Keresés

Részletes keresés

Hy Creative Commons License 2003.06.13 0 0 85
LSD: V. Orbán és a # Internacionálé!!!
Előzmény: Hy (84)
Hy Creative Commons License 2003.06.13 0 0 84
Hagyjátok!
Azokhoz tartozik, akik önmagukat is tökönrúgják, csak komcsizhassanak egy yót, yobbat, mégyobbikat!
Előzmény: Al_Hazared (83)
Al_Hazared Creative Commons License 2003.06.13 0 0 83
Ritka egy hülye nép vagyunk.

nem csak mi, mindenki. Benyalas, kepmutatas, nemcsak a magyaroknak megy jol.

Előzmény: aklihegy (81)
Antisystem Creative Commons License 2003.06.13 0 0 82
Nézd, akkor itt vagyok pl én, aki tavaly az MSZP-re szavaztam. Mi ezzel a gondod?

ÜdV

Előzmény: aklihegy (81)
aklihegy Creative Commons License 2003.06.13 0 0 81

Kifogásom nincs, csak csodálkozom.

Ritka egy hülye nép vagyunk.

Előzmény: Antisystem (80)
Antisystem Creative Commons License 2003.06.13 0 0 80
Ha jól értem, valami kifogásod van az ellen, hogy a mgyarok többsége 1994-ben Hornékra, tavaly meg Medgyessyékre szavazott, és így ilyen kormányok alakultak meg?

ÜdV

Előzmény: aklihegy (79)
aklihegy Creative Commons License 2003.06.13 0 0 79

Talán nem egy hazaáruló banda tagjai voltak?

Dialektikus érvelésetekkel magyarázzátok már el, hogy ezek nem a Kádár-banda tagjai!

H.Kovácsotokról még nem is beszéltem.

Előzmény: Törölt nick (76)
Hy Creative Commons License 2003.06.13 0 0 78
Nem ott tartja a füvet!
Előzmény: Törölt nick (76)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.06.13 0 0 77
bástya elvtársat már meg se akarja ölni senki?
Előzmény: aklihegy (75)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.13 0 0 76
nézz be a spájzba elalvás előtt... :))))
Előzmény: aklihegy (75)
aklihegy Creative Commons License 2003.06.13 0 0 75

Nyakunkba zúdultak az oroszok és a hazai kiszolgáló hadoszlopuk.

Kádár, Horn és Medgyessy bandája.

A hazaárulók.

Előzmény: Hy (74)
Hy Creative Commons License 2003.06.13 0 0 74
Akkor kavarjunk 1-et!
Mommá mög neki 57 az 56!
Azt meg jobb lenne nem fölemlegetni állandóan!
Az ugyanis kommunista puccs-sorozat volt!
Az egészet megúsztuk volna, ha közben "amnesztiával" nem kerül az utcákra soxszáz köztörvényes bűnöző, és nem jut jópár idióta anarhista kezébe fegyver a magukra hagyott laktanyákból!
Azután elszabadult a tébolyda.
A végén meg nyakunkba zúdult a pokol.

Hogy a fene enné meg, pedig milyen könnyen megúszhattuk volna, és ott tartanánk ahol az osztrákok!

Dehát a történelem nem ismeri a "ha" szócskát!

Előzmény: hamariberkenye (72)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.06.13 0 0 73
na most meg szdsz szavazó lettem :)
pindiy ki fog röhögni :)))) meg se merem neki mondani.

pláne, hoigy egy mai fikanicktől kaptam...

de megnéztem, nem ez az egyeteln baromsága van a 80 hszű nickjével.

ne érezd válasznak

Előzmény: Ludatónátusz (65)
hamariberkenye Creative Commons License 2003.06.13 0 0 72
"Orbán végre kinyitotta a száját. Ti szótlamul szolgáltátok Szálasit, Kádárt, most ezt a nyamvadt ügynököt, és minden disznósághhoz asszisztáltok. Ha 44-ben, vagy 57-ban akadt volna magyar aki a kiáll a hozzátok hasonló nyilas-komcsik ellen az egész világ elött ma már előbbre lennénk. De ti akkor is a gumibotozó terrornak drukkoltatok."

Jól látod. Én pl. közel 130 éve elvi kötelességemnek érzem, hogy minden disznósághoz asszisztáljak. Drukkolni egyébként leginkább a stabil ellenségképpel rendelkező kényszerképzetes eseteknek szoktam. Szóval hajrá!:)

Előzmény: cupák12 (68)
PElbai Creative Commons License 2003.06.12 0 0 71
Nagy medve, elállja a golyóbist...(:-))
Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.12 0 0 70
Nem, de nem is vagyok polgári körös.
Előzmény: Ludatónátusz (-)
amedvebarnadekedvemfekete Creative Commons License 2003.06.12 0 0 69
:-D
Előzmény: cupák12 (68)
cupák12 Creative Commons License 2003.06.12 0 0 68
Orbán végre kinyitotta a száját. Ti szótlamul szolgáltátok Szálasit, Kádárt, most ezt a nyamvadt ügynököt, és minden disznósághhoz asszisztáltok.
Ha 44-ben, vagy 57-ban akadt volna magyar aki a kiáll a hozzátok hasonló nyilas-komcsik ellen az egész világ elött ma már előbbre lennénk. De ti akkor is a gumibotozó terrornak drukkoltatok.
FikaNick Creative Commons License 2003.06.12 0 0 67
Sok szájkaratés.
bummmm Creative Commons License 2003.06.12 0 0 66
Pártokért sosem,de szivesen vadásznék azokra akik szétlopták az országot.Tisztán társadalmi munkában.
Ludatónátusz Creative Commons License 2003.06.12 0 0 65
Tök jó, én magyarázom el egy SZDSZ szavazónak, hogy különbség van a között, hogyha valakit a miatt emlegetnek, mert saját döntése alapján nem szerzi meg a diplomáját és a között, ha valakit származása okán, testmérete szerint ítélnek meg.

Egy normális európai demokráciában ennek fel sem lenne szabad merülnie, de a gyűlölettől átitatott kovácslászlók "demokráciájában" ez a fő fegyvere a kormánypárti szavazóknak.

Persze a kormánypárti szavazónak nincsen szégyenérzete ezen kijelentése miatt, hiszen eltorzított gondolatvilága szerint ő most háborút vív Grósz Károly fehérterrorja ellen, így az arzenálja nyugodtan kibővülhet ezzel a fegyverrel is.

Előzmény: Hayloft Ezekiel (63)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.12 0 0 64
Aki fél álljon Kuncze et. mögé! Éberség!
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.06.12 0 0 63
leírsz egy csomó gyűlölködő baromságot és utánanyitsz egy topikot, hogy a ballibsik mennyire gyűlölködnek.
Mivel nem olvasod amit írsz én ideteszem te meg aszondod, hoyg nem. Hát barátom, te is csak lapjával férsz be az ajtón akkor arcod van.

csak egy pl. aztán nem érdekelsz tovább:

Soha sem személyében, hanem a cselekedetei miatt támadtam, aki ellen szót emeltem.

Aha. Az aluliskolázott drogjogi harcost is ugye?

harmatgyenge vagy, na csá, nélkülem égesd magad a továbbiakban

Előzmény: Ludatónátusz (62)
Ludatónátusz Creative Commons License 2003.06.12 0 0 62
Melyik hozzászólásomban találtál rasszista, etnicista kiszólást?
Melyik hozzászólásomban ítéltem el valakit a testméretéért?
Hol gúnyolódtam valaki származásán?

Soha sem személyében, hanem a cselekedetei miatt támadtam, aki ellen szót emeltem.

Éppen attól ijedtem meg, hogy baloldalról tömegesen jelentek meg ezek a jelenségek, ráadásul agresszióval, gyűlölettel, bosszúvággyal, a kizárólagosság igényével keveredve.

Arra voltam kíváncsi, hogy milyen mély ez a gyűlölet, meddig mentek el vele. Úgy tűnik még a szavaknál maradtok.

Lehet, hogy én vagyok erre túl érzékeny, de úgy látom, hogy az ország ilyen alaphangú, cimkéző, rasszista közélete mindenki kárára zajlik.

Előzmény: Hayloft Ezekiel (61)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.06.12 0 0 61
szálka - gerenda

topiknyitónk a béke és az úri politika szószólója :)))

gusztos:
"A 0%-os pártocskája ezek szerint szabadulni szeretne az aluliskolázott drogjogi harcostól. Úgy tűnik arra jó volt, hogy Orbán-maszkban parádézzon, de érdemi munkára nem képes.
"
mécs:
"Cellawamzer."

Megyó:
"Ez a Deutsch-dolog miért negatív, hiszen Medgyessy is a titkárnőjével kevert, mielőtt elvette? "

"15 éve Medgyessy még lovasrendőrökkel, kardlappal verette a halottaikra emlékezőket a temetőben. Mitől változott volna meg? Kovács miatt?"

Lendvai:
"Sok kis Lendvai Ildikó van a világban.
A háború szagára most előbújtak."

Komcsik:
"Neki volt gerince. Nem úgy, mint a mi komcsiainknak."

Szdsz:
"Hihi, a szadesz negyede kilép most a tolvajbandából"

carlos z. Creative Commons License 2003.06.12 0 0 60
Kedves lud!

Rátok én nem szívesen lövöldöznék, mivel beteg embernek ezer és egy baja van enélkül is...

cz.

PElbai Creative Commons License 2003.06.12 0 0 59
"olvass Wass Albertet"
Ez azért durva volt, mintha mi Neked a Kértészt irnánk...Hmmmm
Előzmény: Törölt nick (58)
Nagydög Creative Commons License 2003.06.12 0 0 57
"Azért lennék provokátor, mert megrettenek azon, hogy olvasom a kedves baloldali olvtársaink gyűlöletrohamait? A görcsös fanatizmust, a tolerancia teljes hiányát, a saját gondolatok erkölcsi magasságú kinyilatkoztatását? Az ellenséggé vált jobboldal minden szereplője elleni megvetést és gúnyt? "

Nem lelkem. Azert tartalak provokatornak, mert mikozben egretoro marhasagokat vagsz az un. baloldal fejehez, vadjaidban pont azok a szofordulatok szerepelnek amelyekkel Orban Viktor szolitotta osszefogasra a o nepet.

Nagydög

Előzmény: Ludatónátusz (49)
mibi Creative Commons License 2003.06.12 0 0 56
Kivetelesen teljesen egyet ertek veled. A topicnyito egy jo nagy kerodzo. Ez a topic ugy baromsag, ahogy van
Előzmény: Kovács Béla Sándor (20)
Demim úr Creative Commons License 2003.06.12 0 0 55
hisztis vagy... ja, meg nevetséges. fejet-nyelvet vissza orbán valagába, jó étvágyat!!! ;-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!