Megírtam, hogy a családban van ilyen gép, nekem ebből többnyire a javítás jut. :) Mindenképpen valóban új, márkás akkumulátor kell bele és nem szabad sokáig tölteni, 4-6 óra mindenképpen elég. Ha melegszik, akkor ki kell venni a töltőből és pihentetni, kb. 1-órát, majd utána, ha még kell, tovább tölteni. Mióta ki lett cserélve az akku, tökéletesen megy a gép, kb. 200expo körül jár és még bírja. Üdv!
Szia Moviesound! Milyen típusú a géped? Nekem ezt egy DX6440-es csinálja. Vettem bele egy rakás aksit, de mindegyikkel ugyanaz volt a végeredmény. Most pedig már sehogyan sem kapcsol be.
Válaszolok magamnak és akit érint ez a dolog. Először vegyünk új, megbízható akkumulátort. ( Vettem. ) Töltsük fel, kb. 4-6 óra alatt. ( Feltöltöttem. ) Pihentessük kb. félórát, majd tegyük bele a gépbe és ha más minden OK, akkor kitűnően fog működni a gépünk. ( Kitűnően működik azóta is ) :)
Van egy ilyen gép a családban és újabban gond van vele. Szeretnék segítséget kérni arra vonatkozóan, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy-két felvétel után kikapcsol, mert gyengének látja az elemet/akkut. Az akkuk fullra töltve, mérve és külső terheléssel jónak mondhatók, az elemek újak, de azok sem tetszenek a gépnek. Minden funkció működik egyébként, már amikor működik a gép. Kikapcsolás után várva néhány percet, ismét bekapcsolva, megint lehet egy-(két) képet csinálni, de jelzi, hogy gyenge az akku és automatikusan kikapcsol, behúzza a fülét-farkát.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. KODAK DX7440-esem van. A töltőm nincs meg. Tud valaki megoldást a töltésre? USB-n keresztül nem tölthető az akku? Sürgős!
Sziasztok!Új vagyok itt és most vettem egy Kodak cx7430-as gépet és mivel eléggé kuka vagyok hozzá/főleg az angolhoz/ az lenne a kérésem nem e tudna valaki magyar nyelvű használatit küldeni nekem vagy hogy hol juthatnék hozzá?! Előre is köszi a segítséget! e-mail:wolf 66@axelero.hu