...s miközben elárasztottál azzal a tenger forrósággal belemarkoltam a combodba, te meg a maradék sárgadinnyét lapátoltad a számba, hogy ne sikoltsak fel, de még egy röpke sóhaj se hagyja el a torkomat. Aztán kértél némi aprót is a borravalóhoz, így akadályoztad meg, hogy nehogy lehunyjam a szemem és teljesen átadjam magam a méhemen és hüvelyemen végigszáguldó elektromos ingersorozatnak, mitől hullámokban rándultak össze a simaizmok a teljes gátrendszeren. A testemet eluraló remegést pedig jól ellensúlyozta, hogy a táskámban a pénztárcám után kotorászva dohogtam a rumlin, és a női táskák metafizikai síkokat érintő elnyelőképességén...
tényleg, emlékszel, amikor abban a diszkrét étteremben voltunk :? nem bírtál magaddal a hagymás virsli látványától.. mellém kucorodtál, én pedig egy olajbogyóval dörzsölgettem a bal bimbódat.. belemarkoltál a combomba, én pedig mondtam, hogy 'ne még!'.. böfögnöm kellett a sörtől, először szégyenlősen, majd amikor rámültél és elkezdted a popsidat hozzámdörzsölni, akkor már semmi nem számított.. feltéptem hátul a szoknyádat, félreakasztottam a bugyit és összecsatlakoztunk.. nem mozogtunk, nem volt semmilyen ostoba rángatózás, csak az az elemi lüktetés.. akkorára nőttem benned, hogy szinte fájt, a makkomba tolult az agyam, gyengéden rácuppant a méhszájadra.. elkértem a számlát, és pont akkor élveztem beléd, amikor a fizetésre került sor.. a pincérnő mosolygott, mert ilyenkor dupla borravalót szoktam adni..
Nem szeretem a végiggondolatlan, villámháborús terveket és hadműveleteket. Ez a megvalósulóban lévő hadművelet figyelmen kívül hagyja, hogy a Tasztal és a Politika fórum függetlenségük dacára mind földrajzilag, mind ideológiailag természetes szövetségesek. Egy háború esetén a nukleáris fegyverekkel is rendelkező Politika fórum kudarcra ítélné az akciót. Kérdés, hogy mennyiben lehetne ezt a nagyhatalmat guillotinokkal, villamos székekkel, korszerű, digitális kínzóeszközökkel, szöges korbácsokkal, hordozható, utánfutós börtönökkel, svéd acélból készült láger kerítésdrótokkal lekötelezetté tenni, de legalábbis semlegességet kicsikarni belőlük. Különben meglepetések történhetnek a Tasztal ostromakor.
Vagy tégla vagy, vagy renegát, kispolgári elhajló. Vagy mind a kettő.
Ha a zsebfórumok elhalnak, nem bizonyítja, hogy az Index gondolati mészárszék, sőt, épp az ellenkezőjét bizonyítja, mert a Velvetben, az Internettoban, a Baja fórumban (a többire kár is szót vesztegetni) gondolat egy szál se. Ezek elhalása épp azt bizonyítaná, hogy a gondolat, a spiritusz a Tasztalon van. A trükk az, mivel agyatlan zsebfórumok, a továbbélésük is a Tasztal übermensch fórumlátszatát erősítené.
Ezen túlmenően egyre gyanúsabban, egyre inkább kezded elfelejteni az eredeti küldetésed, a nickterrorista kiképzést. Nem azért tettetük őrültnek magunkat, hogy ezt a jó kis, szögesdróttal körülvett kiképzőbázist elveszítsük, pláne megsemmisítsük, ugyanis nincs menekülési útvonal.
A hátrahagyott Kávéházban kiváló diverzánsokat hagytunk, akiket morti igen jól koordinál, már felrobbantották az áramelosztó központokat, a hidakat, megrongálták a telefon- és kommunikációs központokat, és már a bevetés végén járnak, sikerült visszavetniük a fórumot a banderiális, feudális szintre, jobbágyi analfabétizmus nívójára. Több nick már írni se tud, a többségük pedig olvasni se. A Kávéházzal már nincs gond.
A Val-Fil-be beépített embereink likvidálták Iván Gábort, ezzel megnyílt az út a fórum legatyásítása felé. De erősítést kérnek, mert Iván Gábor hívei még portyáznak, több topikban fegyveresen bújkálnak. Jobb lenne ha megneveznéd a kiképzett és bevethető nickjeidet, akik végképp nyekkre tudják vágni azt a fórumot, hogy utána a Kultúra fórum szétverésének nekiláthassunk. Mert a fő hadállás ugyebár az. Onnan egy bekerítő hadművelettel - a TV&Rádió fórum elszigetelésével - már gyerekjáték visszafoglalni a Tasztalt.