Minden kétséget kizáróan a kibeszélősók viszik a pálmát állatság terén. Mónika ma megmutatja Önöknek mekkora nagy műveletlen barmot csalt a kamerák elé! Nem szabad elfelejteni, hogy néha ezek "nem valós személyek", azaz a sztori meg sem történt és gyenge színészek játszák el a botrányszomjas nézők kedvéért az ország hülyéjét.
Őket követik a valóságsóbuzik, akik azt hiszik, ha a fizetésük felét felteszik arra, hogy kiessen valaki vagy éppen nyerjen az az ő érdemük is. Tévednek. Valakik, nálam ebben jártasabb szakemberek kiszámolták, hogy ennyi szavazotot ilyen rövid idő alatt fogadni és feldolgozni képtelenség, azaz meg van rá a technika, de nem kishazánkban.
Amúgymeg stólbuci a legnagyobb állat, akit valaha képernyőn láttam, ekkora bohóc még nem született a médiába. Műveletlen barom, még azt is súgják neki ill. olvassa, hogy hogyan röhögjön, sírjon stb.
Egyszuszra tán ennyi.
Nézz egy bele mondjuk az Expresszbe ("Egyéb munka" v. valami hasnoló rovat) Hirdetéssel keresik a szereplöket. Némi pénzért a kislány énekesnö akart lenni...
Ezek (is) a nyomor vámszedöi.
Nekem mindhez csak eggyetlen hozzászólásom van, de azt már lelőtted a címedben. Ez a mondat kering a fejemben már egy ideje, mikor bele-bele nézek egy-egy kibeszélőshowba. Ez a legistentelenebb az összes általad felsorolt közül.
A múltkori Mónikába behívtak egy kiscsajt 17 körűl, aki híres énekesnő akar lenni, de nem bánná ha megdobnák pár filmszereppel is. Szóval a csaj nem volt egy szépség, sőt. Énekhangja , hát a macska is szebben rikácsol b***ás közben. Kb. úgy jellemezném egy rakás kutyaszar. Mindenki kiröhögte, csak erre volt jó. Miért kellett behívni szegény csajt, bement a tévébe és egy életre elintézte magát, hülyét csinált magából az egész ország előtt.
És szinte az összes vendég kivétel pár esetben.
Mindezek ellenére mindig akadnak újabb és újjabb jelentkezők, merthát elég nagy.....
A múltkor utánaszámoltam egy kicsit a dolgoknak:
Ha mondjuk egy nap van 4 talkshow (Balázs, Klaudia, Mónika, mittudommégmi) és mindegyikben 5 barom szerepel és tegyük fel, hogy 50 nézője van, akkor az 55*4 barom/nap, évi 240 hétköznappal számolva az annyi, mint 52800 barom/év.
És akkor még nem beszéltem azokról, akik megállnak a Hungária körúton a középső sávban, és a kisunokájával átvág a többi sávon, hogy a két utat elválasztó sávban megpisiltesse a kis édest. (Esküszöm, hogy volt ilyen!)
Vagy például, a kisnyugdíjas nénike 30ezer forintért szavaz Szabolcsra, hogy ki essen a valóságsóból.
Vagy ezrével rendelik meg a mágikus karperecet a tévéshopból.
Vagy jóshoz járnak, nettó 4000 forintért egy huszonéves egyedüllá lány megtudhatja, hogy 5 éven belül férjhez megy.
Ide várom, hogy milyen nagy is az isten állatkertje.