rover 414si sebesség mérő jeladó létezik két és három érintkezős változatban is? Úgy láttam ,hogy az én autómban 2 érintkezős van de, az interneten csak 3 érintkezőset találtam . Mi a külömbség a kettő között?
Köszi, nagyon frankó, de az a vicc, hogy közben megjavult, egyszer már csinált ilyet kb 3 éve, nyilván megkéne néznem, többek között amiatt is, hogy csak max fokozaton megy a venti, igaz, ilyen dög melegben úgyis azon menne. Lenne még egy kérdés, hátha valaki már ilyennel is találkozott: Kb 1 éve kezdte el a hepjét, hogy gondol egyet, és nem lehet lehúzni az ablakokat, egyiket sem, sem a központi vezérlés, sem a külön ajtókon levő kapcsoló nem húzza le őket, illetve szaggatottan működnek, vagyis nyomom a gombot, pár másodpercig semmi, aztán lemegy pár centit, megáll, megint megy kicsit, szal nem tudom, ez megint mi a tosz
Tudja valaki, hogy R75 2.0 cdti(2004es) sedanban pontosan hol van a külső klimaventi reléje és honnan lehet beszerezni? Nem akar leállni, így most az aksisarut húzogatom.
Keresek Rover 216GSI évjárat 1995 vezérlő mudul szettet a központi zárhoz és az immobilizerhez, távírányítóval, vagy esetleg olyant aki ilyent meg tud javítani.
Rover 414 si hez keresek vízcsövet ( azt amelyik össze van kötve egymással egy összekötő gumival) Az összekötő gumi részben van egy fém cső. Az miért van? ha kicserélem a két gumicsövet akkor az összekötést amibe az a kis fémcső van, ki lehet hagyni?
Rover 75 2001 cdt bal első ütközés èrzékelő szenzor hibát ír a gép kiolvasáskor. Tudja esetleg valaki hány ohmos ellenállással lehetne kiváltani a szenzort ideiglenesen!?
Valószínűleg a műszeregység romlott el, nem a jeladó. Nekem először csak a km óra nem működött, utána a fordulatszám mérő se... Műszer csere megoldotta, és így 300 ezerrel kevesebb km van benne :D