Keresés

Részletes keresés

23 negedi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 13
Szellemek, élőhalottak, rémek - Párizsban komoly tudósok erednek a nyomukba

Ön találkozott már szellemekkel, halottakkal, voltak víziói? Párizsban már nem néznék bolondnak - tudományos módszerekkel vizsgálnák a tapasztalatait.

 

Franciaországban túlléptek azon, hogy elmebetegnek nézzék, aki a mindennapi emberétől eltérő érzékeléssel rendelkezik. Nemrég megnyitotta kapuit a Természetfeletti Élmények Kutatóintézete, mely céljául azt tűzte ki, hogy a természetfelettit vizsgálja - komoly tudományos módszerekkel.

Elvárják ide mindazokat, akiknek valamilyen megmagyarázhatatlan élményük volt, akiknek természetfeletti vízióik voltak, találkoztak és kommunikáltak már szellemekkel, furcsa, megmagyarázhatatlan jelenségeket tapasztaltak vagy különleges dolgokat éltek át a fizikai halál állapotában. Az érdeklődőket felkészült, orvosokból, pszichológusokból és ápolókból álló csapat várja, akik megvizsgálják, hogy vajon ezek a tapasztalatok csupán az elme játékai, vagy valós élmények voltak-e.

Ezután kezdik magukat a jelenségeket vizsgálni. Stéphane Alix, az intézet egyik alapítója elmondta, hogy egyik fő céljuk az, hogy az ilyen jelenségek vizsgálatát tökéletesen legitimmé és elfogadottá tegyék.

eMM Creative Commons License 2006.02.08 0 0 12
Huhú mondta a bagoly.Hátborzongató.
bolsh Creative Commons License 2005.02.21 0 0 11

Amikor megnyitottam nem voltam eléggé körültekintő, elkerülte a figyelmem hogy sok ilyen topik van már.

De azért éppen ma is történt valami, ami ugyan nem spirituális jellegű, de azért hajaz a topikra és eléggé borzasztó rút halál:

MNO 2005. 02. 21.
Életét vesztette az a traktoros, aki járművével együtt borult bele a Tisza egyik csatornájába – értesült a HavariaPress.

A végzetes baleset hétfőn délelőtt történt, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszatelek közelében. Egy traktoros az erőgépével végzett munkálatokat, ám eközben felborult a jármű, és vezetőjével együtt a vízzel telt csatornába esett. Az 50 éves férfi olyan szerencsétlenül merült el járművével, hogy nem tudott kimászni a fülkéből és vízbefulladt. Az eset pontos körülményeit a rendőrség egyelőre államigazgatási eljárás keretében vizsgálja.
 
 

Előzmény: the end (10)
the end Creative Commons License 2005.02.21 0 0 10
Felhozom, hátha kerül ide valami hátborzongató történet.
Előzmény: bolsh (9)
bolsh Creative Commons License 2004.07.14 0 0 9

Igen, tényleg kevés az érdeklődő sajnos.

Ez a luciferkó pedig egy kis fiúcska lehet, és neki az értelmi szintje még kialakulóban van, azért jó lenne figyelmeztetni hogy ne ebbe a humoros irányba fejlődjön.

 

Akkor elkezdem én a történeteket, egyelőre nem spirituális, hanem világi történetekkel. Sajnos az emberekben is szörnyű gonoszság képes lappangani esetenként.

 

Egy közeli kis faluban él két testvér, kb 55-60 közötti korúak, kétpetéjű ikrek. Hárman voltak....de abban az időben mikor születtek, állítólag szégyellnivaló volt az ikerszülés, hát még a hármasiker. A harmadikként születő életképes újszölöttet egyszerűen megfojtották. Hogy mindkét szülőnek, vagy csak a bábáskodó nagyszülőnek volt-e köze az esethez, arról már nem szólt a fáma. Mindenesetre az apa a hetvenes évek elején szörnyű halált halt. Traktorral belehajtott a falu kanálisába, az fejreállt a vízben, a szemtanúk látták ahogy verte egy ideig az ablakot belülről...segíteni nem tudtak, és állítólag még a dízelmotor tovább pöfögött.

 

Bács megyében...napjainkban. Olvasom az újságban, hogy egy fiatal anya bedobta a kazánba az újszölöttjét (neme nem derült ki). Természetesen büntetőjogi perbe fogták, és..... felmentették, mivel nem volt bizonyítható(sic) hogy élve dobta be a gyereket a lángok közé....és különben is sokkos állapotban volt a szülés után....

Kérdem én, ez a felmentő ítélet vajon kit tart vissza ezek után, hogy hasonlót cselekedjen, ha meg akar szabadulni a nem kívánt újszülöttől?

 

Még a világháború alatt történt, hogy egy asszonynak volt egy iszákos ura. Állandóan a pincében tartózkodott. A pincének fekvő vasajtaja volt. az asszony fogta a lovaskocsit, és ráhajtatott az ajtóra. Majd kiakaszotta a lovakat és kész. Szomjan biztosan nem halt az ember. Hogy meddig dörömbölt és üvöltött a tanyában, és ezt hogy bírta hallgatni az asszony, ezt már nem lehet megtudni, mert a nyanya halálakor árulta el, és nem részletezte tovább. Írhatnám, hogy a két régi történetet öreganyám mesélte, de akkor az már túl meseszerű lenne.

 

Ezek nem túlvilági történetek, de elég borzalmasak.  Spirituális jelenség történt a családunkban, de erről majd legközelebb.

 

 

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.13 0 0 8

...és Te erős vagy?

...vagy csak úgy hiszed?

Előzmény: LUCzI FERencz (6)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.13 0 0 7
...nem nagyon akadt társad ebben a témában, pedig megy sajnos az ilyen téma, csak el kell kapni...
Előzmény: bolsh (-)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2003.07.11 0 0 6
Pszichiáter kell nektek, fiókáim!!

macarpi Creative Commons License 2003.07.11 0 0 5
Ez a "túlvilági erők ténykedése" lehetett???
Előzmény: macarpi (4)
macarpi Creative Commons License 2003.07.11 0 0 4
Ja, és mindez most volt, a modern korban!!!
Előzmény: macarpi (3)
macarpi Creative Commons License 2003.07.11 0 0 3
Nekünk egy csomó régi könyvünk volt a padláson!!! Szörnyű élmény volt...!!!
Előzmény: bolsh (-)
Súlyos Bűncselekmény Creative Commons License 2003.07.11 0 0 2
Bagi dédnagyapám 1921-ben látta rég meghalt anyukáját a mezőn átsuhanni. Igaz részeg volt, este volt.
Előzmény: bolsh (1)
bolsh Creative Commons License 2003.07.11 0 0 1
a magányos éjszakák rémálmai, visszatérő rémálmok, kiút belőlük-már ha van, jelenések, látomások, látott szörnyűségek(baleset,traumák) utáni képzelgések, vagy valós élmények..
Előzmény: bolsh (0)
bolsh Creative Commons License 2003.07.11 0 0 0
Ide tartoznak még a tudattágító szerek által(véletlenül, vagy tudatosan bevett..mescalin, atropin, kokain,stb) megélt élmények, látomások, görcsös emlékek.
Okuljon csak mindenki, hogy az okkult dolgokkal jobb-e távolságot tartani, avagy néha keresni kell őket.
Előzmény: bolsh (-)
bolsh Creative Commons License 2003.07.11 0 0 topiknyitó
Tisztelt leendő topiktársak, valószínű hogy van már ehhez kísértetiesen hasonló topik, ám itt szedjük újfent csokorba eddigi tapasztalatainkat, hallomásból ismert történeteinket, őseinktől megismert régi történeteket a túlvilági erőkről, s azok ténykedéseiről(asztaltáncoltatás, kopogó szellem, kísértet, hátborzongatóan nyomasztó élmények, nyomok, utalások, árnyak a belső pokolból, régi könyvek a padláson) közvetlen, avagy távolabbi környezetünkben.
Legyen ez egy modernkori népgyűjtemény, lássuk működik-e ilyesmi a mai korban is?
bolsh

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!