Keresés

Részletes keresés

sz Creative Commons License 2003.06.20 0 0 11
megmondom őszintén, hogy kiraktam.
mikor megérezte a friss levegőt és a szabad teret, kiugrott (!) a kezemből és elszaladt.

nekem úgy tűnt, hogy ismerős a környéken, de ugye nem értek a cicákhoz.

Isten megteremtette, egy pillanatra nem figyelt rá, most ismét Isten rendelkezik fölötte - ennyit tudok rá mondani. ha cica lennék, örülnék, hogy szabadon engedtek.

bocsánat, ha bántottam ezzel valakit, imádom a macskákat, ezt már leírtam néhányszor...

szuszmok Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10
bizots, hogy rossz lehet neki, nagyon.
nincs egy kartondobozod és ha beleteszel egy kis összeszabdalt újságpapírt, hátha belemegy alomra. ha abból indulunk ki, hogy fentebbről esett le hozzátok, mármint a szomszédaitoktól, akkor valószínűleg igénye lesz az alomtálra. A papírt azért mondom, mert ha jól sejtem nincs otthon macskaalmotok......

ha vizet teszel ki neki, meg némi kaját (felvágott, konzerv), egy idő után, ha elcsendesedtek és ő meg megnyugszik, akkor él a lehetőséggel, nagy eséllyel, mert éhes lesz meg szomjas.

ki az utcára ne rakd, inkább tegyél ki valóban egy hirdetést, hátha valaki már nagyon várja és keresi.

remélem, nincs semmiféle belső sérülése....

Előzmény: sz (9)
sz Creative Commons License 2003.06.20 0 0 9
jó, akkor hagyom még egy kicsit, de mi a túrót csináljak egy macskával? :)
nem biztos, hogy örülök, ha reggelre körbef*ssa a lakást... ráadásul milyen rossz lehet most neki: tök idegen lakás tök idegen emberekkel.

ez tragédia.

Előzmény: AliceCsodaországban (5)
sz Creative Commons License 2003.06.20 0 0 8

most itt gubbaszt szegényke :(

Babyboo Creative Commons License 2003.06.20 0 0 7
mármint nem a cicát kirakni, hanem hirdetést a körnéyken és a neten
Előzmény: Babyboo (6)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.20 0 0 6
tulképp.. hacsak nem megszökött akkor igen. Ha kijárós cica akkor biztos, ha kóbor cica akkor "mindegy", de ha megszökött akkor nem biztos, hogy hazatalál. Nem tudnád magadnál tartani pár napig és kirakni, hogy őt találtad, régi vagy új gazdiját várod?
Előzmény: sz (3)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.06.20 0 0 5
Szvsz. hagyd békén, lehet, hogy egy kis sokkot kapott, ki tudja milyen magasról esett le. Reggel kérdezd meg, honnan hiányzik a cica. Ha senki nem jelentkezik érte, és még mindig csak fekszik, akkor lehet, belső sérülése van, vidd állatorvoshoz, aztán tedd ki a képét a netre, hátha kell valakinek. Ha senkinek, fogd fel a sors akaratának, és legyen egy cicád. (Nevezd el Ufónak mondjuk...)

(Igaz is, végigtapogattad, nem jajdul fel ha hozzáérsz valahol? Még az is lehet, hogy eltört valamije vagy megsérült egy ínszalagja mittudomén. A macskék is halandók, ugyanúgy törik, szakad mindenük, mint másnak :-( )

Előzmény: sz (1)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.20 0 0 4
ó szegény.. akkor egy kis nyugalmat neki.. annak biztos örül.
Hogy mik nem történnek.. gondolom marhára meglepődtetek.
Előzmény: sz (1)
sz Creative Commons License 2003.06.20 0 0 3
ha kirakom az utcára, hazatalál szerintetek?
Előzmény: sz (-)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.20 0 0 2
előbb ezt írtam ám, csak eltévedt.. mert 0 a tájékozódóképessége!
Előzmény: Babyboo (0)
sz Creative Commons License 2003.06.20 0 0 1
természetesen nem akar se enni, se inni...
kapott egy kis fasírtot meg tejcit, de a hűtőszekrény mellett gubbaszt...
Előzmény: Babyboo (0)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.20 0 0 0
Adj neki vizet és ha van valami macseknak való hamit. Hátha megéhezett-szomjazott a kaland során ..
Előzmény: sz (-)
sz Creative Commons License 2003.06.20 0 0 topiknyitó
üdv,

a szívbajt hozta ránk egy macsek. pesti bérház földszintjén lakunk, a konyhaablak egy szellőzőre néz. nagy csörömpölés és egy cica beesett az ablakon.
komoly baja nincs, legalábbis szerintem.

mi a túrót csináljak egy konyhaablakba beesett macsekkal péntek éjjel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!