Nekem is volt, hogy rángatott indítás után hidegben, úgy emlékszem, hogy akkor gyertyákat cseréltem, azóta jó. Iridiumosokat tettem bele, 2017 óta azok vannak benne.
OBD P0342-es hibakódot dob, a motor nehezen, egyenlőtlenül indul.
A vezérműhelyzet jeladót müszerrel lehet ellenörizni valahogy - ellenállás, egyéb? A kábelek szemre rendben vannak, a jeladó letakarítva, aztóta nem néztem, mert égőcsere alatt vagyok...
Sziasztok! Rover 75 CDTI (2004) üzemanyag vezeték takaró lemezt keresek, mert az enyém elrohadt. Új beszerzése is érdekel, gondolom más autóban is csak korrodált van.
Az alany egy Rover 25 1.4 16V, alapjárat általában normális (800 rpm), de néha felmegy 1250-1500-ra. Múltkor, dugóban való csorgás során 3500-ig! Aztán elmúlt, visszaállt 800-ra.
Sziasztok Rover 75 olyan problèmám lenne vele hogy hidegen sprèvel indul ès melegen is ha gázt adok neki le áll utána be inditom sprèvel szèpen megy egyet gondol megint le ál vezèrmü tengely jeladó cserèlve lett mi lehet vele a baj gèpre volt tève hiba kód mentes semi hibát nem hoz
Valószínűleg a gyújtáselosztóban a rotort kell kicserélni.
Nekem amikor a 416 menet közben megállt, akkor a rotorcsere oldotta meg.
25-ösnél találkoztam olyannal, hogy látszólag minden rendben volt, mégsem indult... egy jó állapotú akksi teljesen feltöltve, és azóta sincs vele ilyen gond.
De ezeknél az immo rendesen működött.
Ha az ki van lőve, akkor fogalmam sincs.
Ha van szikra, és a légszűrőn át féktisztítóval etetve beindul, akkor talán az immo/motorvezérló/távirányító a ludas.
A termosztáthiba úgy okozhat fűtéshibát, ha állandóan nyitva van, de akkor nagyon lassan megy föl a vízhőfokmutató, ha egyáltalán felmegy, tehát hideg víz kering a rendszerben, és az nem fűt :(
Nekem is gyengélkedik a fűtés egy jó ideje, én arra gondoltam, hogy telerakódott trutyival a fűtőradiátor, és át kellene mosni...
De most hogy mondod: már olyan mértékben hengerfejes, hogy közvetlenül indítás után is buborékol a kiegyenlítőtartály :( ezesetben lehet, hogy a buborékok a fűtőradiátorban is összegyűlnek, és az levegővel nem fűt... meg ahogy a kiegyenlítő tartály kinéz, ez a trutyi a fűtőradiátorban is nagyon csúnya lehet :(
Sok helyen olvastam .hogy a termosztát hiba okozhat fűtés kimaradást! A termosztátnak nem sok köze van a fűtéshez . A fűtő rendszer és a hűtőrendszer két különböző kör. Ha a hűtőfolyadék hőmérséklete eléri a 40-50 fokot akkor már érezhető a főtés pedig, a termosztát még zárva van. Ha a hűtőfolyadék hőmérséklete eléri a kb 80-90 fokot akkor nyit ki a termosztát és akkor hűti a hőtőradiátor.
A fűtés kimaradás oka inkább a keringető szivattyú meghibásodása , ilyenkor a hűtőfolyadék is felforr.
Vagy levegős a rendszer. A termosztát a motor hűtését biztosítja .
Rover 414 si autó : Nincs fűtés ,a termosztát nyit, a műszerfalon a vízhőmérő üzemi hőfokot mutat, nem forr fel a víz . Megpróbáltam légteleníteni a rendszert de, még most sem jó . Levettem a gumicsövet a fűtéscsapról (a motortérben) de csak gőz jött belőle! A fűtéscsap jó!
A hűtőradiátor megkapja a forró vizet!
Arra gondoltam ,hogy a vízpumpa esetleg nem forog?
Ha hengerfejes okozhat fűtés hibát ,vagy még mindíg levegős a rendszer?
Keresek hátsó porvédő lemezt amihez a kézifék is rögzítve van, sűrgös lenne mert müszakiztatni kell a járgányt és kézifék nélkül bukta. Rover 75 - re kell.