Keresés

Részletes keresés

kisemmizett Creative Commons License 2003.07.15 0 0 72
Csodálatos az eszmefuttatásod.Az USA szerinted akkor lenne ideális állam ha az indiánok többségét nem irtják ki.Vajon miért? Nyilván Úgy gondolod,hogy az indiánok Indiából származnak onnan ahonnan a cigányok is és jobb lenne egy indián azaz cigány többségü USA mint a jelenlegi nyilvánvalóan egy indián/cigany /elnökkel.
Erdély szerinted csak akkor szavazna a Magyarországhoz való csatlakozásra ha Romániában még nagyobb zűrök lennének mint Magyarországon.
Szép kis vesenyfutás ez Romániával.Ha politikusaink lassabban tennék tönkre Magyarországot mint a román politikusok Romániát akkor szerinted ebből előnyünk származna.
A Római vagy Román Birodalom ujbólinfeltámadásának egyébként reálisak az esélyei.
Egyesek azonban közben mintha a cigány világbirodalomról álmodnának amely Indiától,Pakisztántól kezdve egészen az USA-ig terjedne,ha az USA indiánjai is egy kicsit gyorsabban szaporodnának.
Előzmény: Montefiore1 (71)
Montefiore1 Creative Commons License 2003.07.12 0 0 71
Moldávia tudtommal saját lakosainak közvélekedése szerint is ideiglenes és életképtelen képződmény: egyébként mint minden nemzetiség, ők is elég sok vegzatúrának voltak kitéve a Szovjetúnió idejében, pl. kötelező volt a román nyelv egykori egyházi írásmódjából kialakított cirill abc-t használniuk.

Nehézségük a részben őshonos, részben betelepült ukránoknak és oroszoknak támadhat, de ezek a nehézségek nem nagyobbak pl. a kazahsztáni vagy észtországi szlávokéinál. Mivel az etnikai struktúra a letűnt Szovjetúnió nemzetiségi politikájának a következménye és lenyomata, elképzelhető, hogy a Romániával való egyesüléskor a szlávok közül sokan áttelepülnek, illetve hogy Transznisztria - bár orosz többségű - Ukrajnánál marad.

Egyéb problémát nem látok: ha mindkét országban népszavazás dönti el az egyesülést, miért ne egyesülhetnének? Mi bajunk nekünk ezzel? És mi közünk hozzá?

Hogy Erdélyben 1918-ban nem volt népszavazás? Nem volt, de nem tudjuk, hogy mi lett volna az eredménye. Ha ma lenne, akkor Erdély Románia része maradna. Ha holnap lenne, azaz mondjuk ötven év demokratizálódás, gyarapodás, a gyáván, mert következmények nélkül irredenta és Szent István koronájának egyéb népeit kirekesztő és becsmérlő "szájmagyarok" szájának befogása után, akkor lehet, hogy Erdély szabad akaratából Magyarországot választaná.

Itt ugyanakkor nem egy országrész innen odacsatolásáról van szó, hanem egy államnak egy másikhoz való önkéntes csatlakozásáról, amit semmilyen nemzetközi előírás nem tekint sérelmesnek.

Mi közünk hozzá? Legfeljebb annyi, hogy ezáltal tovább csökkenhet az erdélyi magyarság számaránya Románia egész népességét tekintve, meg hogy az amúgy is szűkös erőforrások jó része arra fordítódnék, hogy a mai Moldáviát (horribile dictu!) a romániai civilizációs-infrastrukturális szintre hozzák fel. Ezek a következmények pedig, ha mélyebben belegondolunk, akár kedvező fordulatot is előidézhetnének.

Gratulálok az olvtársaknak, mert el tudták kerülni kisemmizett undorítóan átlátszó provokációját a jövőbeli magyar miniszterelnökkel kapcsolatban, pedig egész értelmetlen mondanivalóját e köré próbálta szőni, és szinte könyörögve ismételgette, hátha ugrik rá valaki. Hogy egy kedvenc publicistáját idézzem, "valaki sírva könyörög itt egy pofonért"...

Montefiore

Előzmény: Ludatónátusz (-)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.12 0 0 70
Lehet,hogy hátrányt jelent,de nem a cigányoknak.
Egyébként a magyar lakosságnak is kb 60 %-a eltartott vagy szociális segélyből tengeti az életét annak ellenére,hogy kb 700 ezerrel csökkent az ország lakossága az elmult 12 évi nemzetpusztítás során.A következő néhány év folyamán a szociális ellátásból élők aránya 90 %-ra is felemelkedhet végül az egész ország nyugdíjasként fog élni.
Előzmény: occy (67)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.12 0 0 69
Tényleg nehéz a felfogásod.Arról van szó hogy hozzád képest és a parlamentben ülő nemzetet kiirtó politikusokhoz képest tényleg okosak a cigányok.
Előzmény: zsele5 (68)
zsele5 Creative Commons License 2003.07.10 0 0 68
Lehet, hogy nem voltam teljesen érthető.
A viszonyítási alap te vagy.
Előzmény: kisemmizett (66)
occy Creative Commons License 2003.07.10 0 0 67
A legnagyobb baj az, hogy pillanatnyilag pl. Magyarországon 55 százalékuk szociális támogatáson él (ebben a nyugdíjasok is benne vannak).
El bírod képzelni, mekkora hátrányt jelent ez?
(Az államra nehezedő tehertételről nem is beszélek.)
Előzmény: kisemmizett (66)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.10 0 0 66
Én nem akartam vitatkozni az előző hozzászólóval és ráhagytam ,hogy a cigányok okosak.Egyébként lehet benne valami hiszen a rokonaik Indiában laknak és India mégiscsak egy moder fegyverekkel felszerelt nagyhatalom.
Előzmény: occy (65)
occy Creative Commons License 2003.07.10 0 0 65
"okosabb,életképesebb ,szaporább faj mint bármelyik más fehér bőrü nemzetség."
Ebből az "életképesebb, szaporább" igaz, de honnan veszed, hogy okosabbak is?
Melyik "rátermett cigány miniszterelnök"-jelölte(ke)t tudnád ajánlani?
(Egyébként semmi bajom a cigányokkal, de sok víz lefolyik még a Dunán, amíg odáig jutnak, ahol te most gondolod őket.)
Előzmény: kisemmizett (64)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.10 0 0 64
Egyetértek veled: a cigányokról egyre inkább kiderül,hogy okosabb,életképesebb ,szaporább faj mint bármelyik más fehér bőrü nemzetség.A te érvelésed is csak azt igazolja,hogy van rá esély,hogy a következő választásokon egy rátermett cigány miniszterelnököt választunk amely talán jobb is lesz mint az előző néhány volt.Szerinted is esélyes a cigányság arra,hogy megérdemelten Európa vezető népe legyen.
Előzmény: zsele5 (63)
zsele5 Creative Commons License 2003.07.10 0 0 63
Figyelj öreg!

Vagy nagyon ostoba vagy, vagy sima komancs provokátor.Vagy mindkettő.

Talán fel kéne idézned a közelmúltban vetített cigány témájú francia filmet, a címe hirtelen nem ugrik be.Az ott látható, napjainkban történt pogrom, ha nem is mindig véres, de jellemző még most is.A marosvásárhelyi események kapcsán talán eszedbe lehetne:
Ne féljetek magyarok, megjöttek a cigányok.
És valóban mentek segíteni a túlerővel szemben, dorongokkal, szerszámokkal felfegyverkezve a környező falvakból.

Szóval ne bugriskodj.

Már csak azért se, mert úgy látszik még a hazaiakat sem ismered. Az, hogy félig cigány, vagy teljesen az, még nem jelenti azt, hogy ne akarna a "magyarral" megfelelő kultúrális és egyéb státusba jutni.
Ha bemutatkozol IRL, rögtön mutatok neked egy tucatot, aki különb mindenben, bármit választasz kritériumként.Még a tevőleges hazaszeretetben is.
Onnantól eszement dolog feltételezni egy velük kapcsolatos népi expanziót.
Ha ennyire odavagy a magyar szupremációért, akkor pedig csendesedj, mert a romák szaporodása és a magyarokkal való szimpátiája mind romániában mind szlovákiában egyedüli útja jelenleg ennek.

Oldd fel magadban az ellentmondást.:))

Előzmény: kisemmizett (60)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.10 0 0 62
Éppen erről beszélek.Itt Europában,az EU-ban lassan már a fehér embernek szava sem lehet,mert barna bőrü többség alakul ki minden országban.A franciákat,németeket,angolokat,magyarokat a saját politikusaik ki fogják pusztítani rövid idő alatt és Európát néhány dollárért eladják a szines bőrü vevőknek.A mai politikusok a hazájukat is hajlandók néhány dollárért eladni.Tehát a cigányoknak,románoknak,szinesbőrüeknek igenis nagy jövőjük van Euróban,Amerikában és mindenhol.
Szerintem a következő választásokon az MSZP is és a FIDESZ is cigány vagy félcigány miniszterelnökjelöltet fog állítani.
Előzmény: Alexander the Great (61)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.07.08 0 0 61
már ne haragudj de egyre nagyobb sületlenségeket beszélsz.román-francia-olasz világbirodalom meg atombomba meg mittudjam én még,hogy mi!:))

Románia az elmúlt 20 évben majd 800.000 román nemzetiségű állampolgárát vesztette el.Franciaországban a bevándorlók aránya egyes nagyvárosokban már-már meghaladja az európai fehér lakosságét.Arról nem is ebszélve,hogy a rengeteg vegyes házasság miatt a zegész francia társadalom kezd megváltozni...

Arról nem is beszélve,hoyg egy olasz vagy francia ki kérné magának ha egy románt az ő testvéreként állítanának be.

Meg,hogy egyesülne a román nép a franciákkal és az olaszokkal?van köztük mintegy 40-50 millió szláv,némez és magyar.ehhez nekik is lesz egy-pár szavuk.....

Előzmény: kisemmizett (60)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.08 0 0 60
A román terjeszkedési terveket nem önmagukban kell nézni,hanem együtt az olasz és francia törekvésekkel hiszen ezt a három államot a nagyon hasonló nyelv szinte egy néppé teszi.
Mivel Románia EU tag lesz , az EU-n belül szabadon mozoghatnak, ami azt jelenti,hogy Románia,Olaszország és Franciaország egy állammá fog összeolvadni és így létrejön a nagy román vagy római birodalom,amely nyilkvánvalóan atomfegyverrel is rendelkezik és világpolitikai tényező lesz.A közbeeső kis államok,mint pl Magyarország pedig elvesznek a nagy román tengerben,ha addig nem pusztítanák ki a magyarságot a saját politikusai.
Előzmény: örsvezető (59)
örsvezető Creative Commons License 2003.07.07 0 0 59
De ezeket Iliescu büntetlenül teheti? Az újraegyesítés ugyis kedvelt román szó, szinte minden erdélyi város középületén kinn van az emléktáblája. Igaz arról egyik táblán sincs utalás, hogy mikor is volt az első egyesülés....
De lehet ugy megjön az étvágyuk, hogy meg sem állnak a Japán-Román határig.
Előzmény: epdm2 (22)
Hy Creative Commons License 2003.07.05 0 0 58
Igazad van elfeledtem, mit jelent busmanul a fehér ember!!!
Yupííí!
:o)
N, erről ennyit.
Előzmény: joy (54)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.05 0 0 57
Ha a világ gazdasági fejlődését nézzük azt látjuk,hogy a tőke menekül a fehérek lakta vidékekről,mert ott nincs olcsó munkaerő és dolgozni akaró ember,ennek az az eredménye ,hogy a fehérek lakta vidékek kezdenek kipusztulni és elsősorban a barna bőrü országok és országrészek fejlődnek és itt szaporodik a népesség.
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.05 0 0 56
Azt hogy tudod megemészteni,hogy az USA hadügy vagy külügyminisztere is barna bőrü,meg az ENSZ főtitkár is,az USA fővárosát kb 80 %-ban barna bőrüek lakják,Londonban és Párizsban is lassan a barna bőrüek kerülnek többségbe és a fehér ember a perifériális falvakba szorul visza?
Előzmény: Hy (52)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.05 0 0 55
Én elhiszem ,hogy szolláriumba jársz de nyilvánvalóan azért mert cigánynak szeretnél látszani.
Előzmény: Hy (52)
joy Creative Commons License 2003.07.05 0 0 54
Bammeg, te vagy a bal@!
Rég rájöhettél volna!
Előzmény: Hy (52)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.05 0 0 53
A téli hidegben ki fog szerinted napfürdőzni?
Annyiban lehet,hogy igazad van hogy lassan még a fehér bőrüek is cigány ősök után fognak kutatni mert senki sem meri bevallani,hogy az ősei között nincsenek cigányok.A fehér bőrüek pedig az utolsó fillérjüket is szolláriumra fogják költeni csak azért,hogy cigánynak lássanak.
Előzmény: Hy (50)
Hy Creative Commons License 2003.07.05 0 0 52
Mos, most, ezt, itt abbahagyom, mert ebben a rövid írásodban még a névelő is hazudik.
Előzmény: kisemmizett (51)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.05 0 0 51
Jól meg tanultál ködösíteni és félremagyarázni az MSZMP pártfőiskolán,már a feketét is fehérnek látod ha a párttitkárod erre utasít.
Előzmény: Hy (48)
Hy Creative Commons License 2003.07.05 0 0 50
Bocs!
Én vagyok a hülye!

Miért állok szóba 1 "Nomen est omen" alakkal?

Napsugár is létezik, nem csupán solarium, ami különben nem is kevesek kiváltsága, hisz pár év előtt pont ilxen bérleteket vett a sportministráns csapatának, a mezei asztalnokoknak is!

Előzmény: kisemmizett (47)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.05 0 0 49
Ilyen véletlenek nincsenek,a következő miniszterelnöknek igazi cigánynak kell lenni,esetleg félig cigánynak.
Előzmény: Alexander the Great (46)
Hy Creative Commons License 2003.07.05 0 0 48
Neked kellene némi eszet venni!
Abban a városban ahol én lakom, ez átlag fölötti.
Te honnan veszed ezeket az "épületes" infókat?

Bár, ha a (45)-ösödet is nézem, kezdem érteni!

Előzmény: kisemmizett (44)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.05 0 0 47
Kevés embernek futja szoláriumra ebben a nemzetpusztító országban,így marad a természetes barna bőrszin,nekik nincs szükségük szolláriumra.
Előzmény: Alexander the Great (46)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.07.05 0 0 46
és ha csak valami szolárium rajongó?
Előzmény: kisemmizett (45)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.05 0 0 45
Természetesen a barna bőr lehet ismérv ha nem is minden esetben.
Előzmény: Hy (43)
kisemmizett Creative Commons License 2003.07.05 0 0 44
A nejed nyilván a saját iskolájánál távolabbra nem lát,végy neki szemüveget.
Előzmény: Hy (42)
Hy Creative Commons License 2003.07.05 0 0 43
Ha a barna szem, kreol bőr ismérv...
Előzmény: kisemmizett (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!