Keresés

Részletes keresés

körömpörkölt Creative Commons License 2003.09.15 0 0 12
Most olvastam újra a trilógiát, és aztán a következő trilógiát is, és még mindig ugyanolyan
varázzsal hat rám Drizzt alakja - és sajnos csak az övé - hogy nem tudtam letenni egyik könyvet sem, pedig Salvatore sokszor fullasztotta a kalandokat érdektelenségbe, (főleg a második trilógiában, és sajnos a második trilógia alatt beleesett a gyűrűkúra-szindrómába is, azaz hogy gyanúsan sok vagy nagy hatalmú szörnyeket meg sárkányokat meg bármit győzött le bármelyik hős bármilyen komoly sebződés nélkül), de nem érdekelt, mert tudtam hogy drizzt nemsokára szerepet kap, és drizzt megint megrökönyödést kelt vagy táncolni kezd a szablyájával, vagy varázsol, vagy előhívja a párducot, vagy valaki titokban megszereti, vagy valaki titokban szerelmes lesz bele.... és ez olyan jó. Ezért az első három könyvet mesterműnek tartom, sajnos a második trilógia már erősen kommercializálódott, már több a nyáladzás, Drizzt lelki vívódása már kissé nevetségessé válik olykor, meg hogy minden lapon meghal valaki aztán 10 lap múlva csodával határos módon föltámad - meg kellett volna maradnia az első három könyv finomabb realitásánál.

A soron következő könyveket még nem olvastam, remélem minél hamarabb hozzájuk jutok, de csak azért, mert minél hamarabb olvasni akarom Drizzt és Ezüstvölgy Úrnőjének románcát.

-Mhedhusa-

körömpörkölt Creative Commons License 2003.09.11 0 0 11
Végül is Paksi Endre is játszhatná Drizztet, nem? :)

örömpörkölt

Előzmény: krist (10)
krist Creative Commons License 2003.09.10 0 0 10
160 centi nemgond állítólag azok a sötétek akkorák télleg. Szőke se baj, csak le kell szivatni a haját hófehérre. Persze ha jobban belegondolok jobb lenne egy kisebbségit alkalmazni - kevesebb sötét testfesték kell. Igaz több hajfesték is, de az úgyis olcsóbb.
:-)))
Előzmény: körömpörkölt (7)
körömpörkölt Creative Commons License 2003.09.10 0 0 9
Hehe, nekem a studio után jött a filmészítési mániám :) Legkomolyabb filmtervem a Kis Herceg megfilmesítése Presser: ELektromantik zenéjével, olyan komoly, hogy már 3 skiccet is nyomattam :) Olyan jó darkos-nyálas-depresszívre akarom, annyi a baj vele, hogy miután a fejemben összeállt az egész kész filmmé, már nem is akarom annyira megcsoinálni, elvégre elkészült :)

koncept artra nem lesz szükségem, felbérelek majd valami tollkín grafikust :9

öerrörmpörrrkölt

Előzmény: krist (8)
krist Creative Commons License 2003.09.10 0 0 8
Egyébként lehet hogy viccesen hangzik, de annak idején valami ilyen filmkészítői megfontolásból kezdtem el maxot tanulni. :-))) Igaz nem jutottam sokáig... :-)

Apropó, a concept art-ot le lehet nyúlni a Baldur's Gate honlapjáról - hiszen Forgotten Realms világ + a II. részben be lehet járni az underdarkot - páncélterveket csináltam már én is, ami ugyan elég szánalmas lett, de legalább próbálkoztam. Esetleg marad a nyúlás. :-)

körömpörkölt Creative Commons License 2003.09.10 0 0 7
Aszt mé baj hogy tök setét van a könyvekben a főd alatt?
Magyarországon leforgassuk ócsóé, ásunk ilyen alagutakat, vagy a várhegyi barlangok is jók lennének, csak teli köll hajítani reflektorokkal ossz jó van.

Főszerepre nem tom kit kérek föl, van egy anorex rokker barátom, aki szintizik meg hosszú a haja, főleg ez miatt felel meg a szerepre, csak kár hogy szőke, de maj befessük, és akkó ő lesz a sütételf. Egyetlen hiba, hogy 160 centi körüli, meg szerintem játszani se tud. A szemem láttára akadt el a Diablo-ban. De talán a színészet az megy néki.

krist: nem használunk igénytelen műanyag komputeranimációt! Természetesen Super 7-re forgatunk, hogy még kultikusabb legyen az anyag, bár már így is elképzelhetetlenül kultikusnak tűnik.

örömpörkölt

Előzmény: Ráphul (3)
krist Creative Commons License 2003.09.10 0 0 6
Jóvan milgra igyá még. :-) Mivel készül majd? Maya-val?
Előzmény: körömpörkölt (5)
körömpörkölt Creative Commons License 2003.09.10 0 0 5
Höhöjj, mióta tervezem már ezt én is!!! De eljött az idő! Amint megszerzem a szükséges tőkét, belefogok, egy ilyen zseniális rendezőnek, mint én nem lesz gond. Hihetetlen beteg film lesz, olyan látványvilággal, amiről csak nagyon részeg hajnalokon merek még jómagam is álmodni! Gonosz lesz! És a spuindtrack végig pusztító blekkmetál lesz. hjjúúúhaaa! biza!

Már csak a pénzt várom. Állítólag már utalták ausztráliából

örömpörkölt

krist Creative Commons License 2003.06.23 0 0 4
Hülyeség. Meg lehet világítani úgy egy jelenetet, hogy pont passzoljon ahhoz a világhoz és mégse érezd úgy hogy erőltetett.
Szerintem egyszer lesz belőle mozi.
Ugyanis túl népszerű a könyv ahhoz hogy ne legyen. :-)
Előzmény: Ráphul (3)
Ráphul Creative Commons License 2003.06.19 0 0 3
Pedig az:). Fény nélkül nincs mozi. Láttam már igen részletgazdag hőképeket (ugye valami ilyesmi kéne), de azért filmként...
Még az állandó szürkület sem lenne jó végig egy filmen. Nem lesz Otthon soha a moziban, vagy nem sok köze lesz hozzá.
Előzmény: krist (2)
krist Creative Commons License 2003.06.18 0 0 2
Éreztem én hogy ezt még valaki meg fogja említeni... :-P
:-)
De ha egy mátrix meg egy gyűrűkúra látványvilágot meg tudtak csinálni filmen akkor ez sem lehet probléma asszem...

:-)

Előzmény: Ráphul (1)
Ráphul Creative Commons License 2003.06.17 0 0 1
Hmm. Érdekes film lenne. Tök sötét kép, alatta hang:).
reaper666 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 0
nem 0 ötlet
krist Creative Commons License 2003.06.17 0 0 topiknyitó
No, most hogy majdhogynem lement a gyűrűk ura kedvem támadt a jó kis fantasy filmekhez.
Ezt továbbgondolva eszembe jutott ha esetleg megfilmesítenék egyszer e sorozatot (mondjuk az első három könyv már jó is lenne (gy.k. R. A. Salvatore sötételfes regényeiről beszélek)) akkor vajh kit látnék szívesen szereplőnek?

Ja, amúgy létezik egy olyan site, hogy drizztmovie.com, ahol lehet szavazni a jövendőbeli szereplőgárdára (hehe Jet Li mint Drizzt Do'Urden nemá...).

Néhány döntésükkel értek csak egyet, pl. Hugh Jackman mint Artemis Entreri tökéletes lenne, esetleg még Anjelica Huston, mint Malice anya is jó döntés lenne.

Ti kire szavaznátok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!