A vezérműjeladónál úgy van, hogy az új már kábel nélkül van, és külön cikkszámon van hozzá kábel (amit persze nem kapni minden sarkon). Nem ez a helyzet itt is?
Gondoltam csak valami újat (legalább "new old stock" jellegűt) vennék, ezek a huszonéves használt távirányítók ki tudja, mit éltek már át.
Mondjuk most van egy ötletem a bedöglött javítására, kb. 500 Ft, szóval jövő héten kipróbálom. Ha nem a mikrovezérlő ment benne tönkre, akkor talán menthető.
A kínai távirányító nem működik...míg a gyárit simán újra tudom tanítani, ezt a replikát néha-néha megtanulja, a nyitás-zárás esetlegesen működik, de inkább nem, mint igen. Maga a távirányító pedig jó, mert teszt módba téve az immot veszi a jelét, csak a megtanulással van gondja. Szóval van némi inkompatibilitás.
Egyébként a program remekül működik, MEMS-et akár chiptuningolni is lehet vele, az immonak is elérhető minden funkciója. Live Diagnostic ki is dobta, hogy a vezérműjeladótól nem kap jelet...
A légzsák és az ABS vezérlőkhöz nincs program, ahhoz továbbra is T4, vagy azzal kompatibilis valami kell (pl. pscan.uk). De ezért a pénzért (4000 a kábelekre, 0 a szoftverre) ez is több, mint jó.
Már csak az a kérdés, hogy hol lehet jó távirányítót kapni?
Köszönöm a vàlaszt!A folytószelepet kitisztitottuk most màr nem fullad le üresben de az alapjàrat mindig alacsonnyà vàlik.Az viszont érdekes ha felkapcsolom a tompított fényszorót meg szünik az alapjàrat ingadozàs.
Nyilván össze kell programozni. Olyan ez, mint a kapunyitó, csak egy kapunyitónál gombokkal programozó állásba tudod hozni a vezérlést, ennél meg csak az OBD-n keresztül. Programozó állásban pedig megnyomod a távirányító gombját, és a vezérlés megtanulja.
Csak a kérdés, hogy ez kínai replika is megtanítható-e?
Sziasztok.Nekem volna egy olyan problémàm hogy menet közben elmegy az alapjàrat.Újrainditom megint jó egy darabig olyankor a sàrga motorlàmpa ki alszik.Elektronika lehet a ludas vagy valami tönkrement?(620 si Rover)
Lehet, hogy a műszer rossz. Nekem is először csak ugrált, aztán hol nullát, hol 200-at mutatott, végül meg se mozdult, a fordulatszám mérő-ből tájékozódtam, de az is meghalt... Ki kellett cserélni az egész óracsoportot. ( most 500 ezer helyett csak 180 ezer van benne :)
Sziasztok. Rover 414si-be első 2 ajtóba próbálok új hangszórókat rakni. Próbáltam egy 16cm-es jbl hangszórót de mint mélységbe mind széltébe nagy a kerethez, pedig a keretre is 16cm van írva. Szerintetek a 13cm-es jó lenne?
rover 414si sebesség mérő jeladó létezik két és három érintkezős változatban is? Úgy láttam ,hogy az én autómban 2 érintkezős van de, az interneten csak 3 érintkezőset találtam . Mi a külömbség a kettő között?