Minden további nélkül hinnék a parlamenti ellenzéknek,ha nyeretlen kétévések lennétek.Bebizonyították már azonban,hogy ez a módszer tőletek sem ismeretlen,egy magasabb erkölcsi norma nevében megfér,hogy 2 évvel azután,hogy valaki ellen(egyébként joggal) interpellál (Pokorni) aztán ugyanez az illető a kabinetnek dolgozik.
bírom ezt a nagykeresztény toleranciát, "propagandaanyag". hmm. ha én a bibliára azt mondanám, hogy valami propagadairkálmány te ugatéroznál a leghangosabban, és igazad lenne.
Hoppá, én má' tudom, én tudom..., hukk, bocsánat... az a magasabb norma, amelyik a fölső sorba' van, amékhoz úgy lehet eljutni, ha az alsó szintet a zember má' végigitta...., ami még ennél is magasabban van, az meg a Sörös rész, amihez nem is férhet semmi moralizálási kétség... Egészség!
Részben.
A kormány-ellenzék összetétele jó alaposan megváltozott. Akik akkor azt gondolták, hogy ők "keresztény" meg "nemzeti", ráadásul "értékeket" "képviselnek", azok ma ellenzékben vannak. Az akkori ellenzék egy része ma kormányon, másik része, akiket akkoriban a templomokban a liberális sátánként is emlegettek, újra ellenzékben van. Sőt, azóta a liberális sátán átváltozott a világosság angyalává. ;-)
Azon is hosszan lehetne vitatkozni, hogy a "keresztény" meg "nemzeti" "értékekhez" az illető uraknak van-e bármi köze, és hogy ezeknek nem ártottak-e jóval többet, mint a baloldal.
De ezt inkább máskor és máshol.