Keresés

Részletes keresés

h_g Creative Commons License 2003.07.03 0 0 3
Strandra mi rendszeresen vittünk sajtos pogácsát (kicsiket) középen félbevágva, benne 1 karika lángolt kolbásszal. Isteni jó, de nem ajánlatos tovább cifrázni (legfeljebb 1 pici darab Karaván sajttal); inkább vigyél mellé gyümölcsöt is, hogy a vitamin se hiányozzon.

Gézáék Creative Commons License 2003.07.03 0 0 2
Kedves Léleklepke (szép, lágy neved van),
mivel ma indulunk egy elég hosszú útra, a tojáskrémes szendvicset mindenképpen elkészítem - nagyon finoman hangzik! Majd beszámolok róla, hogyan sikerült. Lehet, hogy pici tejfölt is teszek majd bele.

Kedves Sigue,
igen, valóban sok múlik a tárolás módján: ílyenkor tényleg figyelni szoktam arra, hogy a kevésbé romlandó szalámis maradhasson a végére.
A hókifli jó ötlet (a Horváth Ilona félét karácsonykor mindig megsütöm), de mára sajnos már nem jut időm rá. Lehet, hogy egy sütés nélküli kekszrúdra viszont igen? Eszembe sem jutott eddig édességet gyártani.

Most megkívántam a kenőmájast zöldhagymával, lehet, hogy olyat is csomagolok egyet-kettőt. :)

Törölt nick Creative Commons License 2003.06.27 0 0 1
Szia!

Nem mindegy, hogy mikent lesz tarolva az a szendvics. Mondjuk egy napi buszozashoz nem csomagolnek romlandot(pl sonkat, parizsit) mert a meleg buszban megzoldul. Ha van hutolada az mas! :)

Turokremet(turo,so,bors,kicsi vaj,aprora vagot fustolt sonka) toltottem mar paprikaba .
Hutve volt az igaz, de olyan frissito volt a strandon eszegetni, meg kenyer nelkul is.

Anyu pedig minden hosszabb utra csinal egy nagy doboz "Hokifli" nevu sutemenyt. Mindent kibir es minnel regebbi annal jobb. :)

Előzmény: Gézáék (-)
Léleklepke Creative Commons License 2003.06.27 0 0 0
Tojáskrémet csináltál már? Nah, az csúcs tud lenni. Ha nem ismernéd: kemény tojás lereszelve, összekeverve vajjal, mustárral, hagymareszelékkel, sóval, borscs-csal:))));ezt kend a kenyérre, és egyétek, mert tök jó. :))))))
Előzmény: Gézáék (-)
Gézáék Creative Commons License 2003.06.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

itt a nyár, tele kisebb-nagyobb utazásokkal, amikre szendvicset viszünk magunkkal/küldünk másokkal. Szeretnék ötleteket kapni, hogy a hagyományos sonka-sajt-paprika-sárgarépa, szalámi-sajt-tojás-retek, sajt-sajt-paprika, füstölt tarja-füstölt sajt-csalamádé formációkon kívül mivel lehetne változatosabbá tenni ezeket az étkeket.
Várom a tippjeiteket!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!