megmondom őszintén, hogy kiraktam.
mikor megérezte a friss levegőt és a szabad teret, kiugrott (!) a kezemből és elszaladt.
nekem úgy tűnt, hogy ismerős a környéken, de ugye nem értek a cicákhoz.
Isten megteremtette, egy pillanatra nem figyelt rá, most ismét Isten rendelkezik fölötte - ennyit tudok rá mondani. ha cica lennék, örülnék, hogy szabadon engedtek.
bocsánat, ha bántottam ezzel valakit, imádom a macskákat, ezt már leírtam néhányszor...
bizots, hogy rossz lehet neki, nagyon.
nincs egy kartondobozod és ha beleteszel egy kis összeszabdalt újságpapírt, hátha belemegy alomra. ha abból indulunk ki, hogy fentebbről esett le hozzátok, mármint a szomszédaitoktól, akkor valószínűleg igénye lesz az alomtálra. A papírt azért mondom, mert ha jól sejtem nincs otthon macskaalmotok......
ha vizet teszel ki neki, meg némi kaját (felvágott, konzerv), egy idő után, ha elcsendesedtek és ő meg megnyugszik, akkor él a lehetőséggel, nagy eséllyel, mert éhes lesz meg szomjas.
ki az utcára ne rakd, inkább tegyél ki valóban egy hirdetést, hátha valaki már nagyon várja és keresi.
jó, akkor hagyom még egy kicsit, de mi a túrót csináljak egy macskával? :)
nem biztos, hogy örülök, ha reggelre körbef*ssa a lakást... ráadásul milyen rossz lehet most neki: tök idegen lakás tök idegen emberekkel.
tulképp.. hacsak nem megszökött akkor igen. Ha kijárós cica akkor biztos, ha kóbor cica akkor "mindegy", de ha megszökött akkor nem biztos, hogy hazatalál. Nem tudnád magadnál tartani pár napig és kirakni, hogy őt találtad, régi vagy új gazdiját várod?
Szvsz. hagyd békén, lehet, hogy egy kis sokkot kapott, ki tudja milyen magasról esett le. Reggel kérdezd meg, honnan hiányzik a cica. Ha senki nem jelentkezik érte, és még mindig csak fekszik, akkor lehet, belső sérülése van, vidd állatorvoshoz, aztán tedd ki a képét a netre, hátha kell valakinek. Ha senkinek, fogd fel a sors akaratának, és legyen egy cicád. (Nevezd el Ufónak mondjuk...)
(Igaz is, végigtapogattad, nem jajdul fel ha hozzáérsz valahol? Még az is lehet, hogy eltört valamije vagy megsérült egy ínszalagja mittudomén. A macskék is halandók, ugyanúgy törik, szakad mindenük, mint másnak :-( )
a szívbajt hozta ránk egy macsek. pesti bérház földszintjén lakunk, a konyhaablak egy szellőzőre néz. nagy csörömpölés és egy cica beesett az ablakon.
komoly baja nincs, legalábbis szerintem.
mi a túrót csináljak egy konyhaablakba beesett macsekkal péntek éjjel?