Keresés

Részletes keresés

V.vendéglátás Creative Commons License 2022.01.09 0 0 1114

Üdvözlök minden fórum olvasót. Látva mennyi minden kerül itt megosztásra, egy üzleti ajánlatot szeretnék én is megjeleníteni. 
Keresek olyan klubot, céget esetleg magán befektetőt, akinek releváns lehet egy Villányi ingatnba betársulni tőkével. Klub, cég esetén a tagok, alkalmazottak díjmentesen tudnák igénybe venni a szállás lehetőségét, ezen időn kívül én biztosítom a bevétel termelést. Minden esetben hosszú távon gondolkodó partnert keresek a későbbiekben új ingatlan vásárlásával történő bővüléssel. A jelenlegi beruházás ötmillió forint lenne, ezt két éven belül ki tudjuk termelni (kivétel a céges, klub tagok jelenléte a nagyobb eseményeken, ez esetben ez elhúzódik). 
Bár a negatív hozzászólás is elősegítheti a pontosbítást, azért bízom benne hogy olvassa ezt a posztot ezen a térségben gondolkodó személy is. Komoly szándék esetén a stefifan7722@gmail.com címre várom kérdéseit. 

PempőKapitány Creative Commons License 2021.10.20 0 0 1113

Helloka!
Nem konkrét befektetést keresek, hanem tanácsot szeretnék kérni. Pályakezdő fiatal vagyok, egy Budapest melletti kis településen lakom, kb. napi 3 órát ingázok munkába, 8 órában dolgozok hétköznap, van egy mellékállásom hétvégente, szóval nem lenne rossz beköltözni.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek van-e bármilyen olyan rövidebb távú (tehát inkább hónapokban, mint években gondolkozom perpill) befektetési vagy megtakarítási, vagy akármilyen lehetőség, amivel tudnék egy kis pénzt szerezni, ami nem valami orbitális nagy scam.
Azért kérdezem, mert perpill lakhatásra gyűjtök és, habár nálunk nem rosszak annyira a bérleti díjak jelenleg, Budapest egy kész rémálom ilyen téren, tökmindegy, hogy albit, vagy szobát nézel.
Előre is köszi a segítséget!

száz1 Creative Commons License 2021.09.28 0 3 1112

Vannak még degeneráltak, akik beveszik ezeket? :)

Előzmény: cryptoheff (1111)
cryptoheff Creative Commons License 2021.09.26 -1 0 1111

Sziasztok!

 

Szeretnék bemutatni egy projektet, „Ai. marketing” a neve.

A cég 2 éve működik.

Bevétele Cashback rendszeren alapul. Röviden: a cég hirdetéseket vásárol (pl. Facebook, Instagram, YouTube,  Google, stb.). Amikor eladás történik, a partnerek jutalékot fizetnek, a cégnek (nekünk).

Partnerek például: Simple Dress, Kütyübazár, Floryday, Pandora, Lidl, Lenovo, Kiko, Kaspersky, Decathlon, stb. - több ezer üzlet. A weboldalon az összes partner megtalálható, illetve a cég adatai szintén.

 

Havonta 25-35 %-os hozamra lehet számítani. Ez rengeteg, de valóban elérhető.

 

Ezenkívül a cég biztosít egy 50$-os ajándék utalványt, amivel tesztelhető a működés, ehhez nem szükséges befizetés.

Itt hagyom a saját linkem, ha ezen keresztül csatlakozol (fontos, hogy a referencia szám: d279376), megkapod az 50$ ajándék utalványt.

 

https://inb.network/#/?ref=d279376

 

Ez pedig egy videó a projektről, a regisztráció és az indulás menetéről.

https://www.youtube.com/watch?v=RHqituuS8E0

 

Amennyiben kérdésed lenne, keress bátran. Elérhetőségem publikus.

 

A fent leírtak nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak, pusztán a lehetőséget mutatom meg annak, aki nyitott a passzív jövedelemszerzés iránt. Mindenki maga dönt a saját pénzéről! A te pénzed, a te felelősséged! 

Görögnyár2022 Creative Commons License 2021.09.17 0 0 1110

Üdvözletem Mindenkinek! 

Görögországi felkapott helyén található eladó szálloda megvásárlásához és üzemeltetéséhez keresek üzlettársat. Kimagasló üzleti lehetőség. 2014. óta töltöm nyaralásom az adott helyen, mondhatni szakértője lettem a területnek. A szálloda nem le lakott, minimális felújítást igényel, amit 2022. év március hónapig kényelmesen meg lehet oldani. Főként a hely szépsége miatt éves szinten hiteles adatok alapján legalább 20.000 magyar származású turista fordul meg itt, akik vagy utazási irodán keresztül, vagy saját maguk foglalnak szállást. Jó magam is előre, már a nyaralást megelőző év végén foglalom le szállásomat, szállodámat, ami szinte mindig ugyan az a hely. 
Több olyan lehetőség is van amit itt speciálisan magyaroknak lehet kihasználni, és magyarok tudnak kihasználni, ezáltal az üzleti ajánlatom eléggé egyedi. 

Nem kevés pénzről van szó, ami a tőkét illeti, de a legnegatívabb számítások szerint is 2-4 év alatt megtérül. 
Biztonságos, és átlátható, ingatlanfedezettel rendelkező üzleti ajánlat.

Várom az érdeklődők jelentkezését. 
( Van tapasztalatom és képesítésem vendéglátási és szállodaipari ágazatban )


Szép estét kívánok mindenkinek. 

general2020 Creative Commons License 2021.09.17 -1 0 1109

Sziasztok!

Befektető üzleti partnert keresek, építőipari vállalkozás fejlesztéséhez. 
Meglévő megrendelések és elnyert munkák vannak birtokomban 8 és 9 számjegyű összegekről beszélünk. 
Eszközfejlesztéshez keresem partnerem hosszútávon. 

Kérdéssel fordulj bizalommal hozzám, regényeket nem írok, de személyesen kicsiny országunk bármelyik pontján tudunk találkozni. 


Üdvözlettel!

Horyk1 Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1107

https://horyk.ihub.global/site

 

 

Hélium coin! https://www.coingecko.com/en/coins/helium Hatalmas lehetőség teljesen ingyenes. Túl jó, hogy igaz legyen. Pedig valós 100%-ban. Ez a kis eszköz évente 12 ezer dollárt hoz létre az embereknek, TELJESEN INGYEN! Kérem, küldjön nekem egy üzenetet, ha érdekli a plusz 12 ezer dollár passzív jövedelem évente (előrejelzés szerint évi 100 000 dollárra lesz képes a következő évben). Az INGYENES ok az, hogy a vállalat a költségeket előlegezi az összes bányászott érme egy százalékáért cserébe. 40 millió ilyen eszközt próbálnak kihelyezni szerte a világon. 300 méterenként akarnak egyet. Ha INGYENES KÉSZÜLÉKET szeretne, regisztráljon az alábbi linken és ott adjon meg minden információt. A hélium szuper legitim. Létrehozzuk a tárgyak internetének (IOT) LongFi rádióhálózatát. Nincs díj, nincs semmi trükk, egyszerűen beteszi a készüléket az ablakába, és hagyja, hogy tegye a dolgát. És ezután fizetést kap. NEM mlm, 2 szintről kap ajánlói jutalékot 10-25%-ot azoknak a tagoknak az összes bányászati jutalmukból. Teljesen ingyenes!

Nikons Creative Commons License 2021.06.18 -1 0 1105

Üdvözlök mindenkit!

Egy hat hektáros halastó rendszerhez és a mellette lévő plusz két hektáros terület megvételéhez keresek tőkés társat, befektetőt, üzleti angyalt. A festői szépségű ingatlanon jelenleg horgász turizmus és hal tenyésztés folyik de a közvetlenül mellette található szintén eladó területen álmodtam meg egy esküvői és rendezvény helyszínt illetve a későbbiekben bérelhető Tiny house házakat. A terület város közeli teljes infrastruktúra adott a tavakat három forrás táplálja. 

Szükséges összeg kb. 100-120millió forint. 

Részleteket privátban tudok küldeni a gergely.zsolnai@gmail.com email címen vagy hivhattok a nullahatharminc4281555 telefon számon. 

Komoly érdeklődők jelentkezését várom! 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.02 -1 0 1104

Mennyi rettento gyanus ajànlat van itt!!!

hammm654 Creative Commons License 2021.05.23 -1 0 1103

Kriptovalutába fektetnél? Ezek a legjobb tőzsdék. Használd az alábbi linkeket a díjkedvezményes regisztrációhoz!
https://www.binance.com/en/register?ref=WBKOCBAE
https://www.gate.io/signup/3181101
https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=K3gMKc
https://www.hotbit.io/register?ref=7w4mdu

Garázs2021 Creative Commons License 2021.05.20 -1 0 1102

Köszönöm érdeklődését, ajánlatom már nem aktuális. 

Üdvözlettel:

Kiss Gyula

 

Előzmény: zsassist (1101)
zsassist Creative Commons License 2021.05.17 -1 0 1101

Tisztelt Kiss Gyula!

 

Hirdetése felkeltette érdeklődésünket, kérem keressen fel az alábbi e-mail címen: zs.assist1@gmail.com

 

 

Előzmény: Garázs2021 (1084)
e-triker Creative Commons License 2021.05.13 0 0 1099

Üdvözlök mindenkit! Egyből a lényegre térnék, legalább is a kiírás tartalmát tekintve. Társam keresem közúton használható drift stílusú elektromos trike gyártásához. A trike nem rendelkezik emberi erőforrást biztosító pedállal, önállóan képes a járművet meghajtani, így segédmotor besorolású. Kialakításánál biztosított az átalakítás lehetősége "nagymotorrá", azaz 45km/h feletti sebességet is bírja. Átalakítható (mind két verzióban készül) pálya használatra a játszadozásokhoz. A leírt termék sorozatgyártásához keresek tőkével rendelkező társat. Email cím biztosítása esetén részletes információt biztosítok. Köszönöm hogy elolvasták a kiírásom. Szép napot kívánok mindenkinek.

mkingu Creative Commons License 2021.05.03 -2 0 1098

Sziasztok

 

Már egy éve csinálom a cashback befektetést. Akit érdekel olvassa el a weboldalt, minden részlet megtalálható. Kifizetési bizonylatok is megtalálhatóak.

 

https://bhamarketing.webnode.hu/

hungarycrypto Creative Commons License 2021.04.24 -3 0 1097

Mindenkit üdvözlök, sziasztok!
Dinamikus, türelmes egyéniségeket keresek idén ingyenesen csak felhalmozható, jövőre csak kereskedhető digitális pénz gyűjtéséhez. A zöld minősítéseknek már most is megfelel, felhőben gyűjt, alacsony energiaigényű, hogy mobiltelefonon megvalósítható legyen. Nem MLM, hanem (egylépcsős) meghívásos rendszer, melyben a hálózat- vagy a fogyasztói csoport építő tapasztalat előnyt jelenthet, de nem feltétel. A jövőt senki nem tudhatja, ami bizonyos, hogy a pénzek evoluciójában is megjelent a digitalizáció; ez egy esély ennek a megismerésére is, melyhez az összes befektetett költség a meglévő mobiltelefon. Gyűjtői csapatommal kölcsönösen segítjük egymást, jó kedvvel csináljuk, többségünk közép-hosszútávon gondolkozik a projektben.

Amennyiben a Pi Network elnyeri tetszésedet, és nem foglalkozol a sok zavarosban halászni akaró, bármilyen érdekből lebeszélni próbáló hanggal, akkor kérlek használd meghívókódomat: hungarycrypto (lesz egy mező a 2. vagy a 3. oldalon, oda be kell írni külön is, akár telefonszámmal, akár FB profillal csatlakozol). 

Az alkalmazás megtalálható az Apple App Store-ban és a Google Play áruházban. 

Csatlakozás: https://minepi.com/hungarycrypto

Bővebb információ: hungarycrypto@gmail.com

Budapesti burkoló Creative Commons License 2021.04.16 0 0 1096

Lakóbusz építés, èrtèkesitès céljából befektetöt keresek!

5000000FT Befektetésre van szükség, ezért 30 %tudok adni havonta, azaz 1,5Mill.Ft - ot

hosszú távon!

További információk privátban!

ferenclovas75@gmail.com 

Előzmény: Budapesti burkoló (1091)
Alexsantino Creative Commons License 2021.04.12 0 0 1095

Üdv Sándor vagyok és 22 éve dolgozom az ingatlan piacon, felújítandó ingatlanokat kapok nagyon jó áron, (NEM BANKOS ÉS NEM IS ÁRVERÉSES) mert kiépített kapcsolati körrel rendelkezem. Igazából, amivel én foglalkozom az az, hogy kiválasztom a megfelelő ingatlant, felújítattom és nyereséggel eladom. min. 30%-os nyereséget tudok igérni, de ez lehet több is ingatlantól függően. Van egy új módszerem a piacon, ami nekem és olyanoknak akikkel együtt dolgozom vagy dolgoztam, bizonyítottan profitot termel 0% kockázattal. Amennyiben Ön is szeretne egy biztos befektetést, megfelelő szakmai alappal és hozzáertesel, keresen meg itt az oldalon, és ha kapok egy telefonos elérhetőséget, szívesen felhívom, majd egy találkozó keretein belül megbeszéljük a részleteket.

 

 

Cryptosaurus Creative Commons License 2021.04.12 -2 0 1094

Akkor már legyen Crypto.com is 

 

Use my referral link https://crypto.com/app/gt3dhngqmc to sign up for Crypto.com and we both get $25 USD :)

 

 

Előzmény: hammm654 (1093)
hammm654 Creative Commons License 2021.04.12 -2 0 1093

Kriptovalutába fektetnél?  Ezek a legjobb tőzsdék.  Használd az alábbi linkeket a díjkedvezményes regisztrációhoz!
https://www.binance.com/en/register?ref=WBKOCBAE
https://www.gate.io/signup/3181101
https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=K3gMKc
https://www.hotbit.io/register?ref=7w4mdu

Cryptosaurus Creative Commons License 2021.04.11 -2 0 1092

STUDENT COIN!

2 HÓNAP, 6 X!!!!

 

 

EZ A PROJEKT BE FOGJA ÍRNI MAGÁT A KRIPTOVILÁG TÖRTÉNELEMKÖNYVÉBE!

Regisztrációs link: https://studentcoin.live/?ref=Sx0gct8dy7

Budapesti burkoló Creative Commons License 2021.04.09 0 0 1091

 Jó napot!

Befektetőt keresek

Haszongėpjármű üzlet területén,

Vállalkozás inditàsához!

További információk privátban

ferenclovas75@gmail.com 

Működő, termelő cég Creative Commons License 2021.03.12 0 0 1090

Mükődő, külföldi cégünkbe keresek lehetőleg aktív társat. 

A cég a Covid idején lett felpörgetve, jelenleg átlag havi 3m Ft körül van a tiszta profit.

A cég külföldön működik, egyelőre magyar piacra, a terjeszkedés miatt örülnénk az aktív partnernek.

A megvásárolt tulajdonrész hányadában vállaljuk a havi osztalék kifizetését.

A pénz a cég fejlesztéséhez szükséges, tárgyi eszközök megvásárlására van szükség.

30 m Ft az igény.

Kérem a kérdéseket e-mailben: godoea@icloud.com

nyomdász2021 Creative Commons License 2021.03.10 0 0 1089

Üdvözlök mindenkit!

Reklám matricák, tuning matricák, egyedi matricák készítéséhez keresek tőkével rendelkező társat. A szükséges összeg egy plotter vágó nyomtató megvásárlásához szükséges. Megtérülés gyors, ami egy esetleges marketing tapasztalattal felgyorsítható. Érdekeltség esetén a százalékok (kölcsön esetén a visszafizetesi opciók) megbeszélés tárgyát képezik.

bugpower Creative Commons License 2021.01.21 0 0 1088

Üdvözlöm!Engem érdekelne a dolog fel tudná venni velem a kapcsolatot a powerdisposal@gmail.com email címen!Köszönettel Zoltán!

Előzmény: Garázs2021 (1084)
Ohft6fe4vfw Creative Commons License 2021.01.20 -1 0 1087

Jó napot kívánok! Már működő, 50 hektáron termelő, mezőgazdasági vállalkozásomhoz keresek befektetőt. Nincs meg még minden eszközöm az önálló munkához, minden évben milliókat vesztek ez miatt. 2 ajánlatom lenne. A legjobb 20 millió lenne 6 évre és 24-et fizetnék vissza. 10 millió is lendületet adna 4 évre 14 milliót adnék vissza. Biztosíték megvan, konzultáció eseten ismertetem a részleteket és veszteségeket. Szükség estén az elmúlt 3 év teljes pénzügyi jelentését átadom. 

Amennyiben valaki nem felkeltettem az érdeklődését kérem jelentkezzen.

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.15 0 0 1086

Tisztelt érdeklődő!

Befektetőt keresek vállalkozásom beindításához!Tervezett nyitás: 2021.Március.

Amennyiben felkeltettem figyelmét,kerem az alábbi email címen jelentkezzen!

timi.horvath33@gmail.com

csonteey Creative Commons License 2021.01.14 0 0 1085

Sziasztok itt az új lehetőség a TIME STOPE 
 napi egyszer kell a naptárba bejelentkeznünk hogy pontjaink feljebb menjenek és folyamatosan termeli az időt ami ugye pénzt ér !
BELÉPÉS meghívóval az WITNESS: csonteey27

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.timestope

 

 

hasonló a PI-hez ami szintén ugyan ilyen elven működik !
gyűjtsetek türelmesen gazdagodjunk jövő ilyenkorra meg!

ha érdekel valakit a PI :

érdemes még beszállni a Pi network token gyűjtésbe jövöre kerül a tőzsdére és pénzre tudjátok váltani a tokent!

Nincs más teendő h letöltitek alkalmazást(playáruházból) és beléptek az én Pi network-ös nevemmel (csonteey27) mert meghivásos alapon müködik !

Napi egyszer kell igazolni magad h nem vagy ROBOT és  mobilodon bányászhass tovább !

Bármilyen kérdésetek van alkalmazáson belül megtaláltok és segitek!

minepi.com/csonteey27

Garázs2021 Creative Commons License 2021.01.14 0 0 1084

Sziasztok kedves fórumozók!

Befektetési ajánlatom: garázsok, parkolók vétele jó helyeken, majd kiadásuk havi bérleti díjért.

Aki fantáziát lát benne, és rendelkezik megfelelő tőkével, jelentkezzen!

Két évtizedes tapasztalatom van.

Ingatlan tulajdonok, legális bevételek.

Üdvözlettel: Kiss Gyula

 

Ktv007 Creative Commons License 2020.12.09 0 0 1083

 

Ha szeretnél egy kis ingyen BAND Tokent (BAND), akkor itt az alkalom a Coinbase oktatóvideóit megnézni róla, és máris gazdagabb lehetsz egy adag kriptóval. Itt lehet megtekinteni a videókat: https://coinbase.com/earn/band/invite/tnmg3yhf

AdamWolf Creative Commons License 2020.11.20 0 0 1082

Sziasztok
Nemrég indult egy új kriptovaluta, amit jelenleg még ingyen lehet gyűjteni,az alkalmazásban napi egyszer kell elindítani a gyűjtési ciklust, és ennyi.
Értéke még nincs,jelenleg fejlesztés előtt áll, következő lépés a tőzsdére lépés viszont addig toborozzák a tagokat.
Ha felkelette az érdeklődésedet a a minepi.hu oldalon utána tudsz nézni, az alkalmazást pedig Pi Networkként találod meg az Appstoreban. A meghívókód: AdamWolf24!!

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!