Keresés

Részletes keresés

Greylupus Creative Commons License 2003.06.27 0 0 10
Szia:)

És melyik állatkereskedésben dolgozol?

Kriszti

Előzmény: csillucimucuska (9)
csillucimucuska Creative Commons License 2003.06.27 0 0 9
sziasztok!

bocsi hogy eltüntem, de nagyon sokat dolgoztam! igaziból most is maár mennem kéne,
én egy állat kereskedésben dolgozom ahova a főnök hozatt egy ormányos medvét, és közölte velem hogy az én dolgom őt megszelidíteni, etetni, meg minden vele járó feledat az enyém. mivel nem találtam semmi okosat róla elővettem a régi állatkertes tapasztalataimat, igaz hogy ott csak etetni meg takarítani kellett, de alapnak nem volt rossz!
nagyon megszetettem a kis bestiát! teljesen a szívemhez nött! teljesen megszelidült, játékos lett. sikerült megfűznöm a családot. ugy volt hogy hét elején hozom haza. de tegnap megvették. talán jobb igy neki, igziból örülök neki hogy elhalászták az orrom elől!

csilla

Vegetable Creative Commons License 2003.06.25 0 0 8
Én csak annyi ttudok mondani, hogy nagyon szeretem a heftimacikat :-D Azért maradok otthon a nyulnál :o) Elöbb-utóbb csak előkeveredik..
Előzmény: ggocsei (7)
ggocsei Creative Commons License 2003.06.25 0 0 7
Koszi,

Karvalyal mar telefonon is beszeltem, csak szerettem volna a problemat tobb iranybol is megkozeliteni

zerge

Előzmény: Vegetable (6)
Vegetable Creative Commons License 2003.06.25 0 0 6
Ő ugy eltünt innen, mint a kámfor! Viszont a KARVALY heftimacijának (orrmányos medve ;) képét betették, és sokszor ir róla itt, ha rákeresel a hozzászólásaira....
Előzmény: ggocsei (5)
ggocsei Creative Commons License 2003.06.25 0 0 5
Szia

Van egy baratom aki hevesen erdeklodik irantuk, tudnal neki okossagokat mondani, segiteni eldonteni telleg szeretne-e ilyent?
Mekkora a maci?

udv,

zerge

Előzmény: csillucimucuska (-)
ggocsei Creative Commons License 2003.06.25 0 0 4
Szia

Van egy baratom aki hevesen erdeklodik irantuk, tudnal neki tanacsot a

Vegetable Creative Commons License 2003.06.22 0 0 3
(ja és ő többéves ácsingózás után vitte haza, és elötte minden infot összeszedett róluk, amit tudott, és amit a barátja - akitől hozta - mondhatott neki róluk, igy garantáltan tudtok egymásnak ujat mondani :)
Előzmény: Vegetable (2)
Vegetable Creative Commons License 2003.06.22 0 0 2
Keress rá KARVALY hozzászólásaira. Egy tündéri heftimacija van, a képek itt vannak a fórumban, Gabzi tette be őkelméket :o))) Pár hete vitte haza :o)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.21 0 0 1
Szió!

A házikedvencek.hu fórumán van egy csaj aki mosómacikat tenyésztett, igaz régen írt, de a mail címét megtalálod ott!

Üdv!

Babyboo Creative Commons License 2003.06.20 0 0 0
csak plüssmacim van, ormányos 0, de azért szétnézek hátha lelek neked valamit..
csillucimucuska Creative Commons License 2003.06.20 0 0 topiknyitó
sziasztok!

én most épp egy pár hónapos ormányos medvét szelidítgetek, de igaziból nem sokat anyagot találtamróluk se könyvtárban, se a neten! ha valakinek van már tapasztalata esetleg macikban, akkor megoszthatná velem!
köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!