bocsi hogy eltüntem, de nagyon sokat dolgoztam! igaziból most is maár mennem kéne,
én egy állat kereskedésben dolgozom ahova a főnök hozatt egy ormányos medvét, és közölte velem hogy az én dolgom őt megszelidíteni, etetni, meg minden vele járó feledat az enyém. mivel nem találtam semmi okosat róla elővettem a régi állatkertes tapasztalataimat, igaz hogy ott csak etetni meg takarítani kellett, de alapnak nem volt rossz!
nagyon megszetettem a kis bestiát! teljesen a szívemhez nött! teljesen megszelidült, játékos lett. sikerült megfűznöm a családot. ugy volt hogy hét elején hozom haza. de tegnap megvették. talán jobb igy neki, igziból örülök neki hogy elhalászták az orrom elől!
Ő ugy eltünt innen, mint a kámfor! Viszont a KARVALY heftimacijának (orrmányos medve ;) képét betették, és sokszor ir róla itt, ha rákeresel a hozzászólásaira....
(ja és ő többéves ácsingózás után vitte haza, és elötte minden infot összeszedett róluk, amit tudott, és amit a barátja - akitől hozta - mondhatott neki róluk, igy garantáltan tudtok egymásnak ujat mondani :)
én most épp egy pár hónapos ormányos medvét szelidítgetek, de igaziból nem sokat anyagot találtamróluk se könyvtárban, se a neten! ha valakinek van már tapasztalata esetleg macikban, akkor megoszthatná velem!
köszi!