Keresés

Részletes keresés

MiSA Creative Commons License 2004.01.04 0 0 2
Remélem nem OFFtopic: SB Live 5.1-en lehet egyáltalán 5.1-es kicsikarni DVD nézéshez?

SB Live 5.1 Digital-on van az erősítőre kötve
Asztali DVD Player szintén coax-al van kötve, ez rendesen átkapcsol DD-re, és szól is az 5.1!
A gépen ez miért nem megy?

Vastika Creative Commons License 2003.06.26 0 0 1

Helló!

Ez egy MSI Gef.4 Ti4200-hoz adott WinDVD 5.1, ami most, egy WinXP újratelepítés után már rendesen működik... Elötte próbáltam PowerDVD-vel, azzal ment végül.

Most már "csak" annyi a problémám, hogy a Mafia nevű játék amikor elindul, visszaállítja az Audigy hangkártyát 2 hangszórós üzemmódba :-((( Pedig a játékban be lehet állítani, hogy 5.1 csatornás hang, de akármire teszem, visszaállítja a hangot a windowsban. Az érdekes az, hogy a WinXP újratelepítés előtt meg az működött rendesen...

Erre nincs valakinek ötlete?!

Üdv!

Előzmény: GombocArtur (0)
GombocArtur Creative Commons License 2003.06.24 0 0 0
Mivel a mellékelt progik általában korlátozottak, ezért nem csoda, hogy 2 hangszóró van csak. Én is így jártam. Próbálj ki 0 forintos programokat, vagy ha nem jön össze, akkor vedd meg a windvd playert.
Előzmény: Vastika (-)
Vastika Creative Commons License 2003.06.23 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Az a nagy problémám, hogy WinXP alatt, (Audigy hangkártyán, Jazz hangszórószet) a DVD lejátszás csak sztereóban megy :-((

MSI a videókártya, ahhoz adták az MSI-DVD progit. A hangnál csak a 2 csatornás hangot lehet kiválasztani :-( Pedig a lemezen tuti jó a hang, mert az asztali DVD lejátszóban jól működik.

Mit tanácsoltok, mit nézzek még meg? Az Audigy tesztjében szól mind az 5 hangszóró, úgyhogy nem hw hiba van...

Üdv!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!