Én sem voltam igazán képben velük kapcsolatban már egy ideje. Amikor a "Where Did the Night Fall" kijött anno, azt meghallgattam, de nem igazán nyert meg. Most a koncert hírére utána néztem a dolgaiknak. A "Where Did the Night Fall Another Night Out" második fele egészen jó.
Én azt hittem, marha nagy UNKLE-rajongó vagyok, de én már a 9 évvel ezelőtti koncertre sem emlékszem. Lehet, hogy nem voltam ott? Elég valószínűtlen. :-/
kiváló koncert volt, jó setlist, hibátlan hangosítás
talán a 4 lassú szám volt sok és dramaturgiailag nem jó helyen, de amúgy kb úgy nyomták, mintha a Glastonbury utolsó napja lettek volna, idén nemigen nyomja őket le nekem senki
pont ma purgáltam ki a librarymből a Where Did the Night Fall zömét
igazából én is csak az első két albumot szeretem, de azokat nagyon. a War Storiesról a Broken az egyetlen szám, amiért kifejezetten odavagyok, de azon kívül azóta minden legjobb esetben is csak nemrossz, de sosincs vágyam, hogy hallgassam :-(
01. Money and Run (feat. Nick Cave) 02. The Dog Is Black (feat. Liela Moss) 03. Only The Lonely (dub) 04. Wash The Love Away (feat. Gavin Clark) 05. Sunday Song (feat. Rachel Fannan) 06. Money and run (feat. Nick Cave) /RADIO EDIT/
DJ Shadow volt tegnap a Szigeten. Csak én voltam? Mondjuk én is csak az elején, túl meleg volt a sátorban, és megdöbbentő módon nem is nagyon jött be a zene :-(
kb. 2-3szor hallgattam meg eddig, nemrossz, de semmi konkrétumra nem tudok visszaemlékezni belőle, csak arra, hogy nem tudom eldönteni, hogy az első szám címe direkt válaszol-e az albumcímben feltett kérdésre, de akár igen, akár nem, mind a kettő tök gáz szerintem