Keresés

Részletes keresés

myofibrillum Creative Commons License 2003.07.23 0 0 78
végy el bárhogyan,
nem számít,
csak ne érezd,
lekötelezve béred
magammal nyújtom a kezedbe..
Előzmény: deadcrow (77)
deadcrow Creative Commons License 2003.07.22 0 0 77
ez pontosan mit jelent? hogy miként uralkodnék feletted vagy pedig hogy miként vennélek el valakitől? (persze, bértollnokként nem megy..)
Előzmény: myofibrillum (75)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.21 0 0 76
...s miközben elárasztottál azzal a tenger forrósággal belemarkoltam a combodba, te meg a maradék sárgadinnyét lapátoltad a számba, hogy ne sikoltsak fel, de még egy röpke sóhaj se hagyja el a torkomat. Aztán kértél némi aprót is a borravalóhoz, így akadályoztad meg, hogy nehogy lehunyjam a szemem és teljesen átadjam magam a méhemen és hüvelyemen végigszáguldó elektromos ingersorozatnak, mitől hullámokban rándultak össze a simaizmok a teljes gátrendszeren. A testemet eluraló remegést pedig jól ellensúlyozta, hogy a táskámban a pénztárcám után kotorászva dohogtam a rumlin, és a női táskák metafizikai síkokat érintő elnyelőképességén...
Előzmény: deadcrow (73)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.21 0 0 75
beszélj arról, hogyan uralnál el engem. ez felizgatna.
Előzmény: deadcrow (70)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.21 0 0 74
beszélj arról, hogyan uralnál el engem. ez felizgatna.
Előzmény: deadcrow (70)
deadcrow Creative Commons License 2003.07.20 0 0 73
tényleg, emlékszel, amikor abban a diszkrét étteremben voltunk :? nem bírtál magaddal a hagymás virsli látványától.. mellém kucorodtál, én pedig egy olajbogyóval dörzsölgettem a bal bimbódat.. belemarkoltál a combomba, én pedig mondtam, hogy 'ne még!'.. böfögnöm kellett a sörtől, először szégyenlősen, majd amikor rámültél és elkezdted a popsidat hozzámdörzsölni, akkor már semmi nem számított.. feltéptem hátul a szoknyádat, félreakasztottam a bugyit és összecsatlakoztunk.. nem mozogtunk, nem volt semmilyen ostoba rángatózás, csak az az elemi lüktetés.. akkorára nőttem benned, hogy szinte fájt, a makkomba tolult az agyam, gyengéden rácuppant a méhszájadra.. elkértem a számlát, és pont akkor élveztem beléd, amikor a fizetésre került sor.. a pincérnő mosolygott, mert ilyenkor dupla borravalót szoktam adni..
Előzmény: myofibrillum (69)
deadcrow Creative Commons License 2003.07.20 0 0 72
meg önmagukba kunkorodó neuronok..
Előzmény: version9 (71)
version9 Creative Commons License 2003.07.20 0 0 71
azert van ilyen dohos szag?
Előzmény: deadcrow (68)
deadcrow Creative Commons License 2003.07.20 0 0 70
ok, mutass egy erogén zónát és én kicsikladozom a helyéből.. a tengely már megvan, itt lenn.. tehát tengelyhatalom vagyok..
Előzmény: myofibrillum (69)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.20 0 0 69
pedig tehetnél egy szívességet, és kielégíthetnél legalább a szexuális gondolatok terén..
Előzmény: deadcrow (63)
deadcrow Creative Commons License 2003.07.20 0 0 68
több éve megvan neki ezeknek a hozzászólásoknak a sablonjai a fiók mélyén.. mostanában már nem talál ki semmit..
Előzmény: version9 (67)
version9 Creative Commons License 2003.07.19 0 0 67
ezt a reggeli kave alatt talaltad ki?
scene Creative Commons License 2003.07.19 0 0 66
Ez nem lesz elég. Nicktömegsírsásó gépekre van égető szükségük.
Előzmény: bálzongorista (65)
bálzongorista Creative Commons License 2003.07.19 0 0 65
Nem szeretem a végiggondolatlan, villámháborús terveket és hadműveleteket. Ez a megvalósulóban lévő hadművelet figyelmen kívül hagyja, hogy a Tasztal és a Politika fórum függetlenségük dacára mind földrajzilag, mind ideológiailag természetes szövetségesek. Egy háború esetén a nukleáris fegyverekkel is rendelkező Politika fórum kudarcra ítélné az akciót. Kérdés, hogy mennyiben lehetne ezt a nagyhatalmat guillotinokkal, villamos székekkel, korszerű, digitális kínzóeszközökkel, szöges korbácsokkal, hordozható, utánfutós börtönökkel, svéd acélból készült láger kerítésdrótokkal lekötelezetté tenni, de legalábbis semlegességet kicsikarni belőlük. Különben meglepetések történhetnek a Tasztal ostromakor.
Előzmény: roncsderbi (64)
roncsderbi Creative Commons License 2003.07.19 0 0 64
Vagy tégla vagy, vagy renegát, kispolgári elhajló. Vagy mind a kettő.

Ha a zsebfórumok elhalnak, nem bizonyítja, hogy az Index gondolati mészárszék, sőt, épp az ellenkezőjét bizonyítja, mert a Velvetben, az Internettoban, a Baja fórumban (a többire kár is szót vesztegetni) gondolat egy szál se. Ezek elhalása épp azt bizonyítaná, hogy a gondolat, a spiritusz a Tasztalon van. A trükk az, mivel agyatlan zsebfórumok, a továbbélésük is a Tasztal übermensch fórumlátszatát erősítené.

Ezen túlmenően egyre gyanúsabban, egyre inkább kezded elfelejteni az eredeti küldetésed, a nickterrorista kiképzést. Nem azért tettetük őrültnek magunkat, hogy ezt a jó kis, szögesdróttal körülvett kiképzőbázist elveszítsük, pláne megsemmisítsük, ugyanis nincs menekülési útvonal.

A hátrahagyott Kávéházban kiváló diverzánsokat hagytunk, akiket morti igen jól koordinál, már felrobbantották az áramelosztó központokat, a hidakat, megrongálták a telefon- és kommunikációs központokat, és már a bevetés végén járnak, sikerült visszavetniük a fórumot a banderiális, feudális szintre, jobbágyi analfabétizmus nívójára. Több nick már írni se tud, a többségük pedig olvasni se. A Kávéházzal már nincs gond.

A Val-Fil-be beépített embereink likvidálták Iván Gábort, ezzel megnyílt az út a fórum legatyásítása felé. De erősítést kérnek, mert Iván Gábor hívei még portyáznak, több topikban fegyveresen bújkálnak. Jobb lenne ha megneveznéd a kiképzett és bevethető nickjeidet, akik végképp nyekkre tudják vágni azt a fórumot, hogy utána a Kultúra fórum szétverésének nekiláthassunk. Mert a fő hadállás ugyebár az. Onnan egy bekerítő hadművelettel - a TV&Rádió fórum elszigetelésével - már gyerekjáték visszafoglalni a Tasztalt.

Előzmény: árny (46)
deadcrow Creative Commons License 2003.07.19 0 0 63
guminő.. most egész perverz gondolataim támadtak, csak nincs hozzá elég kezed és lábad..
Előzmény: myofibrillum (61)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.19 0 0 62
minden megeshet. egészen jól csinálod.
Előzmény: version9 (59)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.19 0 0 61
magamat.
Előzmény: deadcrow (58)
hnb Creative Commons License 2003.07.18 0 0 60
igazság szerint ki figyel ilyesmire?
Előzmény: version9 (56)
version9 Creative Commons License 2003.07.18 0 0 59
esetleg bloffoltem?
Előzmény: myofibrillum (57)
deadcrow Creative Commons License 2003.07.18 0 0 58
ha túlságosan rezonálsz, akkor mindenki láthatatlanná válik.. most épp kit akarsz így megülni? (az ü helyett ö, elírtam, de így is mehet..)
Előzmény: myofibrillum (57)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.18 0 0 57
nem baj. a kifinomultság egy durva szűrőjű közegben nem látszik. edig sem voltak velem túlságosan egy hullámhosszon, nem vártam csodát.
Előzmény: version9 (56)
version9 Creative Commons License 2003.07.18 0 0 56
igazsag szerint nem latszik
Előzmény: myofibrillum (55)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.18 0 0 55
hé, a hétvégén újat kezdtem...
Előzmény: hnb (53)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.18 0 0 54
hja, persze váltok.
meg minden nap új életet kezdek. egészen jól megy már.
de most komolyan, elég sok minden megváltozott...
Előzmény: version9 (52)
hnb Creative Commons License 2003.07.18 0 0 53
majd a jövő héten, ha újat kezd.
Előzmény: version9 (49)
version9 Creative Commons License 2003.07.18 0 0 52
megvedjelek? amugy csak most a valtasra gondoltam
vagycsak cinikus geci voltam
Előzmény: myofibrillum (51)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.18 0 0 51
az új életemben nem bánthatnak? ez kezd nekem is tetszeni!
Előzmény: version9 (49)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.18 0 0 50
a let meg lehetne határozni az Univerzüm gömböt képező alapmodelljéből kiindulva? Csak, hogy térben legyek!
Köszi előre is!
Előzmény: madariaga (48)
version9 Creative Commons License 2003.07.18 0 0 49
most kezd uj eleteta myo, ne bantsd.
Előzmény: madariaga (48)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!