Keresés

Részletes keresés

Emmanuel Goldstein Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4
De legalább nem javasoltad a falnak, hogy lépjen át másik (pártszék)házba. :-)
Előzmény: Kártékony (1)
Emmanuel Goldstein Creative Commons License 2003.06.19 0 0 3
Tomika meg kifúrta Tónit.

http://index.hu/politika/belfold/fidesz0619/

Áder maradhat a Fidesz frakcióvezetője
Rogánt kisakkozzák?

Áder János az egyetlen jelölt a Fidesz parlamenti rakcióvezetői tisztségére. Rogán Antal most nem agja a pártnak, elképzelhető, hogy nem jelölik emmilyen pártposztra.

(reklám)

Áder János az egyetlen jelölt a Fidesz parlamenti rakcióvezetői tisztségére - nyilatkozta Orbán iktor a Népszabadságnak. A Fidesz rakcióvezetőjének - megválasztását követően - a iklus végéig szól majd a mandátuma.
A Fidesz képviselőcsoportja a hét végén, ecskeméti kihelyezett ülésén választ frakcióvezetőt. Orbán iktor nyilatkozata és a képviselők véleményének smeretében bizonyosra vehető, hogy nem lesz áltozás a poszton.
Ádert Jánost tavaly nyáron választották meg első lkalommal frakcióvezetőnek, miután Pokorni Zoltán az édesapja múltjáról nyilvánosságra került információ miatt - lemondott a pártelnöki és a frakcióvezetői feladatairól, és egy időre visszavonult a politizálástól.

Rogán most nem tagja a pártnak

A Fidesz budapesti elnöke, Deutsch Tamás a párt fővárosi választmányának keddi ülésén bejelentette: Rogán Antal, a párt volt alelnöke nem tagja a pártnak, így nem jelölhető, és nem is választható semmilyen pártposztra - írja a Magyar Hírlap.

Rogán Antal V. kerületi alapszervezetét a párt országos elnöksége egy hónappal ezelőtt feloszlatta, s az alapszabály szerint ezzel automatikusan megszűnt az ottaniak párttagsága. Az V. kerületi Fideszt azért szüntették meg, mert nem engedtek új tagokat maguk közé, így a polgári körösök is kimaradtak, köztük Kerényi Imre, a Madách Színház igazgatója. Ezt lapunknak korábban Navracsics Tibor kabinetfőnök nyilatkozta.

Orbán Viktor és Rogán Antal között egyébként még a párt átalakulása előtt romlott meg a viszony, s a frakcióvezető-helyettes be is jelentette: két évre visszavonul a pártpolitikától. Orbán először Rogánt kérte fel pártigazgatónak és kabinetfőnöknek, de ő ezt nem vállalta. Rogán azért mondott nemet, mert tudta, hogy a háttérmunka során többek között alapszervezeteket kellett volna felszámolnia. Orbán egyes információk szerint azért szánta éppen Rogánnak a feladatot, mert potenciális ellenfélnek, esetleges bukása esetén pedig utódjelöltnek tartotta.

2pac Creative Commons License 2003.06.19 0 0 2
Kovács Medgyóval kifúrta Németh Miklóst. A 0 kifúrta a 0-t egy nagy 0-val.
Előzmény: Emmanuel Goldstein (0)
Kártékony Creative Commons License 2003.06.19 0 0 1
Én tegnap Hiltivel falat.
Előzmény: Emmanuel Goldstein (-)
Emmanuel Goldstein Creative Commons License 2003.06.19 0 0 0
Ma például Hendét kifúrták (Kifúrta magát?) az MDF-ből.
Emmanuel Goldstein Creative Commons License 2003.06.19 0 0 topiknyitó
Ma ki fúrt meg kit?
Gyűjtsük össze!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!