Keresés

Részletes keresés

Tub Creative Commons License 2003.07.03 0 0 334
Ettől félek én is.
A kormány pedig felvállalja a maffiát.
Előzmény: livefast (333)
livefast Creative Commons License 2003.07.03 0 0 333
Juszt eddigi életművének abszolút mélypontja ez a produkció, de nincsenek illúzióim.

Maradni fog, végzi tovább a munkáját.
Pártszerűen.

Előzmény: Tub (332)
Tub Creative Commons License 2003.07.03 0 0 332
Kedves topiklakók!

Ha valaki elmulasztotta megnézni Juszt kihallgatás-szerű produkcióját, az letöltheti a weblapomról erről a linkről:

Juszt-Szász "interjú" (real media, 9,3 MB)

Én most láttam ezt a förmedvényt először és azt hiszem a közszolgálati televízióban ilyen embernek, mint amilyen a hobbimészáros Juszt László nincsen helye.

Ez a műsor nem Szász Károlyról szólt, nem a munkájáról, nem a felügyeletről. Hanem egy lejáratókampányról, egy valamilyen küldő érdek (kormányzati, gazdasági, van személyes?) feltétlen kiszolgálásáról.

Ma, 2003-ban, bő fél évvel hazánk EU csatlakozása előtt megengedhetetlennek tartom, hogy ÁVÓ-s módszerekkel, titkos kormányzati adatgyűjtés segítségével félemlítsenek meg köztisztviselőket, majd a nyílt utcán fényes nappal verjék meg az államtitkári rangú közalkalmazottat.

A minimum, hogy Jusztot eltakarítják a képernyőről ezek után, ha a Medgyessy-kormány valóban demokratikus elvek szerint kormányozza hazánkat.

Ha Juszt marad, akkor kijelenthetjük, hogy a Medgyessy-kormány támogatja a maffiát és az erőszakot, állami szintűvé emeli a bűnözést. Ha Juszt marad, a Medgyessy-kormánynak mennie kell, ha demokráciában szeretnénk élni.
HAME Creative Commons License 2003.06.30 0 0 331
Tudod engem nem érdekelnek a belső intrikák, sem az, hogy ki mennyire körmönfont. Én a képernyő ezen oldalán ülök, csak az érdekel, mi jön le a képernyőről. S Baló szerintem nagyjából egyfomán kedves*/utálatos* (*nem kívánandó törlendő) oldalfüggetlenül mindenkihez, Betlen a maga simlis modorában pedig egyformán kellemetlen dolgokra tud rákérdezni mindenkinél. Nálam ezzel ebben a bozótharcos médiavilágban már elérik a kívánatos újságíróetika minimumát, ellentétben az alantabb említett urak és társaságuk csontignyalástól a aljasságig terjedő repertoárjával, amiből ráadásul igen keveset tud meg a néző, már az illető urak kitika nélküli elkötelezettségén kívül.
Persze elvakult drukkereknek Baló és Betlen az etikátlanság bronzkompozíciója, mert egyrészt milyen pofátlanság kellemetleneket kérdezni (azaz hazugságokat terjeszteni) a mieinktől, és miért ennyire elnézőek az ellenséggel szemben.
Nyugodj meg Probi, a szélsőjobbnak ugyanolyan "elgondolkodtatóak voltak" Baló Orbánnal készített interjúi, mint számodra.
S azért az elég jó bizonyítvány egy médiamunkásnak, ha mindkét oldalról támadják a szélsőségesek. :DDD
Előzmény: Probatbicol (327)
Probatbicol Creative Commons License 2003.06.30 0 0 330
Miből jöttem ki?

Amúgy pedig igen, ez egy sumákolós ország, benne mindannyiunkkal. Mint ahogy az egyik legpiásabb is a világon. Meg az egyik legdepressziósabb.

Előzmény: szigorúan (328)
kodelka Creative Commons License 2003.06.30 0 0 329
"Egyébként nagyon tetszik, amikor egy mélyen etikátlan ország osztja az ítéleteket."

mi nem érdemlünk meg téged

Előzmény: Probatbicol (327)
szigorúan Creative Commons License 2003.06.30 0 0 328
Üdv, PB.

Tehát ezek szerint úgy érzed, jól jöttél ki az interjúból - már ha jól értelmezem a hallgatást.
"(...) mélyen etikátlan ország"

Most mindannyian - köztünk te is - elítéltettünk?

Probatbicol Creative Commons License 2003.06.29 0 0 327
Hát, nem tudom. Talán csak körmönfontabbak, nem annyira direktek, és éppen ezért még etikátlanabbak. Balónak az Orbánnal készített interjúi nagyon elgondolkodtatóak voltak ebből a szempontból.

Egyébként nagyon tetszik, amikor egy mélyen etikátlan ország osztja az ítéleteket.

Előzmény: HAME (326)
HAME Creative Commons License 2003.06.29 0 0 326
Tán azért mert Baló azon nagyon kevesek közé tartozik (így hirtelen csak Betlen jut még eszembe) aki a lakatték, friderikuszok, forrók és jusztok médiavilágában megpróbál valamiféle minimáletikát a képernyőre vinni.
Előzmény: Probatbicol (318)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.29 0 0 325
Hát nem tudom kedves Juszt úr, ha itt vagy, mi a fenét művelt, amíg száműzték a képernyőről az orbáncék, de hogy az a stílus, amivel a Szász Károlyt letámatta nem kívánatos, mert etikátlan. Mint annak idején a Torgyánnal készített volt (emlékezzünk, a mára "konzervativizálódott" Frankával együtt készült az a produkció). Akkor, ha jól valami etikai eljárást is sikerült elérni, és Frankástúl meg lett bélyegezve.

Ma ugyanazon egyenlőtlen, lerohanó, undok, sárfröcskölő stílusban beszél, mint akkor. De ilyen a TVügyvéd műsora is, ott sem hagy egy mondatot sem végigmondani...

Nagyon remélem, lekoptatják a képernyőről és mielőbb, nem jobb így a Lovas-Bencsik-Bayer nívónál, és őket sem állhatom.

Szász urat nem tudom ki és miért verette meg, de amilyen keményen állta a mocsokáradatot -nem tudom, saras-e bármiben is-, bizony nem csodálom, hogy elkalapálták. Vagy mert hiperkarakán, vagy mert hipergörény. Mindenesetre nagy teljesítmény volt. Jobbulást neki!

Juszt úrnak meg javaslom, fontolgassa a nyugdíj áldásainak élvezetét, gondolom, nem szűköldködne, viszont a közélet tisztaságára eképp igen jó hatást gyakorolna.

kodelka Creative Commons License 2003.06.29 0 0 324
Teccik ez a sok frontos "harcod", Tasnádi bünözö, György Péter gügye, Balóról is van egy két jó szavad, Szász "bedöngölve",...
ilyet ma csak az mer megengedni magának, aki nagyon körbe van betonozva, vagy hüle :)
Előzmény: Probatbicol (318)
Probatbicol Creative Commons License 2003.06.29 0 0 323
Mit készítettem én?
Előzmény: szigorúan (322)
szigorúan Creative Commons License 2003.06.29 0 0 322
Akkor még egyszer: a műsort te készítetted, jóval előbb ismerted annak tartalmát, mint mi. Mégis felhívtad rá a figyelmet, amiből az következik, hogy úgy érzed, jól jöttél ki belőle.
Előzmény: Probatbicol (321)
Probatbicol Creative Commons License 2003.06.29 0 0 321
Nem feleltem, mert nem értem.
Előzmény: szigorúan (320)
szigorúan Creative Commons License 2003.06.29 0 0 320
Üdv, PB.
Kérlek, válaszolj az utolsó kérdésemre.
Kösz
Előzmény: Probatbicol (318)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.29 0 0 319
"Azt várja , hogy azok csinálják a sajtót, akik a rendszerváltáskor legfeljebb 18 évesek voltak, vagy lehetőleg még ifjabbak? De mindenképpen olyanok, akik teszem azt diplomájukat nem Kádár alatt szerezték, mert akkor már neccesek?"

(OFF) Akik a rendszerváltáskor 18 évesek voltak, ma már harmincasok. Akik a diplomájukat Kádár után szerezték, lehetnek akár negyvenközeliek is. Mikor csináljanak sajtót, ha nem most? Pláne, ha kifejezetten erre képezték őket (GY.P. gondolom, főként rájuk gondol).

Előzmény: Probatbicol (318)
Probatbicol Creative Commons License 2003.06.29 0 0 318
György Péter részben megint hülyeségeket beszél, ami azért nem egészen szokatlan tőle. Ebben a cikkében a jobboldali közönség rokonszenvére játszik alattomosan (mint látjuk, be is jött neki, "bezzeg"-ember lett, Lovasék hivatkozási alapja), pedig csak szimpla személyes kis bosszúit és üzleti érdekeit érvényesíti. Ő, aki Körmendy-Ékes Judit tanácsadója volt az ORTT-nél, havi 850 rugóért.

Soha nem ír le egyetlen rossz szót például Balóról, aki Berecz Jánossal karöltve ellenforradalmazott még 1986-ban is, amikor azért már nem volt olyan nagyon muszáj, nem lőtték volna főbe, ha nem teszi.

Azt várja , hogy azok csinálják a sajtót, akik a rendszerváltáskor legfeljebb 18 évesek voltak, vagy lehetőleg még ifjabbak? De mindenképpen olyanok, akik teszem azt diplomájukat nem Kádár alatt szerezték, mert akkor már neccesek?

Mint például ő maga?

Előzmény: szigorúan (317)
szigorúan Creative Commons License 2003.06.29 0 0 317
"Ha hazánkban ezt a szellemi teljesítményt szólásszabadságnak hívhatják, akkor tényleg nincs remény. (...) Az MTV-ben ma ugyanis egyforma erővel van jelen Juszt László, Gyárfás Tamás, s végül, de nem utolsósorban Friderikusz Sándor. Ezek az emberek - a Kádár-rendszer hű és hűtlen fiai - teljesen alkalmatlanok arra, hogy megfeleljenek a XXI. századi demokratikus médiapolitika szakmai és etikai követelményének."
(György Péter: Ha élne Kádár... Élet és Irodalom, 2003. május 16.)

Ez kissé régebben írodott ugyan, de idevág, bár abszolút nem értek egyet a szerző "XXI. századi" kitételével. Ennek a XX. században is így kellett volna lennie. Olyan, mintha ezelőtt 3 évig ezek az emberek - és nyilván a többiek is - megfeleltek volna a szakmai etikának, mintha Gy. P. felmentést adna nekik. De hát a "demokratikus" jelzőt is odanyomta a médiapolitika elé, úgy látszik, az is csak XXI. századi követelmény...

A részlet a kútmérgező Magyar Nemzet szombati számából, Tóth Gy. László (az abszolút alkalmatlan, fasiszta, nevetséges stb.) Szembesítés című sorozatából való. És hadd legyek egy kicsit off! Ugyanitt Forró Tamás Medgyessyről:
"Teher alatt nő a pálma. Amúgy a XXI. század Deák Ference." (Népszava)

Engem leginkább az érdekelne, milyen megfontolásból dobta fel PB a netre a topicot? Láttam a műsort, olvastam a Seres-kritikát stb. PB! Ha buknék, ha meg lennék alázva, nem hívnám föl rá senki figyelmét! Ezek szerint te nem így értékelted.
Üdv

Előzmény: Törölt nick (289)
Korovioff Creative Commons License 2003.06.28 0 0 316
Nem akarlak én túldícsérni :-) De úgy tűnik akadt pont, amiben egyetértünk.
Előzmény: Vajk (284)
Korovioff Creative Commons License 2003.06.28 0 0 315
OK, értem én, hogy azt gondolod, te nem kerülhetsz ilyen helyzetbe.
Előzmény: Probatbicol (271)
Szopránszabó Creative Commons License 2003.06.28 0 0 314
Tehát Tasnádi bűnöző. Mint tudjuk, nehézsúlyban versenyzett. Milyen lehet egy nála százszor nagyobb bűnöző??? Nehezebb, mint te? :)))
Előzmény: Probatbicol (310)
kodelka Creative Commons License 2003.06.28 0 0 313
Te Probatbicol, Tasnádit bünözönek mondod?
Azért ennek már sulya van!
Előzmény: Probatbicol (310)
mioko Creative Commons License 2003.06.28 0 0 312
Egyről sem hallottál? Csak nem?!?!
Előzmény: F. C. King Bastard (311)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.06.28 0 0 311
No mesélj! :-)
Előzmény: Probatbicol (310)
Probatbicol Creative Commons License 2003.06.27 0 0 310
Szegény Tasnádi. Az "Egy fél élet előzetesben" című leendő bestseller szerzője.

Nyugosd lehetsz, hogy nála százszor nagyobb bűnözők vígan élnek szabadlábon.

Előzmény: kodelka (309)
kodelka Creative Commons License 2003.06.27 0 0 309
és a Tasnádi
Előzmény: balatonpart (307)
kodelka Creative Commons License 2003.06.27 0 0 308
:))))))))))
Előzmény: pindiy (306)
balatonpart Creative Commons License 2003.06.27 0 0 307
Érdekes, hogy te ilyen összefüggést látsz. Jusztnak Szeva bácsi a haverja.
Előzmény: Probatbicol (304)
pindiy Creative Commons License 2003.06.27 0 0 306
Te mond maci, voltaképpen mit is akarsz te Jusztól.
Ez egy hozzáképest meglehetősen korrekt interjú volt.
Szász Károly egy létező személy, a PSZÁF meg egy létező szervezet.
Előzmény: Törölt nick (289)
Kontár Oszkár Creative Commons License 2003.06.27 0 0 305
Akkor jobb lesz kerülni!
;-)
Előzmény: Probatbicol (304)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!