Keresés

Részletes keresés

Hepatithos Creative Commons License 2009.06.03 0 0 58
ez a carnival görlös cd engem is eltántorított de most akadtam erre a kis cuccra, amitől újra rákattantam a régi texasokra...enjoy, aki még nem tette meg

http://rapidshare.com/files/136454894/Sharleen_Spiteri-Melody-2008-TEXASSiNGER.rar
vanekúr Creative Commons License 2007.01.23 0 0 57

Sziasztok!
Én őrületes Queen rajongó vagyok,de a másik kedvencem a Texas.
Ennek a csajnak iszonyat jó és különleges hangja van,emellett van stílusa ,illetve egyénisége,ugyanúgy mint a zenéjének.Nagyon szeretem.
Ja,és 2001-ben Svájcban a Paleo fesztiválon dolgoztam(kb.mint a Sziget)a barátaimmal,és az egyik nap a nagyszínpad egész este a Texasé volt.
Hatalmas bulit csináltak,Sharleen egy igazi showman,élőben talán még jobb a hangja mint lemezen.2-3 órás koncert volt,több 10000 rajongóval.
3 srácot felhívott a színpadra,megénekeltette őket,velük énekelt(az egyik nagyon meg volt illetődve-litván volt,nem ment neki az angol-de átkarolta és segített neki,nagyon kis aranyos volt)
Nagyon állat volt az egész koncert és felejthetetlen élmény.
Remélem hozzánk is eljönnek valamikor!
Lucilius Creative Commons License 2005.11.15 0 0 56
Jé, van Texasos topic! :-)
Kár hogy ilyen kevesen írtok ide. Mindenestre ha már itt járok, írok egy pár sort! :-)
Én a 90-es évek közepén kezdtem el Texast hallgatni. A White on Blonde volt az első cédéjük ami megmaradt (illetve későb kiderült, hogy az I don't want a lover című slágerüket is hallottam anno a 80-as évek végén). Nekem eleinte nem jöttek be, eléggé nyálas zenekarnak tartottam őket, de aztán fokozatosan megkedveltem őket. Persze ebben a dekoratív, egyszerre nőies és fiatalos, romantikus és vagány Sharleen Spiterinek volt a legnagyobb szerepe! :-) Amolyan plátói szerelem... :-D
Mindenestre azóta a kedvenceim közé sorolom őket, és mindig örülök, hogy ha előjönnek valamivel. Nemrág láttam a VH1-en a Getaway című számokat, kellemes kis zene, a klippje elégé hasonlít a Halo klippjére.
Amúgy a kedvenc számaim tőlük a Halo, az Inner Smile, az In Demand és a Saint.
Üdv!
drlazi Creative Commons License 2005.08.15 0 0 55
Nálam az összes hivatalos és "nem hivatalos" dal megtalálható...
Előzmény: Bogyó 2 (54)
Bogyó 2 Creative Commons License 2005.02.13 0 0 54

Kicsit felhozom azzal, hogy kb. 92-től kerestem a Tired of being alone c. számot.

Csak egy részletem volt meg egy videófelvételen, nem tudtam a címét se. Tegnap végre ráakadtam. Na én azt szeretem nagyon tőlük.

Bár kedvelem, de a Summer sun-t kicsit kommersz, könnyed slágernek tartom, mégha talán ez tette őket leginkább ismertté is. Sokkal jobb hangja van a csajszinak, mint ami ehhez kell, lásd pl. a fenti dalt, de akár a Say what you want-ot, az I don't wanna lover-t az ismertekből.

elsava Creative Commons License 2004.06.30 0 0 53
Van valami hiretek egy esetleges új európai turnéról ??
Üdv

Elsava
ttfan38 Creative Commons License 2004.05.11 0 0 52
Hm...
Akkor jók a sminkesek :)
Előzmény: wakeup (50)
wakeup Creative Commons License 2004.05.09 0 0 51
Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt:

http://www.tar.hu/wakeupweb/

Töltsétek, hallgassátok.

wakeup Creative Commons License 2004.05.09 0 0 50
34-35
ttfan38 Creative Commons License 2004.05.07 0 0 49
Hány éves ez a csaj?
Előzmény: Miss Geneva (48)
Miss Geneva Creative Commons License 2004.05.01 0 0 48
ttfan38 Creative Commons License 2004.04.30 0 0 47
Köszi a választ drlazi! Megkaptam a mailt.
ttfan38
Előzmény: ttfan38 (46)
ttfan38 Creative Commons License 2004.04.23 0 0 46
Hali!
Mi annak a Texas számnak a címe, amelyikben a csaj egy idösebb fickóval autókázik egy nyitott Royce-ban?
Thanx
ttfan38
Miss Geneva Creative Commons License 2004.01.16 0 0 45
:)))
Előzmény: carnival girl (44)
carnival girl Creative Commons License 2004.01.15 0 0 44
Ugye nem fenyeget a keresztbe történő lenyelés veszélye, ha nekem tetszik a Carnival Girl? :)))
Miss Geneva Creative Commons License 2003.11.11 0 0 43
Sziasztok!

örülök, hogy rábukkantam erre a topicra, a Texas az egyik kedvenc zenekarom, és imádom Sharleen hangját.

Nos, az én kedvenc számom tőlük ősidők óta a BLACK EYED BOY, de szeretem az I DON'T WANT A LOVER-t és a SUMMER SON-t is.

Az új számuk iszonyatos, nem szerencsés a stílusváltás a feka rapperekkel és a bulizó tömeggel. Kommersz!!! Sharleen pedig a saját öreganyja lehetne...

Dunlop Creative Commons License 2003.09.12 0 0 42
Tegnap este volt szerencsém meghallgatni a rádióban a CARNIVAL GIRL című RETTENETet!

Én őstexasrajongó vagyok, és imádom a zenéjüket, de ez a szám valami szörnyűűűű, iszonyatoss, HALLGATHATATLAN!!!

Természetesen ez csak az én véleményem, de nem látok semmi esélyt arra, hogy ez megváltozzon!

Lehet, hogy ez az album hiányozni fog a gyűjteményemből?!
Megmondom őszintén óriásit csalódtam az első kislemez alapján, de azért még reménykedem, hogy a többi szám jó!

Dunlop Creative Commons License 2003.09.12 0 0 41
ez egy nagyszerű ötlet!:-))
Köszi!

Ui: A cd készül, csak már 2x elszúrta a srác az írást, azért nem küldtem még csomagot.

Előzmény: wakeup (40)
wakeup Creative Commons License 2003.08.30 0 0 40
Helló mindenki!

Arra gondoltam, lehetne egy internetes tárhelyünk nekünk TEXAS rajongóknak...

És lőn...

1. Tessenek szívesek a www.szolnet.hu FTP-szerverhez kapcsolódni mondjuk a Windows Commanderen keresztül.
2. Felhasználónév: zoli
3. Jelszó: zolizoli
4. A Public Files-ban van a TEXAS könyvtár

Ha valakinek vannak képei, videói, ritkaság mp3-jai, vagy csak egyszerűen megvan valamelyik album, rakjátok fel!!!

Aztán ha valami újat tesztek fel, írjátok meg ebbe a topic-ba, hogy értesüljünk róla.

Kezdésként én feltettem egy videót, meg néhány dalt a nemsokára megjelenő ÚJ ALBUMRÓL.

Sziasztok.

AND TOUCH MY INNER SMILE.

nyji Creative Commons License 2003.08.15 0 0 39
Én nem vagyok törzs. Annyira. :-) Nekem a In our lifetime és a Summer son környékén tetszett meg az együttes. :-) Gondolom, tudod miért?
Nekem maxijaim vannak. Az In our lifetime két változatban, a Summer son, a When we are together és az I don't want a lover 2001-es. Hát én még kezdő vagyok. In demand maxi nagyon drága volt annak idején és ezért "lebeszélődtem" róla. :-)
De most már bánom. Ősztöl azonban minden elérhetőt beszerzek majd.
Előzmény: Dunlop (38)
Dunlop Creative Commons License 2003.08.15 0 0 38
Én törzsrajongó vagyok!:-) 89 óta a kedvenc együttesem. Bár nem vagyok az a plakátkiragasztós, cikkgyüjtős, autogramvadász rajongó, aki sikongat az első sorban.:-)

Az összes nagylemezük megvan + egy-két olyan felvétel ami talán, ha maxin megjelent, de még az sem biztos.
Egy maxim van csak: az I don't want a lover 2001, amin a szuperwrong is van.
Aztán megvan az összes videoklipjük kazin kivéve az előbb már említett maxihoz készülő új koncertvideoklippet.
És megvan a 2001-es turnéról készült DVD.
Hát ennyi!:-)

Te hogy állsz ezzel?

Előzmény: nyji (37)
nyji Creative Commons License 2003.08.14 0 0 37
Jóvanna, többször fogom látogatni. :-) Amúgy egészen jól néz ki az oldal. Nekem legalábbis tetszik.
Te mekkora Texas rajongó vagy? Milyen lemezeid, maxijaid vannak? Mennyire rajongsz? :-)
Előzmény: Dunlop (36)
Dunlop Creative Commons License 2003.08.14 0 0 36
Pedig onnan szereztem az infót, sőt az összes infót onnan szerzem!:-)
Többször kell látogatni az oldalt!:-)
Előzmény: nyji (35)
nyji Creative Commons License 2003.08.14 0 0 35
:-) Ezen az oldalon egyszer már voltam, de akkor nem volt még ennyi info.
Előzmény: Dunlop (34)
Dunlop Creative Commons License 2003.08.14 0 0 34
texasindemand.com
Ennyi válasz elég a kérdésedre!:-)
Előzmény: nyji (33)
nyji Creative Commons License 2003.08.12 0 0 33
Wow! :-) Honnan tudsz ennyi mindent?
Előzmény: Dunlop (32)
Dunlop Creative Commons License 2003.08.08 0 0 32
INFO:
Az ÚJ ALBUM címe: CAREFUL WHAT YOU WISH FOR
Várható MEGJELENÉSE Európában: OKTÓBER KÖZEPE
Az első kislemez a "Carneval Girl" bemutatója Európában szeptember 8.

További infó:
A második kislemez valószínűleg az "I'll See Through It" lesz, olyan december környékén jön ki.

Texas4ever!:-)))

Dunlop Creative Commons License 2003.08.07 0 0 31
A summer son egy kicsit másként értelmezve:-))

Dunlop Creative Commons License 2003.08.07 0 0 30

Előzmény: Dunlop (25)
nyji Creative Commons License 2003.08.06 0 0 29
Hát mit mondjak? Elhiszem, hogy ez a kedvenc képed. :-)
Előzmény: Dunlop (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!