Tök jó lett volna! Aki csaknem egy éven belül másodszor is látni szerette volna a Helloweent, annak Székesfehérvárig kellett elutaznia, mint ahogy munkatársunknak is: http://www.hardrock.hu/?q=node/7398
nekemmeg az egyik kedvencem lett már első hallgatásra (pedig nagyon féltem milyen lesz) és azóta folyamatosan hallgatom :) egyetlen hibája van: az eredetiség hiánya az egész lemez olyan, mintha a kusch/grapow korszak legjobb pillanatait sűrítettékvolna egyetlen lemezbe (a lemez alapján az ember nem is érti miért kellett kiszállniuk)
aki a dark ride után ilyen folytatást várt, az most 7 év várakozás után azt kapta amire oly sokat várt (akinek pedig ez a korszak nem a kedvence az ezt a lemezt sem fogja az egekbe magasztalni - izlések és pofonok) :) és az sem elfelejtendő, hogy a grapow/kusch korszak legszebb pillanatai természetsen azt jelentik, hogy nincs itt egy szál anything my mama dont like féle komolytalanság sem, csakis végig push, madness of the crowd, mission motherland, revelation, kings will be kings, if i could fly, the dark ride, salvation, we damn the night féle dalok :)
a limitált változat bonus dalai is nagyon ütősek a find my freedomban 2x visszatér egy ős-maiden téma, de ezt csupán tisztelgésnekszánhatták,mert nem ez a fő motívum, és maga a számezen a pár másodpercen kívül egyáltalán nem maidenes :)
Szasztok, látom nem túl aktív a topic, de sikerült beszerezni az új lemezt. A véleményem közepes. Nem rossz, erről szó sincs, de néhány kellemesebb dal van rajta, többi olyan töltelékszerű. Valahogy nem írnak mostanában annyira ütős lemezeket. A koncert azért kötelező lesz, pláne hogy Hansen is ott lesz és együtt is nyomnak majd a keeper2-ről.
Tegnap bent Helloween-t hallgattam és mondtam, hogy most egy jót őrjöngenék, de nem értették, mert nem hallották, amit én hallottam: Listen to the Flies :)
A Keeper-turné akkori kalózfelvételén (1987?) az "Always walk alone"-t játsszák, miután mint új számot harangozzák be. Megfigyelhető, hogy egyrészt hosszabb a refrén, másrészt van benne még egy plusz verze.
1) Nincs meg vkinek ez a verzió?
2) Nem tudjátok a sztorit, hogy a végső verzió miért lett megvágva?
Niman, maga is kokorszaki lelet, oreg rocker? En meg az elso debreceni Helloween koncerten is ott voltam, valamikor 87 kornyeken. :))) Fekete izompolo, telire fekete hosszu ujju muszalas rockerpolo rulezett! :))))) Debrecenben az Ibolya utcai lemezboltbol van meg LPn a Keeper 1-2, jopar kazi, stb. A polokat pedig mindig a nagyvasaron arultak osszel es tavasszal.
Tiszta nosztalgia ez a forum. 87-ben szerettem meg öket. 16 eve. Akkor voltam 12 lol
Akkoriban meg a fekete ujjatlan polo volt a divat az aktualis lemezboritoval ranyomtatva. Meg is volt a csukjas a gömbbel :-)))