Keresés

Részletes keresés

mmiikku Creative Commons License 2003.06.15 0 0 11
Ebben az a politika, hogy a magyar sajtó odáig süllyedt, hogy egy nyomorult gyilkossági hírt sem tud objektíven tájékoztatni, mert liheg a szenzációért.
Hol volt itt a félretájékoztatás?

Ott, hogy az a nyomorult motor egy vacak MZ volt és a közjegyzői irodában szó sem volt vagyoni vitáról.
Ez a szerencsétlen azért lőtte le a menyét, mert az túlélte a motorbalesetet, a fia meg nem. Ennyi.

Előzmény: hurkazsírosnápolyi (5)
szedmák bakter Creative Commons License 2003.06.15 0 0 10
Közjegyzői tárgyalás nem a bíróságon van,hanem a közjegyzői irodában.(Kb. mint egy ügyvédi iroda,nem állnak kétméteres gorillák fémdetektorral.)

Mellesleg,a hazai bíróságok döntő hányadába nyugodtan be tudsz vinni fegyvert...:-(

Nálunk van két rendész,bírom őket de kb. a rozzant biciklimet merném rájuk bízni.Fémdetektor ugyan van,de csak kézi,és nem is használják.Amúgy is 10 centiről már nem érzékelte a zsebemben lévő kulcscsomót...

Előzmény: Irgumburgumfityfirity (2)
LeRoi Creative Commons License 2003.06.15 0 0 9
:)
Előzmény: Sheme (6)
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2003.06.15 0 0 8
Félő, hogy hamarosan nemcsak ilyen piti ügyek miatt fogják elveszíteni a fejüket az emberek.
PRAETORIANUS Creative Commons License 2003.06.15 0 0 7
Közjegyző nem bíróság.
Előzmény: Irgumburgumfityfirity (2)
Sheme Creative Commons License 2003.06.15 0 0 6
A rohadt ribanca nem fog élősködni.
Előzmény: excrement (3)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2003.06.14 0 0 5
Mi ebben a politika?
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.14 0 0 4
Táskában.
Előzmény: Irgumburgumfityfirity (2)
excrement Creative Commons License 2003.06.14 0 0 3
Elvadult ez a világ.
Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2003.06.14 0 0 2
A férfi nem sokkal ezután előkapott egy Parabellum típusú pisztolyt táskájából, és az eddigi adatok szerint egy lövéssel lelőtte elhunyt fia élettársát. Ezt követően maga ellen fordította a fegyvert, és főbe lőtte magát.

Hogy tudott fegyvert bevinni a tárgyalásra?

Előzmény: Locadia (-)
Gonzalo Creative Commons License 2003.06.14 0 0 1

Előzmény: Locadia (-)
Trepador Creative Commons License 2003.06.14 0 0 0
Ez nem 0 az tuti.
Előzmény: Locadia (-)
Locadia Creative Commons License 2003.06.14 0 0 topiknyitó
Fia motorja miatt lőtt a gyászoló apa

2003. június 10., kedd, 11:49 | Utolsó módosítás: 2003. június 10., kedd, 19:52



Lelőtte közelmúltban elhunyt fia élettársát, majd öngyilkos lett egy hatvan év körüli férfi egy hagyatéki tárgyaláson Budapesten. A Vámház körúti közjegyzői irodában kitört lövöldözés az elhunyt fiú után maradt motorkerékpár tulajdonjoga miatt történt. A rendőrség azt is vizsgálja, hogyan jutott fegyverhez a férfi, mert az nem volt nyilvántartva, arra érvényes fegyvertartási engedélyt senkinek sem adtak ki.

Lövöldözés tört ki a Vámház körút egyik közjegyzői irodájában kedd délelőtt, egy középkorú nő és egy idősebb férfi életét vesztette. Barta László százados, a BRFK sajtóügyeletese a helyszínen elmondta, az irodában 11 órakor kezdődött egy hagyatéki tárgyalás, melyen a közjegyzőn és a jogi képviselőkön kívül az érintett felek is megjelentek.

A vitás felek azonban már a tárgyalás elején összekülönböztek, a százados szerint egy nem jelentős értékű örökségen. A férfi nem sokkal ezután előkapott egy Parabellum típusú pisztolyt táskájából, és az eddigi adatok szerint egy lövéssel lelőtte elhunyt fia élettársát. Ezt követően maga ellen fordította a fegyvert, és főbe lőtte magát.

A szobában tartózkodó közjegyző elmondta a rendőröknek, hogy olyan hirtelen történt minden, hogy alig volt ideje kimenekülni a helyiségből, amikor meglátta a pisztolyt. A közjegyzői irodában tartott tárgyaláson jelen volt a közjegyzővel egy időben a nő két jogi képviselője is, akik a kihallgatásuk során egybehangzóan kijelentették, hogy előbb gyilkosság, majd azt követően öngyilkosság történt.

Az [origo] rendőrségi forrásokból úgy értesült, hogy a vita tárgya a 60 év körüli férfi közelmúltban elhunyt fiának motorkerékpárja volt. A 40 év körüli nő a fiú élettársa volt és ezért tartott igényt a motorra.

A BRFK sajtóügyeletese kedd este közölte, hogy a lövöldöző férfinek nem volt fegyvertartási engedélye - írja aza MTI. Az eddigi vizsgálatok során kiderült, hogy a fegyver nem volt nyilvántartva, arra érvényes fegyvertartási engedélyt senkinek sem adtak ki, ezért vizsgálni fogja a rendőrség, miként juthatott fegyverhez a férfi - mondta Bartha László százados.

[origo]

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!