Keresés

Részletes keresés

Ilja Iljics Creative Commons License 2003.06.30 0 0 14
Bármelyik egyházban.
Előzmény: Dzsugas Viki (11)
Probatbicol Creative Commons License 2003.06.30 0 0 13
Kihez beszélsz, szerencsétlen?
Előzmény: Törölt nick (4)
Demim úr Creative Commons License 2003.06.30 0 0 12
nagyon hiányzott egy újabb orbános topic?????
Előzmény: Probatbicol (-)
Dzsugas Viki Creative Commons License 2003.06.30 0 0 11
"Valljuk, hogy az ember mindenek előtt lélek, érzés, gondolat; az emberi élet nem merül ki a fogyasztásban, s a mégoly vonzó vágyak minél gyorsabb kielégítésében.
Valljuk, hogy noha mindannyian gyarló és hibákat vétő lények vagyunk, megvan a képességünk a javulásra és az erkölcsi tökéletesedésre."

Világos. Először a JEL leemberezi Megyót, aztán a beszólással érezteti, hogy tenmagában nincs meg a szeretet erejéből táplálkozó lélek és gondolat, viszont megdicséri a mégoly vonzó vágy minél gyorsabb kielégítésében résztvevőket, akik a 75 éves álom valóra váltását támogatták.

Hol lehet beiratkozni erre a spéci agymosás tanfolyamra, ahol demagóg populizmusok ön és közveszélyes közlési kényszere alakul ki a résztvevőkben?

Előzmény: geszthi (9)
geszthi Creative Commons License 2003.06.30 0 0 10
MIt gondolsz miert emlegetik az Orban fanok es o is ennyire az osztogatast, meg szornyulkodnek ennyit, hogy "eladositja az orszagot a komcsik az osztogatasaikkal"?

Azert mert mert felnek, hogy ha netan nyernenek nem lesz mibol ujra klienturat epiteni!

Ugyanis ezek a gaz komcsik kepesek es mindenkinek nem csak a szoci kozalkalmazottaknak emeletek a fizteset.

De legalabb megtudtam, hogy Orban Viktor tonkrement anyagilag (pedig nem panaszkodhatna, munkanelkul fizetest felbenni ugye), mert mar nyamvadt 160ezer forintja se volt nem hogy sajatjabol tamogassa az erdelyi magyarokat az allando melldongetese kozepette.

De szonokolni azt bezzeg tudott!!

Előzmény: Probatbicol (-)
geszthi Creative Commons License 2003.06.30 0 0 9
"a hidat egy olyan ember avatja majd fel - rendes szabadsága miatt majd csak jövő pénteken -, aki..."

Csak az ilyen polgari primitiv beszolasok jellemzesere, illetve hogy milyen is az az onerzetes vallasos polgari sodrodas a vezer utan!

Somogyvár: Orbán nem jött, az átadás elmaradt
június 29. 19:29
[MTI]

Elmaradt a somogyvári kilátó hivatalos átadása vasárnap, mert Orbán Viktor volt kormányfo más elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a Szent László napokra idozített eseményen. A kilátó hivatalos átadása emiatt egy késobbi idopontra kerül - közölte Móring József Attila, a település polgármestere az MTI-vel. A 17 méter magas kilátó néhány hete már látogatható.

A millenniumi pályázaton nyert 5 millió forint adta az alapot a bencés apátság romjainak szomszédságában emelt kilátó építéséhez - hangsúlyozta a polgármester.

"Reményeink szerint a messzirol felismerheto kilátó idegenforgalmi kitörést jelenthet a település számára" - tette hozzá Móring József Attila.

Előzmény: Dzsugas Viki (6)
ex_lx Creative Commons License 2003.06.30 0 0 8
"Az mindenesetre korszakos felismerés, hogy osztogatni csak akkor lehet, ha van miből."

Hát mos má nem nagyon van. Ilyen ez az Orbán, nem képez tartalékokat négy évnyi szoci regnálásra, pedig tudhatná, hogy az elég költséges.

Előzmény: Probatbicol (-)
Ilja Iljics Creative Commons License 2003.06.30 0 0 7
Ez a Fidesz csak nem akar tanulni. :-)
"Ebből az összefogásból, ebből a közös akaratból születhetett meg e híd."
Lószart. Izé... lózung. A híd a mi pénzünkből született meg. Pár tenyérösszeverést talán megérdemelnének azok is, akik az egészet fizetik, de ez már az írói munkásságom része.
(mellesleg az agybaj biztos jele, ha valaki az "ez a híd", vagy "a híd" helyett az "e híd" formát preferálja.)
Előzmény: Dzsugas Viki (6)
Dzsugas Viki Creative Commons License 2003.06.30 0 0 6
Fidesz: a szekszárdi híd közös akaratból létesülhetett 2003. június 29. 14:08

MNO
Az Országos Sajtószolgálat az alábbi közlemény kiadására kapott felkérést:
Tolna megye 75 éves álma valósult meg a szekszárdi Duna-híd elkészültével. Bár évtizedeken keresztül hallhattuk - sőt napjainkban is egyre többet halljuk -, hogy mit, miért nem lehet megcsinálni, mégis volt négy olyan esztendő Magyarország életében, amikor valamennyien arról beszéltünk, hogy mit, hogyan lehet mégis valóra váltani. Ebből az összefogásból, ebből a közös akaratból születhetett meg e híd.
A sors különös fintora, hogy a hidat egy olyan ember avatja majd fel - rendes szabadsága miatt majd csak jövő pénteken -, aki mindent megtett annak érdekében, hogy lejárassa azokat, akik a létrejöttét segítették.
Ott leszünk és meg fogjuk tapsolni őt is. Tapsunk azonban mégsem neki szól majd, hanem azoknak - és csakis azoknak -, akik a 75 éves álom valóra váltását támogatták: a tervezőknek, a kivitelezőknek, minden közreműködőnek és természetesen azoknak, akik használni fogják.
Fónagy János (Fidesz)
Koltai Tamás (Fidesz)

Jól értem, Medgyessyt "leemberezték"?! :-)
Bezzeg a miniszterelnök úr az miniszterelnök úr.
A cikkben dialektikusan van építés is (hídavatás) és sodródás is (alant). Bár erről írja Nevem Van Petrovics holland költő hogy "Habár felül
a gálya, S alul a víznek árja, azért a víz az úr."

Előzmény: Probatbicol (-)
Ilja Iljics Creative Commons License 2003.06.30 0 0 5
Hú bakker, te kőműves vagy, hogy mindig csak építesz?
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.30 0 0 4
Nem, nem tévedsz Juszt elvtárs, ezúttal Orbánnak igaza van. Ti komcsik mindig csak pusztítatok, ebben profik vagytok. Mi ellenben építünk, mi ebben vagyunk jók.

"Az mindenesetre korszakos felismerés, hogy osztogatni csak akkor lehet, ha van miből. Márpedig ha egy kormány elviszi a kasszát, akkor nem könnyű, bizony."

Köszi, hogy cáfolod a központi komcsi rágalomáriát, miszerint a Fidesz üres kasszát hagyott rátok. Hiszen volt miből osztogatnotok vagy cca. 300 milliárd forintot.

Előzmény: Probatbicol (-)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2003.06.30 0 0 3
"Márpedig ha egy kormány elviszi a kasszát"

Ez olyan Bolgár György színvonalú volt.

Már kampányszövegnek is szar.
Lassan már ti sem hiszitek el nemhogy a választópolgárok.

3 év múlva is ez lesz az oka az mszp által szétzilált gazdaságnak?

Előzmény: Probatbicol (-)
zazike Creative Commons License 2003.06.30 0 0 2
Itt megtalálod:))
Nekem első blikkre ez ugrott be:)))
Előzmény: Powersystem (1)
Powersystem Creative Commons License 2003.06.30 0 0 1
Az meg merre van?
Előzmény: zazike (0)
zazike Creative Commons License 2003.06.30 0 0 0
Tabajdi templom:)))
Előzmény: Probatbicol (-)
Probatbicol Creative Commons License 2003.06.30 0 0 topiknyitó
Magyar Nemzet: "A magyar történelem során két korszak váltotta egymást: az építkezésé és a sodródásé. Az utóbbiban rögtönzött és rossz döntéseket hoztak a politikusok, feléltük a javakat, nem volt hit és erő. Az építő korszakokban azonban az építés ösztöne erősebb volt a széjjelhordásénál; ez vitte előbbre a magyarok sorsát – jelentette ki Orbán Viktor a tabajdi református templom felújítási ünnepségén.

Az 1721-ben épült tabajdi református templomot 1832-ben újították fel utoljára. Az épület az eltelt idő alatt szinte életveszélyessé vált, és a száz éves orgonát sem tudta használni már a gyülekezet. A polgári kormány alatti nagyszabású templomépítő és - rekonstrukciós programnak és a hívek adományainak köszönhetően a gyülekezeti hajlék mostanra megújulhatott. Karl Melinda tabajdi lelkipásztor és Temesszentandrási György fideszes polgármester meghívására Orbán Viktor volt kormányfő, a Fidesz elnöke is eljött az ünnepségre.

A hálaadó istentiszteleten igét hirdetett Varga László, a Duna-melléki Református Egyházkerület főjegyzője, majd Orbán Viktor szólt a gyülekezethez. A Fidesz elnöke az építkezés allegóriájánál maradva elmondta: az építkezés nemcsak valóságosan, téglából és kőből, de lélekben is történik. Az a szerencsés, ha e kettő összetalálkozik, mert ha a valóságos épületeket lerontja is a történelem, az emberek azokat újra felépíthetik maguknak. A templom felújítása kapcsán hangsúlyozta: a templomok több emberöltőre épülnek, és mindig az ősök üzenetét hordozzák a jövő nemzedéke felé. – A politikai széljárás miatt nem szabad elveszíteni hitünket, hanem újra és újra szövetkeznünk kell saját közösségünk boldogulásálért, az ország és a nemzet gyarapodásáért – hangsúlyozta a volt kormányfő.

– Miniszterelnökként tapasztaltam, hogy azok a közösségek, amelyek kormányzati támogatást kértek valamely nagy céljuk megvalósítására, nem csupán kívülről várták a hozzájárulást, hanem ők maguk még erejükön felül is áldozatokat hoztak a cél érdekében. Mert minden adomány akkor értékes, ha az megsokszorozódik – hangsúlyozta a politikus –, és osztogatni is csak akkor lehet, ha van miből."

Tévedek, ha ezt az egészet úgy kell érteni, hogy alatta építkeztünk, most meg sodródtunk? De sebaj, mert lesz ez másként, szövetkezni kell és megy majd minden, mint a karikacsapás.

Az mindenesetre korszakos felismerés, hogy osztogatni csak akkor lehet, ha van miből. Márpedig ha egy kormány elviszi a kasszát, akkor nem könnyű, bizony.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!