Keresés

Részletes keresés

Jefe Creative Commons License 2005.05.28 0 0 5

Sziasztok! Egyesületünk toborzást tart férfi és női csapataiba. Érdeklődni lehet a weblapon : www.hidunio.hu, vagy mailben az amator007@hotmail.com - on!

 

Várunk mindenkit!!!

Bandukolo Creative Commons License 2004.10.11 0 0 4

Sziasztok!

 

Szeretnénk, ha a www.bajnoksagok.hu címen kézilabda bajnokságok is megjelennének. Itt amatőr bajnokságoknak szeretnénk ingyenes lehetőséeget kínálni, hogy feltegyék bajnokságaik sorsolását, eredményeit. Egyenlőre tesztként fent van néhány bajnokság, azonban szeretnénk szervezőket megtalálni.

 

Redferne Creative Commons License 2003.06.17 0 0 3
Kosz Delp irtam neked.
R
Redferne Creative Commons License 2003.06.17 0 0 1
Koszonom az infot, tenyleg talaltam csapatokat + elerhetosegeket, uh ha mar tudom h hol fogok lakni keresek vmi kozelebbi csapatot. Lattam h Pesten nincsen kulon MB II + megyei osztaly...erdekes. Azert ha netan vki olyan nezi meg a topicot aki a BP I/T ben jatszik valahol irjon mar legyen szives ha a csapatban szukseg lenne egy "turheto" szelsore. Balon jatszom, de muszalybol OK a jobb is. Vedekezni szel, 2, vagy akar zavaro. Meg 1* koszonom es varom a tovabbi postokat :)
barca8_d Creative Commons License 2003.06.17 0 0 0
www.handballnet.hu
Fent kiválasztod a "megye" menüpontot.
Bal oldalon választod a kivánt megyét.
Budapestnek és Pest megyének is van elérhetősége.
Karika1177 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 topiknyitó
"Elnézést attól, aki a cim alapján félreért vmit, de jobb helyet nem találtam erre a kérdésre. Szóval az érdekelene, hogy Budapesten hol találok megyei kézilabdacsapatot, mert a neten erre rákeresve még a Pest Megyei KSZ honlapja sem találhato, valószínüleg nincs is ilyen.
Szóval szeptembertöl Pestre költözöm és szeretnék találni magamnak egy csapatot, nem szeretném abbahagyni a jatékot, amíg bírom. Ha valaki
bármi segítséget tud adni a temában, nagyon hálás lennék!
Elöre is koszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!