Keresés

Részletes keresés

Galocza Creative Commons License 2003.06.12 0 0 4
hát, megnéztem. van pár érdekes dolog, de a tartalom komoly hányada elavultnak tűnik. ha a szerkedztők egyike vagy, elnézést kérek az egyenes beszédért...8(

és még valami (ezt most csúnyamód - nagyrészt - bemásolom az sg fórumból):

kis oldalkám hozzáférhető a
http://gyik.com
egyik aloldalaként, a "Hosszabb leírások/Program bemutatók" részlegben. a közvetlen link kérdésében meg ld. az elöljáróban rész első passzusát, főleg a "a szerzők iránti tiszteletből" részt.
a lényeg: Harder levélben megkeresett, hogy szívesen tükrözné vagy akármizné az oldalt (nem ismerem a megfelelő kifejezéseket 8). én meg boldogan ráálltam.

és mindenkinek: amit én összehordtam, amellett nem áll galocza 2003 (c), tessék nyugodtan átvenni, "lopni", terjeszteni. a fríver arról szól, hogy ingyé megosztjuk másokkal munkánk gyümölcsét. ha ezt megteszik olyanok, akik kemény munkaórákat öltek a programok létrehozásába, mért ne tenném meg én, aki csak összegyűjtöttem ezeket?

megjegyzem, öröm és büszkeség, hogy egy ilyen remek oldal része lehet firkálmányom. remélem, hogy az oldal tovább fog fejlődni (hiszen új még), és minden jót, sikert, kitartást, ismertéget és elismertséget kívánok szerzőinek.

az én szerepem annyi marad csupán (mint ami eddig is volt), hogy ha valami érdekesre akadok, kiteszem az oldalamra és jelzem a gyik.com szerzőinek, hogy van vmi friss. látogassátok azt az oldalt, segítsétek hogy nőjön, és ismertté váljon. megérdemi.

minden jót,
én

Előzmény: Törölt nick (2)
Galocza Creative Commons License 2003.06.09 0 0 3
valóban nem, köszi... 8)

de a cél esetemben nem is egy irdatlan freeware gyűjtemény megalapozása volt (ehhez időm is, kedvem is kevés). 1-2 hónapja merő kíváncsiságból elkezdtem vadászni a neten azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb, fizetős programomra ingyenes választási lehetőséget leljek, tehát az énáltalam használtakat kiváltsam. az eredmény látható az oldalon: kb. 95%ban sikerült 8).

ezeket a programokat (és persze mellettük 5x annyi olyat ami nem került fel) megnézegettem, megválogattam, futott a szerencsétlen spybot. ezek tehát egy szűrés eredményei: nem sok, de remélem jók...

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.09 0 0 2
Másképpen is:

http://freepc.externet.hu/

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.09 0 0 1
Hát nem elrontottam a linkelést? :)

http://www.free-pc.hu/

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.09 0 0 0
Szervusz Galocza!

Ezt gondolom, nem ismerted?
Free-PC

Előzmény: Galocza (-)
Galocza Creative Commons License 2003.06.08 0 0 topiknyitó
"az utóbbi időben eltöltöttem némi időt azzal, hogy kereskedelmi programok ingyenes alternatíváit keresgettem a neten. eközben bizony ráakadtam pár gyöngyszemre melyek kevésbé ismertek, és úgy gondoltam, érdemes lenne ezeket másokkal is megosztani."

http://free.x3.hu/freebies/

az oldalon csakis minimum magánhasználatra ingyenes, spy/adware-mentes programok linkjei szerepelnek.

ja, és bocs, hogy ilyen gagyi... 8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!