Keresés

Részletes keresés

ixipszilon...2 Creative Commons License 2008.11.20 0 0 22
A Jobbik Brüsszelbe készül - a Magyar Hírlap interjúja Vona Gáborral /részlet:/

"Sok millió ember vágyát mondtam ki október 23-án, amikor arról beszéltem, hogy amikor hatalomra kerülünk, porig romboljuk a Tv2 és az RTL Klub székházát. Nem udvarias taps, hanem gólörömszerű ünneplés fogadta a bejelentést. Igaz, utána kaptam kritikát, hogy nem volt teljes a lista, hiszen azt az ATV-t kihagytam a felsorolásból..." /Vona G./

http://zuglo.jobbik.hu/a_jobbik_brusszelbe_keszul_a_magyar_hirlap_interjuja_vona_gaborral

A hallgatósága nem kicsit volt elfogult... Nem volt reprezentatív a visszajelzésük.
Inkább szavalta volna el Petőfi Sándor: Anyám tyúkja című versét.
ixipszilon...2 Creative Commons License 2008.11.17 0 0 21
A szomszédos parkból lőhettek be az ATV-székházba.

cikk: http://www.hirszerzo.hu/cikk.a_szomszedos_parkbol_lohettek_be_az_atv-szekhazba.87315.html
ixipszilon...2 Creative Commons License 2008.11.15 0 0 20
ixipszilon...2 Creative Commons License 2008.11.15 0 0 19
TBN
tbn2
tbn1
tbn3

A MINTA:
a minta
ixipszilon...2 Creative Commons License 2008.11.15 0 0 18
A mintaadók :

A CBN – Christian Broadcasting Network – 1966 óta közvetíti adásait. Naponta körülbelül egymillió lakásban nézik műsoraikat. A világméretekben egyik legsikeresebb keresztény tévéműsor, a 700-ak klubja nemzetközi adásai 180 nemzetben, 71 nyelven foghatók. A televíziós program az interaktív televízióból nőtte ki magát 1963-ban, amikor Pat Robertson 700 nézőt arra kért (amikor majdnem „füstbe ment terv” lett számára a televíziózás), hogy havonta 10 dollárt biztosítsanak a 700-ak klubja számára, amely fedezné a CBN havi költségvetését. Így alakult meg a „klub”, egy hírmagazin, amelynek CBN News nevű csapata bármilyen eseményt közvetít a terroristatámadástól kezdve a természeti katasztrófáig, élőben, a helyszínről; bemutatja és elemzi a híreket. A parlamenti eseményekről a társaság washingtoni irodája jelentést ír; illetve tudósítást küld még olyan trendekről, amelyek a világot formálják Moszkvától Jeruzsálemig. A 700-ak klubja televíziós adása különleges, speciális programokat is tartalmaz meghívott neves személyiségekkel, de a zenei műsorok sem maradnak le a palettáról.

A TBN (Trinity Broadcasting Network) keresztény tévécsatorna 1973. május 28-án sugározta első adását. Jelen pillanatban a TBN világszerte 3171 közvetítő állomáson, valamint 21 műholdon keresztül fogható. A programokat több nyelvre lefordítják a texasi Nemzetközi Produkciós Központban. A televíziós programok mellett a TBN-nek vezető szerepe van a főbb keresztény mozifilmek gyártásában. Többek között: China Cry, Jézus élete, Az Omega kód I–II, Carman, Megiddo. Valamint partnerként vett részt a vizuális Biblia Máté evangéliuma és az Apostolok cselekedeteinek elkészítésében. A TBN zászlóvivő produkciója a „Dicsérjük az Urat” című műsor, amelyben prominens személyek láthatók, akik gyakran chatelnek is a nézőközönséggel. Az élet minden területéről jönnek, hogy beszéljenek hitükről, tapasztalataikról: Amerika legnagyobb gyülekezeteinek vezető pásztorai, asztronauták, atlétikai bajnokok, háborús hősök, mozisztárok, zenei előadók. Továbbá egészségügyi program, fitnesz, gyerekműsor is megtalálható a TBN tévécsatornán, valamint keresztény zenei videók, házassággal kapcsolatos sorozatok, nyaralási tanácsadás, inspiráló keresztény drámák és mozifilmek.

http://www.ujexodus.hu/index.php?cikk=451
http://www.tbn.org/
Életkép a TBN-ből:
http://www.geocities.com/dlewis1223/Scary_Televangelist_Hair_-_Jan_Crouch.html

tbn
cbn
seus Creative Commons License 2007.01.10 0 0 17
En meg nem akarom felhozni a 700-asok klubja az ATV-n kituno topicot. Olvastam Pat Robertson idei ujevi joslatait, csak meg akartam kerdezni, figyel meg valaki erre a paprikajancsira Magyarorszagon?
mdifferent Creative Commons License 2007.01.08 0 0 16

Én meg nem  akaratam az írok a Hetekről topikot megkeresni, ha már ezt a jó hírt ide hoztad, csak eszembe jutott, hogy valamelyik nap hiányoltam Ízing Antal írásait az újságból és beírtam a keresőbe.....

Pont egy szomorú hírrel kezdődött a lista, hogy épp akkor súlyos közlekedési baleset miatt intenzív osztályon van és egy képaukción gyűjtenek a családja és a felépülésének a segítésére.

Gondolom más is olvasott tőle és kívánok neki teljes gyógyulást, gyors felépülést!

Nem találtam a beíráson dátumot, de legfelül volt.

Előzmény: lujo2 (15)
lujo2 Creative Commons License 2007.01.08 0 0 15
Nem akartam egy új topicot, az ATV-re meg nem dobott ki semmit se. Lényeg:

Az Esti Frizbi megverte a Szólás szabadságát

Vasárnap este 20 óra és 21 óra 50 között a teljes lakosság 8,5%-a, közel 800 ezren kapcsoltak a szórakoztató műsorr
Előzmény: HansBlack (14)
HansBlack Creative Commons License 2006.02.23 0 0 14
Az MKKP megígéri, hogy törli a topicot:-)
Előzmény: keresohotmail.com (12)
fish12 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 13

Miért nem azt kéred, hogy a címet módosítsák, ha úgyis nyirtni akarsz egy hasonlót?

Előzmény: keresohotmail.com (10)
keresohotmail.com Creative Commons License 2006.02.22 0 0 12
Most akkor tényleg reménytelen töröltetni egy topicot? Mert akkor inkább tényleg hagyom had menjen oda ahova való...
Báthory Ödönke Creative Commons License 2006.02.22 0 0 11
...vagy HITgyüli az ATV műsora.

b
Előzmény: keresohotmail.com (10)
keresohotmail.com Creative Commons License 2006.02.22 0 0 10
Hogy újat tudjak nyitni, pl. olyat hogy az "ATV a Hitgyüli műsorán" vagy "műsoron a Hitgyüli az ATV-be" vagy "műsoron az ATV a Hitygülibe" stb-..
Előzmény: elterito (9)
elterito Creative Commons License 2006.02.22 0 0 9
mérkénetörölni?
Előzmény: keresohotmail.com (7)
egypartrendszer Creative Commons License 2006.02.22 0 0 8

Már éppen törölni akartam, de kíváncsivá tettél.

Persze ez csak vicc. Nem kell törölni. Majd az idő vasfoga belepi ezt is a többi süket témával együtt.

epr

Előzmény: keresohotmail.com (7)
keresohotmail.com Creative Commons License 2006.02.22 0 0 7
Törölje valaki ezt a topicot mert olyat teszek, mint a nagyapám!
keresohotmail.com Creative Commons License 2006.02.21 0 0 6
Vagy az index a keresohotmail műsorán :)
Előzmény: HansBlack (4)
keresohotmail.com Creative Commons License 2006.02.21 0 0 5
Hahóóó... kérem törölni eztet a topicot!
HansBlack Creative Commons License 2006.02.21 0 0 4
Keresohotmail az Index műsorán...
:-)
Előzmény: keresohotmail.com (-)
vfo Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3
Hamar rájöttél. Fő a határozottság.
Előzmény: keresohotmail.com (2)
keresohotmail.com Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2
Ennek a topicnak sincs semmi értelme. Hogy lehet töröltetni kedves jobbanhozzáértők?
TREWQ Creative Commons License 2003.06.26 0 0 1
Ja, jol tetted, hogy nyitottad ezt a temat, jo erzes hogy vannak olyan emberek, akik hatarozottan lattyak a jovot! :-)))
Eljen az evengelium!
Előzmény: keresohotmail.com (-)
tapsi-hapsi Creative Commons License 2003.06.26 0 0 0
"Utoljára Pajor Tamás próbálkozott ilyen dumával, amikor a Neuroticot a Hit Gyülekezetére cserélte. Lovasi pedig megcsinálta a Bandi a hegyrőlt, és amikor látta, hogy nem jó, inkább maradt a Kispálnál. Ezt kéne tennie Dave-nek is. Szépen bocsánatot kérnie a DM tagjaitól, azt mondani, hogy bocsánat, nélkületek semmit nem érek, csináljunk még néhány jó Depeche Mode lemezt."

Szenvedés félház előtt

Zappe Gábor
2003. június 25., szerda 16:03

Az elnyomott énekes esete Budapesten nagyképű nyilatkozatok és szánalmas koncert után. Dave Gahan kérjen bocsánatot a Depeche Mode megbántott tagjaitól, és csinájon velük még néhány lemezt. De egyedül többet soha.

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének!
Nyomtatható változat a támogatásával

h i r d e t é s

Dave Gahan lemeze - Paper Monsters - promóciójaként felvetette: kiszáll a zenekarból, mert Martin Gore elnyomta, más dolga sem volt, mint az Andy Flatcher és Martin által megírt számokat felénekelje a lemezre, majd a koncerteken elénekelje. Addig azért nem merészkedett, hogy Martin afféle kapudrogként személyesen kényszerítette a heroinra, Andy pedig tölcsérrel nyomta le a torkán a viszkit, de majdnem. Egyik interjújában még Kurt Cobainre is neheztelt, mert ellopta tőle a főbelövés ötletét.

Szóval Dave azt mondta, hogy elnyomták, holott neki is voltak elképzelései a zenét illetően. Hát hétfőn a Budapest Sportarénában megtudtuk milyenek. Már az is gyanús volt, amikor azt nyilatkozta, hogy a Depeche Mode Exciter című albuma áll hozzá a legközelebb. Ez már jelzett valami szomorút, ugyanis az egyik leggyengébb DM albumról beszélt. De ennyire gyengére, szomorúra és szánalmasra még a DM-fan, így elfogult szerző sem számított, leszerelt Cure-os nőjével egyetemben.

Gyenge félház gyűlt össze hétfő este a Sportarénában. Feltehetően az a fele jött el teltháznak, amelyik még nem vette meg a lemezt. Pedig Magyarországon minden feltétele adott egy teltházas és jóhangulatú Dave Gahan koncertnek, ahogy egészen idáig, minden Depeche Mode koncerten így is volt. Magyarországon működik Európa legnagyobb és legaktívabb DM Fan Clubja , az indexes topicok között a Depeche Mode Klub hozzászólói aktivitásával szinte csak az Alfa Romeo szerelem_? vetekszik.

És erre este kilenckor megjelenik Dave a színpadon, Budapesten, és a legjóindulatúbb közönség szeme láttára elkezd nyavalyogni, borzalmasan rossz hangzás és a lehető legszánalmasabb képi kellékek között. Most képzeljék el a megasztárt, amint húsz évvel ezelőtti hópelyheket vetítenek a háta mögé. Több mint egy órán keresztül. Néha pörög egyet a tengelye körül félmeztelenül, akkor a tömeg egy része hisztérikusan sikongat, a másik szeme inkább eltakarja a szemét. Szegény Dave.

Még szerencse, hogy a félházat majdnem tökéletesen kezelték a biztonsági őrök. Aki ülőhelyet vett/kapott annak a seggét szépen a székhez ragasztották, így akkor is kizárt volt az őrjöngés lehetősége, amikor legalább néhány DM-klasszikust is lenyomtak. Pedig akkor még a hervadt közönségen is látszott némi lelkesedés. Húzzá az ülésedre bazmeg' - hangzott fel az erélyes felszólítás, amint az ember a lépcsőre mert állni, nem pedig az üléséhez ragasztva ült, mint egy Frank Sinatra koncerten. Egyébként az élelmesek le tudtak szökni ülőjegyükkel is a küzdőtérre, csak épp minek. Hehe...

A lemezről és a számokról sokat írni nem érdemes. A DM-ben bevált elemeket veszi elő, csak éppen közhelyesen, ötlettelenül, gyenge szövegekkel. Kár érte, Dave Gahan saját bálványát rombolja le, mégpedig módszeres alapossággal. Egyébként is milyen dolog már előállni egy popsztárnak azzal, hogy itt vagyok tisztán, drog és alkoholmentesen, a koncertjeimre pedig elkísér az asszony meg a négy lányom, akikkel meg idáig dolgoztam, azok elnyomtak.

Utoljára Pajor Tamás próbálkozott ilyen dumával, amikor a Neuroticot a Hit Gyülekezetére cserélte. Lovasi pedig megcsinálta a Bandi a hegyrőlt, és amikor látta, hogy nem jó, inkább maradt a Kispálnál. Ezt kéne tennie Dave-nek is. Szépen bocsánatot kérnie a DM tagjaitól, azt mondani, hogy bocsánat, nélkületek semmit nem érek, csináljunk még néhány jó Depeche Mode lemezt.

keresohotmail.com Creative Commons License 2003.06.26 0 0 topiknyitó
A "Hitgyüli az ATV műsorán" topic az ott elhangzottak és a közelmúlt eseményei miatt aktualitását vesztette, a topic létezésének legitimációja érdekében fájdalommal (az volt a kedvenc topicom), de meg kellett tennem ezt a lépést és aktualizálnom kelett a címet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!