, hogy csatlakozzanak hozzád csoport és boldog, hogy én egy részét a csoport segítségével, hogy egy számla-ra-a telek és választ a post. Have a nice day!
én a tejes turmixokat iszom,de egy tojást teszek bele pluszab,igy baromi laktató.este megcsinálom és reggelre mire jól lehül,összeérik,akkor a legjobb!
Üdv mindenkinek
Valaki mondja már meg legyen szíves,hogy hogyan kell kókuszturmixot csinálni? Aki járt már szegeden a Boci tejivóban, és ivott már ott, és esetleg tudja is, hogy hogyan csinálják, ossza már meg velem. 10x
Nyamm..
Nálam a banánturmix úgy néz ki, hogy 2 banán (csak azt veszem meg, aminek, ha megszagolom a héját, kellemes, édes, aromás illata van - ez tuti finom), 1/2 édes alma héjastól, 1 ek méz, 1/2 liter tej.
Imádom!! :-)) Ha reggel műzlihez van kedvem, akkor azt is ebbe keverem.
Igen, kösz, ez tényleg nagy segítség, már főleg azért, mert a Media Marktban is csak a vállamat vonogattam, meg mondtam, hogy turmixoláshoz kell, mikor kérdezték, hogy milyenre gondoltam.
szia!
szóval, szerintem egy turmixgépnek a következő dolgoknak kell megfelelnie:
legyen az übrikje minimum két literes
legyen bejelölve rajta, hogy 1, 2, 3 stb deci,
legyen könnyen kezelhető
legyen külön kis nyilás a tetején, amibe a turmixolás alatt még egy két dolgot beletehetsz...
legyen mosógatógépben mosható
de, és tényleg, de:
lehessen a forró dolgokat is turmixolni vele
ezért nekem van egy külön botmixerem is...
mert a turmixba azt mondják nem ajánlatos a forró dolgokat beleönteni, illetve egy négy-öt literes levest például simán turmixolhatunk a lábosban is!
segitettem?
nekem egy moulinex gépem van
ez tetszett,
de szinte semmi kölönbség nincs köztük, max az áruk!
T. turmixrajongók!
Megszédülvén az erősödő Karácsonyi marketingoffenzíva hívószavaitól, magam is lázas ajándéknézegetési korszakomba léptem, s így jutottam el a turmixgépekig. Ez elsőnek nagyon jó ötletnek tűnt, de később szomorúan kellett tapasztalnom, hogy az NDK turmixgép kikopott boltjaink kínálatából, lett helyette viszont vagy ötven másik, kivehető és nem kivehető ajtós, hátul púpos, elől gravírozott, egy-, két-, sőt, többtányéros, svájci bicskás, mikrocsipes, mikrohullámú, titánium-bevonatú sat., s mindez eléggé megrázza az egyszeri turmixgépvásárlót, különösen, ha a konyháról annyi élménye volt eleddig az életben, hogy a macskának a földre kell tenni a tányért. Igazából a pénz nem is érdekelne annyira, inkább a használhatóság és hasznosság, valamint a nagy kérdés:
Ti milyen turmixgépet szeretnétek-vennétek?
Banánturmix: (botmixerrel ügyködök :)
Két banánt mézzel totál egységes krémmé verem, majd 1-2 deci tejjel összeverem. Utána jöhet bele fél csomag tejszinhabpótló por, és a többi tej (ugy cca 3/4 lityi összesen), majd habosra verjük. 5 perc állás a hütőben, és hmmmm... Kis rummal megdobható :-)
Nyáron alkottam Eperturmixot:
Kaptam egy csomó epret, és hirtelen felindulásból ugy bő fél-3/4 kilót mézzel összeturmixoltam. Utána mint fent, csak bő lityi tejet tettem bele, és teljes zacsek tejszinhabpótlót. Szinte fullos eperhab lett belőle, alig folyt... :-) Majd a végén bele egy stampó Ouzo, kis állás a hütőben, és már ittam is :-) Aki szereti az ánizst, annak remek, aki nem szereti, hagyja ki a piát :-)
Hogy iszod a répalevet? Simán..?
Én ugy szoktam,hogy ledarabolom durvára, rácsepektetek egy kevés olajat és felöntöm az egészet egy fél deci vizzel. Aztán turmixolom sokáig.
Chandler! Köszi a tippet:-)
Amit még szoktam késziteni:
-sárgarépa nyersen turmixolva, hozzá narancslé.
-1 szem avokádó, 1 dl ananászlé, kevés citromlé, bors.
Érdemes venni többféle gyümölcsöt és egyenként leturmixolni és megkóstolgatni, hogy melyik ízlik jobban. Tapasztalataim szerint hidegen szinte minden gyümölcslé finom. Ha kevés a leve egy pici ásványvizet lehet hozzá önteni, vagy tejszínt, vagy tejet, vagy ki mit szeret. Imádom a répalevet:) vagyis ez nem is lé, csak robbantott répa.
Ízlés dolga... én nem szeretem a paradicsomot nyersen. Csak sütve vagy főzve tudom megenni.
De ha már a turmixoknál vagyunk, nem csak tejes turmixokat érdemes kipróbálni. Finom például az is, ha egy kiwit meg egy mangót szétturmixolsz narancs és ananászlében (fele-fele) jéggel. Egy gondolatnyi rum jobban feldobja, de anélkül is frissítő. :o)
Ez nagyon klasszul hangzik. Igen, ilyenekre vagyok kiváncsi.
Szerintem sem kell a paradicsomot kimagvazni.
Ma összedaraboltam szilva-, körte-, almahúst,1 kiwit, mandarint, banánt és adtam hozzá kis tejet, plussz vizet. Sem a szilvát, sem a körtét nem hámoztam meg.
Úgy összesikerült hozni, hogy eléggé sűrű lett, igy tovább hígítottam. 2 liter lett. Fahéjjal és citromléval ízesítettem.
Nem ittuk meg mindet,így hűtőben hűsöl.
Szerintetek medig lehet hűtőben tárolni ? Max 1 nap szerintem.
Üdv!
Szia!
Az én egyik kedvencem: paradicsom, frissen őrölt bors, egy szelet zeller, vagy szál szárzeller, pici só, jég. Isteni finom! Én nem is hámozom és magozom ki, mert úgyis összetörik a magja és még az ízét is szeretem, de ha téged zavar, akkor magozd ki a paradicsomot.
Sziasztok!
Ma egy csodálatos turmixgéppel ajándékoztam meg magam és családomat, ami régi nagy vágyam volt, mivel nagyon szeretem a friss zöldség-és gyümölcskészítményeket és beteg testvéremnek is szeretnék készíteni vele finom és egészséges italokat.
Szeretnék kérni tőletek tippeket recepteket turmixgéppel készíthető italokra, sajnos nem sokat tudok. Elsősorban olyan receptek érdekelnek, amelyek zöldségekből, gyümölcsökből készülnek, cukor nélkül. Pl. banánturmix tejszínnel vagy sárgarépaturmix fűszerekkel stb. Tehát reformkonyha turmixitalaira gondolnék. Kíváncsian várom tippjeiteket, kedvenc italotokat:-)
Üdvözlettel
Mokuska