Keresés

Részletes keresés

ZsigaS Creative Commons License 2003.06.17 0 0 0
Megy itt a piackutatás rendesen. Ami nem baj.
képkavics Creative Commons License 2003.06.15 0 0 topiknyitó
Vásároltam már "equipmentet" Hong Kong-ban, Münchenben, Köln-ben a Dóm mellett, Hollywoodban a Samy's nél, New York-ban a Broadway-n személyesen és mail orderen, valamint Budapesten.
Nos kérem ezek a segédurak egyformák. El kell ismerni, hogy -rendszerint - az "instrukciós manuált" (használati utasítást) betéve tudják. Repkednek a paraméterek. De azért a fö cél az eladás. S ezen nem is lehet csodálkozni.
Legutóbb egy digitális gépet vettem mailen. Alkudtam mint az örült. Letetten a telefont, visszahívott, s a végén ideadta az én áramért. Azt mondta hétfö van és az elsö vevöt nem szabad elengedni. Azt hittem nyertem. Aztán kiderült, hogy nagyon becsületesen átvágott. Igy aztán tartózkodom - lehetöleg - ezektöl a segéduraktól. Egy kollega azt mondja, hogy sosem szabad alkudni arra amit vásárolni akarsz. Valami másra, s aztán otthagyni. Majd ha visszahív akkor kell sztrájkolni arra amit akarsz venni. Féláron.
De mondom tartózkodom az ilyen segéduraktól, bár megértem öket. Nehéz kenyér a komissió.
Persze kivételek mindíg vannak. Rendszerint a profik ide járnak, s megkapják a szükséges (nem a szükségtelen) gyakorlati információt és tisztességes árat.
Sajnos kevés az ilyen hely.
S ahogy látom ide is jár egy pár ilyen segédúr. Eladni? Okskodni? Villogni?
Na de kérem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!